- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- CsST: Mi az az instant túra?
- sziku69: Szólánc.
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hamikike
tag
válasz
csabika0001 #283 üzenetére
csabika0001
Ezt már megpróbáltam korábban is és most is, sajna gyári visszaállítás után is kezdte ugyanezt a tilitolit. És ez már a második steelcore.
Nem mondok rá semmit (nem fikázom), de van egy olyan érzésem, hogy ez inkább oprendszer hiba, mint hardver.
Most már eljutott odáig, hogy gyári visszaállítás után egyenlőre nem hajlandó elindulni. 3 nap alatt vissza lesz belőle, de már nem cserélek semmire, nem kell, várok valami másra.
Milyen lehet a Prestigio MultiPad 10.1 Ultimate 16GB (PMP7100D_DUO). Hardveresen van eltérés, de paramétereiben ua., kicsit drágább, de hogy milyen az oprendszere (jó-rossz) az kérdés. Ha jól néztem JB 4.0.4 van rajta és frissíthető 4.1.1 -re. De az milyen lehet??
Tomasman 1985
Már nem tudom kipróbálni, de az elsőn vagy 10-15 játékot telepítettem a playről, simán ment, és sok mást is látott, igaz komoly hardver igényűt nem próbáltam, mert nem érdekel.
Vagy kétszer találkoztam olyan üzenettel, ami inkompatibilitást jelzett, de az érthető volt, mert pl. concorde tab magazint próbáltam telepíteni.
Egyébként én már egy másik gépen belakott alkalmazás együttest telepítettem, 90 %-ban play nélkül, sima másolással. Meg kell próbálni így beszerezni az appokat, akkor talán nem ódzkodik tőle. -
Tomasman1985
csendes tag
válasz
csabika0001 #283 üzenetére
Hali! Nekem nem indulnak el most wantedet a play áruházban sem látja! Semmi xtra app nincs fent, kivéve az atorrent a lehet a gáz? Bár ugy rémlik előtte sem voltak!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Háztartási gépek
- Kuponkunyeráló
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Autós topik
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke Apple
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G ÚJ 3 év gyártói jótállás
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- iPad Pro 7 M4 13" 256GB Cellular Hibátlan/2025.11.29.Apple Gar./p4219
- Apple iPad Pro 128gb 12.9" (2020) 4. gen. Cellular - Újszerű, akár beszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xerox WorkCentre 3025 hibás/donor
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest