Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabika0001
senior tag
válasz leone510es2 #70 üzenetére
Írtam privátot ha esetleg itt hamarabb észreveszed !(leone510es2)
-
csabika0001
senior tag
Egy fontos kérdés ha tönkremegy benne az aksi akkor ki lehet cserélni ?
Ez is egy szempont vásárlás előtt állok. -
csabika0001
senior tag
válasz leone510es2 #98 üzenetére
Úgy néz ki nekem is ilyen lesz
-
csabika0001
senior tag
-
csabika0001
senior tag
válasz Krystal_s #109 üzenetére
Honnan vetted az a tabot ? Jah és egy kérdés azt megértem hogy lengyelül nem tudsz nah de angolul?
Olvasható az Overmax Quick Guide-ban, hogy minimum 4 órát kell tölteni első használat előtt ,amit kaptál hozzá, csak nem olvastad el.
Így nekem 22 órát ment ebből kb 12 órát használtam aktívan(alacsony fényerő mellett, filmhez kb
50%)játszottam neteztem minden amit el tudok képzelni első nyomkodásra.
Kipróbáltam az említett Wifi problémát én ebből semmit sem tapasztaltam nemsokára készítek egy videót amiben erre is kitérek.
Valószínűleg egy förtelmesen rossz darabot fogtál ki ami szerintem a szállítás során elég keményen sérült !!
Ez is hozzátartozik ahhoz hogy reálisan lássuk ezt a tabot !! -
csabika0001
senior tag
válasz Krystal_s #124 üzenetére
Csináltam egy videót erről a "rettentően rossz Wifi-ről".
[Overmax SteelCore Wifi Signal]
Ez egy koli rengeteg a fal !! Főleg a 4 es szobák. KB a laptopom veszi a jelet mondjuk a folyosó végén még és ennyi .
Bocsi de csak úgy össze lett dobva.[ Szerkesztve ]
-
csabika0001
senior tag
válasz leone510es2 #133 üzenetére
Hűh de jó várom a frissítést !!
-
csabika0001
senior tag
Az fura hogyha egy game akad ?
A sima oldalnézetes drag race akad . Ez az első game amit felraktam de törölhetem is -
csabika0001
senior tag
Te jó ég mi van itt. Nem tudja valaki mikor lesz 4.1 a SteelCore-ra .
-
csabika0001
senior tag
válasz leone510es2 #169 üzenetére
Megkérhetnélek hogy elküldöd nekem a 408 as youtube progit ?
tothjozsef.banki@gmail.com -
csabika0001
senior tag
válasz leone510es2 #171 üzenetére
Köszi ki is próbáltam tök jól megy. Szedtem már 408 ast de az nem ment.
-
csabika0001
senior tag
válasz leone510es2 #171 üzenetére
Esetleg hasznos progikat valaki tud mondani nem vágom még annyira az androidot.
Mondjuk olyan Total Commander nincsen mint ami Windowsban is megy. Magára a felületre gondolok(alul F5,F7stb).Jah igen egy tapasztalat: felraktam az Advanced Task Killer progit és nem semmi mit művel az aksi idővel.
Már 2,5 napja fel sem volt töltve. Igaz csak néha játszok rajta.
Minden használat után kilövök mindent a progival és így teszem aludni a gépet.[ Szerkesztve ]
-
csabika0001
senior tag
Írtam az Overmaxnak mikor lesz update várom a válaszukat.
-
csabika0001
senior tag
Szoftver frissítés az Overmax honlapon a SteelCore gépnél , de nem a SteelCore -ra
[link]
Nevetséges. -
csabika0001
senior tag
válasz csabika0001 #183 üzenetére
Jah és valami 30mb os fájlok a kiírt 250 esek helyett lehet pár napon belül lesz valami.
-
csabika0001
senior tag
válasz leone510es2 #186 üzenetére
Hát ez elég gáz a gyártó részéről.
Remélem hamarosan javítják. -
csabika0001
senior tag
válasz leone510es2 #188 üzenetére
Akkor picit várjunk szerintem.
Lehet jobban járunk. -
csabika0001
senior tag
válasz leone510es2 #200 üzenetére
Böngésző verzió 4.04 , kernel verzió 3.08. Lehet én is bepróbálom a frissítést.
-
csabika0001
senior tag
válasz csabika0001 #201 üzenetére
Ha ilyen app problémák vannak akkor semmi értelme frissíteni.
-
csabika0001
senior tag
-
csabika0001
senior tag
válasz leone510es2 #230 üzenetére
De nem használom
Csak áll 5 napja és 100%-on van.
Jelenleg tesztelem hogyha nem rakom tele minden szarral akkor ez az eredménye. És még mindig megy!! Jah és igen ami fontos ne használjatok task killert !!! Mikor használtam és csak állt egy este alatt lemerült 30% -ra. Érdekes nemde ? -
csabika0001
senior tag
-
csabika0001
senior tag
válasz rabbitfriend #255 üzenetére
Ez az új SteelCore teljesen ugyanaz mint a normál tehát aksi stb minden . Az ,hogy 16GB a memória semmit nem változat. Egyébként szerintem aksi tökéletes.
