Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
spank0309
tag
Hát én valahol évekkel ezelőtt bukkantam rá erre a címre, még csak képek formájában, akkor eléggé survivor jellegűnek nézett ki, mint mondjuk egy Dayz. Aztán bejöttek a cinematic trailerek a 4 karakterrel, hú mondom de várom.... És kijött a gameplay, hatalmas csalódás, kb. ugyan ezek jöttek le mint amiket te leírtál. Én kicsit ilyen Division (aminek csak a betajával játszottam) jellegű játékteret vártam volna, szabad kóborlás, rendes lootolás és bázis, nálam az számít minél realisztikusabb legyen a játék. De ahogy elnézem ez is egy "gyerekjáték" lett. Sajnos a fejlesztők inkább a 20 év alattiakat célozzák meg és az a céljuk hogy a "leggyíkabb" emberek is tudjanak vele játszani, ott volt a GR Wildlands is, hatalmas elvárásaim voltak vele szemben, és hatalmas csalódás lett, előrendelésben megvettem sajnos, alig 227 órám van benne ennek nagy része az idei pvp. Lehet hogy velem van a baj hogy már "öregszem" és élethű elvárásaim vannak. Ilyen elvárásoknak csak a DayZ Arma és a Tarkov felelt meg az utóbbi időkben, de ezek is csak nagy részben. Nálam nem lesz ebből vétel sajnos.
-
spank0309
tag
Hát én is így látom az a sajnálatos helyzet, komolyabb játékra számítottam, lehet az a baj hogy öregszem és komoly dolgokat akarok, pedig még csak 29 vagyok. Én már a legelső gameplaynél láttam hogy ez is egy "gagyi" game lesz, legalábbis számomra. Pedig rettenetesen vártam.
-
spank0309
tag
Megérkezett az utolsó karakter Trailer is. Nagyon várós játék lesz, kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle.
-
spank0309
tag

Az idén ősszel megjelenő OVERKILL's The Walking Dead-et szerintem sokan várják, mind a széria szerelmesei és talán a zombis játékok kedvelői. Amit eddig tudunk hogy 4 fős coop fps lesz, Washington D.C.-ben foglal majd helyet. Négy, egyedi képességekkel és történetszállal rendelkező alak közül választhatunk akiknek mind közös céljuk van. Egy sztori is helyet kapott a játékban, melyben előtérbe kerül a kormány szerepe a fertőzés elharapózásában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Látásjavító szemműtét
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Autós topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 2, dobozában, játékkal, ajándék tokkal és kiegészítőkkel, 6 hónap garanciával eladó!
- HP PROBOOK X360 11 G5 N5030 /8GB/256 GB SSD/11.6" Hd Touch laptop+tablet garanciás
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16G - Alza garancia 2027.01.31 - BESZÁMÍTOK!
- Prémium Tápegységek Yó árasítva Ingyen Fox-al érdekelnek?
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- Samsung Galaxy S23 128GB,Használt,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4598, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Intel Ultra 7 265KF / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- AKCIÓ! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB ZALMAN S2 TG Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest