- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- R.I.P. Aláírások
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sasos
senior tag
válasz
Kinditom #5364 üzenetére
Olyat találtam még erre a hibakódra, hogy az Eset smart secutity-t használók esetén nem ment Outlookkal az IMAP. Az IMAP ellenőrzést kikapcsolva viszont hibátlan. Szerintem nálad is valamelyik védelmi program fogja meg a kommunikációt. Ezért is kérdeztem, hogy mik vannak feltelepítve.
cer: Archíválni olyan formátumban érdemes, amiben utána kezelni is tudod az archivált anyagot. Így számomra (is) fura csv formátum. Outlook esetén az archiválás egy külön adatfájlba történik, amit aztán később vissza tudsz nyitni bárhol, ahol (a megfelelő verziójú) Outlook van a gépen. Gyakorlatban ugyanúgy megmaradnak a mappák, levelek, csatolmányok és pont ugyanúgy fog kinézni mint amikor leszedte a szerverről, csak épp külön adatfájlban csücsülnek majd. Ennek ellenére lehet pontosvesszővel tagoltba is exportálni többek között, én még nem próbáltam, hogy mi az eredmény. Ha a szerveren van IMAP akkor a mappaszerkezet is megmarad. Ha nincs akkor szabályokkal szétválogathatóak a levelek mappákba (akár visszamenőleg is). Az összes levélben megjelenő valamennyi cím kigyűjtése szerintem makróval megoldható. Illetve ha már exportálunk és az adatok megvannak pontosvesszővel tagoltban, akkor abból már kigyűjthetőek a címek egy másik tagoltba rendezhető és valószínűleg importálható is, de ezt se próbáltam soha, le kell tesztelni.