[ Szerkesztve ]
-
-
csabika0001
senior tag
Sziasztok
Akinek akkumulátor státuszos problémája van "állandóan 100% ot mutat". Az frissítse a rendszert megoldja(4.1). Egyébként csatlakozva a jóval előttem szólókhoz tényleg sokkal gyorsabb. És stabilabbnak tűnik a rendszer. -
csabika0001
senior tag
válasz Tomasman1985 #280 üzenetére
Minden játék elindul rajta ! De amik nagyon 3d-sek pl : az új most wanted , vagy van ez a lövöldözős nem is tudom a nevét annyira benne vagyok szóval ezek már szépen szaggatnak rajta. A normál játékok indulnak futnak.
-
csabika0001
senior tag
válasz Drapador #289 üzenetére
Köszönjük hogy ezt elmondtad nekünk!
Azért szerintem nem annyira rossz gép ez mint ahogy lefested(főleg hogy teleraktad egy rahedli játékkal). Arra amire te használod semmilyen tablet nem jó, arra ott az asztali gép.
Szerintem egyáltalán nem lassú és nem akad igaz a 4.1 még lökött rajta egy bazi lapáttal.
Gondolok itt a menüre , a böngészésre , tanulás közben , filmnézés és persze minden olyan funkció amire való!
A steelcore 10+-al szoftveres gondok vannak főképp ami egy szoftverfrissítéssel könnyen orvosolható. -
csabika0001
senior tag
Itt egy promó videó lengyel
[link] -
csabika0001
senior tag
[link]
Ez már fullHD-s -
csabika0001
senior tag
válasz rabbitfriend #299 üzenetére
Én is csak lestem most mire gondol, itt lentebb van egy iromány, hogy HDMI-n tud 3D 1080p lejátszást. Gondolom valami ilyesmi lehet. Jól hangzik. Lehet hogy veszek hozzá egy miniHDMI-HDMI kábelt.
-
csabika0001
senior tag
válasz rozsahegyir3 #303 üzenetére
De ott van. Ha nem kell mókolni akkor ott a file manager abban is ott van a pendrive ha rámész a "házikó gombra" sda1 vagy valami ilyesmi néven csatolja fel. Külön meghajtóként.
Total Commanderben is megtalálni
gyökérfájlrendszer/mnt/sda1-2-3 ahány USB-t csatlakoztatsz -
csabika0001
senior tag
válasz rozsahegyir3 #304 üzenetére
Annyit észrevételem talán nekem is van hogy néha kb vagy 30s mire látom hogy felcsatolta de ritkán fordul elő.
-
csabika0001
senior tag
válasz rabbitfriend #320 üzenetére
Ez egy nagy hülyeség. Sok más helyen rendeled meg a tabot tök mindegy. Ugyanaz a Conflex KFT garipapír jár hozzá. 3 napig oda tartozik ahonnan vetted utána pedig az említett helyre.
-
csabika0001
senior tag
válasz christophe #325 üzenetére
Ha a sima 8GB os SteelCore 10.1" veszed nem lesz gond. Van már rá szoftverfrissítés is.
A 16GB os változat belsőre ugyanaz de a szoftvere MÉG nem az igazi!
A 8 ast akkor vedd ha tényleg sokkal olcsóbb de egyébként a kijelző felbontása és ami a legfontosabb az akkumulátor kapacitása nagyságrendekkel rosszabb. -
csabika0001
senior tag
válasz rabbitfriend #328 üzenetére
Már ne haragudj de olvasd már el amit írtam és értelmezd.
3 napig oda tartozik ahonnan vetted(tök mindegy hol veszed ha ezt Nyíregyházán teszed a Korzóban akkor is), utána pedig a Conflex KFT berkeibe. Ezen mit nem értesz ? -
csabika0001
senior tag
válasz rabbitfriend #329 üzenetére
Igazából megint nem értem. A SteelCore 8 ról van szó [paraméterek].
Azt hogy a sima SteelCore 10.1" 8GB os változat IPS paneles e válaszom [igen] de sztem elég ránézni tényleg szép a képe.
Antutu bech. et még nem toltam ha lesz egy kis időm kipróbálom. -
csabika0001
senior tag
válasz csabika0001 #331 üzenetére
Egy picit félreérthető volt a sok 8 meg 16 elnevezés. Bocsi
Szóval van 10.1" -os változatból 2 fajta jelenleg. 8-16GB tárhellyel.
8" -os változat amit linkeltem és kérdezett a kollega. -
csabika0001
senior tag
válasz rabbitfriend #334 üzenetére
Attól hogy annyi van odaírva, hogy 10.1" kapacitív kijelző még lehet IPS nem ? Csak tudom, ilyenem van
Neten is találsz róla infókat.
A garanciás dologgal kapcsolatban nem vitázok tovább egyszerűen nincsen értelme.(hívj fel néhány boltot kérdezd meg)
Lényeg a Nyíregyházi srácnak üzenem már nem tudom ki volt nyugodtan megveheted ott, ha gondod lesz vele akkor viszont el kell vinned a Conflex KFT-hez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest