Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• lapa

veterán

válasz lapa #27 üzenetére

mivel sehogyse állt össze a kép megnéztem nagyhirtelen mennyi anyag van valójában az 1,6 gigás pst fájlban. mindösszesen 450 mb az összes alkönyvtár meg mittomén. oké vicces. level 2 volt, hogy megnéztem mit lép, ha kitörlök mondjuk 20-30 mega mailt. a pst mérete változatlan. mondom oké, akkor ez a pst halódik, csinálunk egy újat és meglássuk. rádobtam új pst-t, megmondtam neki használja azt és betoltam a korábbi sent meg inbox satöbbi mappákat. minden frankó, mert az új pst nagyjából tükrözi a valós méretet, kábé 450 mega. kezdtem örülni. persze level 3 gyanánt ebből is töröltem 20-30 mega mailt. a méretváltozás: 427808 --> 427968. ofkorz proper törlés volt, nem csak deleted item toszigálás. szóval szuperül műxik csak épp nem. jogok biztos jók, uttyogy most elvéreztem.

tegnap néztem pont beraktam cégnél az archív pst-met egy archív mappába az exchangen, az egy gigás fájl a művelet végén, mikor más semmise volt benne 300 mb méretű maradt. szal még a 2003-ban sem sikerült jelentős előrelépéseket elérni adatfájlkezelés részirül. ilyen nézési pontbúl nem csodálkozom, hogy most másképp próbálkoznak a windows mail-lel, remélem hasonlóan visszadegradálják fájlalapúra az outlook 12-t is. vagy nemtom.

Aktív témák