Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
vanek
tag
Üdv!
A mai nap archiváltam a 2016-os levelezéseimet és mikor rákattintottam a küldeményekre, hogy a benne maradt 16-os leveleket átmásoljam, akkor 2017-01-01-től lefelé szépen egyesével tűntek el a levelek -mikor ráléptem egy 2016-os levélre, akkor megállt a "másolás", amikor pedig felkattintottam a 2017-es első levélre folytatódott az egyenkénti "másolás"-. Gondoltam "jaj de jó mindent átmásol". Viszont mikor ellenőriztem a leveleket az archívban nem voltak ott...
Valakinek valami ötlet?
Előre is köszönöm!!!
-
MAGUS7
tag
Sziasztok törték már fel valakinek a Microsoft fiókját ? be van kapcsolva az sms védelem,valahogy mégis beléptek,de hogyan ? 5 órája volt 2 sikeres szinkronizáció Kinában,azt sem értem hogy miért csak 5 óra múlva kapok róla értesítést,be tudtam lépni,jelszót is módosítottam,lehet még valamit tenni ?
-
choco01
addikt
válasz
zsoltzsolt #6694 üzenetére
-
qpakcovboy
őstag
válasz
Freddy76 #6691 üzenetére
Azért kell kikapcsolni az automatikus frissítést, mert a gyári frissítésben elb@szták a keresés indexelését. Emiatt vissza kell frissíteni egy korábbi verzióra, ahol ez a funkció még működött.
Az automatikus frissítést addig kell kikapcsolni, amíg a hibát sikerült kijavítani, mondjuk 2-3 hónap....Kikapcsolás mente:
1. Nyissa meg az Outlook alkalmazást és kattintson a Fájl menüre.
2. Válassza az Office fiók opciót.
3. Az Office Frissítések gombnál pedig kattintson az Office frissítések letiltására.Korábban nem írtam, de fontos hogy a parancssort rendszergazdaként kell futtatni.
-
choco01
addikt
válasz
zsoltzsolt #6683 üzenetére
Nem keres más kereső sem..
-
Freddy76
addikt
válasz
Freddy76 #6689 üzenetére
A fentiek szerint megoldottam az outlook keresést, és működött is. Viszont az automatikus frissítést nem kapcsoltam ki. Erre most megint nem működik a keresés outlook-ban.
Az automatikus frissítést hol és hogy kell kikapcsolni? Az egész windows frissítését ki kell kapcsolni, vagy csak az outlook-ét?
-
Levi123
senior tag
Sziasztok,
segítséget szeretnék kérni, hogy mi lehet a gond az outlook 2010-es beállításokkal ha a beérkezett üzeneteknél nincs feladó (üres a rész) ill. az üzenet is képek ill. szöveg nélküli ehhez hasonló (szerintem html kódok.) van:"z=C3=A1m: 26915131-2-51
</td>
</tr>
</table>
</td>
</tr>
</table> "Mit és hogyan kellene beállítani?
Már régóta működött a levelezés, de most valamit átálítottak véletlenül és nem lehet leveleket olvasni, csak számomra érthetetlen kódokat tartalmaz
Próbáltam már újratelepíteni, de uaz mindig, ha meg a felhasználói mappából törlöm az outlook fájl-t akkor indításnál hiányolja és el sem indul a program.Van valami mód esetleg a fenti eset megoldására vagy a gyári beállítások visszaállítására, esetleg azt hogy lehet megoldani, hogy újratelepítésnél úgy vegye mintha most tettem volna fel a programot?
Köszönöm! -
Freddy76
addikt
válasz
qpakcovboy #6680 üzenetére
Köszi, ez nekem is működött. Végre újra van keresés.
Az automatikus frissítést miért kell kikapcsolni? És hol tudom ezt megtenni?
-
Freddy76
addikt
válasz
qpakcovboy #6680 üzenetére
Ez így jól hangzik, de nekem pl. fingom sincs, hogy mit jelent az, hogy parancssor futtatás
... És a google sem segített. Szóval hova kell beírni azt, amit írtál?
-
prime77
aktív tag
Szervusztok!
Ezt kaptam tegnap este 02:17-kor.
Úgy tűnik, hogy valaki más is hozzáfért a Microsoft-fiókjához (*********@freemail.hu). Ilyen esetben egy biztonsági kérdéssel kell igazolnia személyazonosságát, majd a következő bejelentkezéskor módosítania kell a jelszavát.
Ha valaki más is hozzáfér a fiókjához, akkor megszerezte az Ön jelszavát, és lehet, hogy személyes adatokat próbál megszerezni, vagy levélszemetet küld a fiókból.
Ha még nem szerezte vissza a fiókját, segítünk most megtenni.Ezután megváltoztattam a jelszavamat!
Szóval ez azt jelenti ,hogy valaki belépett a freemailembe?
Aztán mentem volna ma skypra, és ott is valami ilyen dolog fogadott.
Ott is megváltoztattam a jelszót..Ez mi lehet?
Komolyabban kell féljek ettől? -
Ladislaoca
tag
Sziasztok!
Az Outlook programban milyen beállításokat kell használni a freemail-es levelek fogadásához és küldéséhez?
(Inviteles internetem van)
Az oldalukon ajánlott beállításokat próbáltam alkalmazni de sajnos hibaüzenetet dob fel a program ha levelet akarok küldeni.
(POP3-hoz való beállítások érdekelnek). -
-
choco01
addikt
Hali.
Adott a 2016-os Outlook.
Nem tudunk a keresőjével keresni a levelek között.. beírok egy címzettet, tárgyat akármit ami tudom hogy van a levelek között és azt írja nincs találat. Céges emaillel és gmaillel is ezt csinálja, és a 2013-as is..
Mi lehet a megoldás?
-
válasz
qpakcovboy #6679 üzenetére
Mondtam én hogy beszélj a szápporttal!
-
qpakcovboy
őstag
Megvan a segítség!
parancssor futtatása rendszergazdaként.
1. parancs:
cd %programfiles%\Common Files\Microsoft Shared\ClickToRun
2. parancs
officec2rclient.exe /update user updatetoversion=16.0.7571.2109
A frissítés letöltését és telepítését követően ki kell kapcsolni az automatikus frissítést.
-
qpakcovboy
őstag
válasz
Williamgrant #6678 üzenetére
Sajnos ezen túl vagyok és a probléma megvan. Beszéltem a supportal és a frissítés miatt van a hiba. Ezt javasolták:
https://support.microsoft.com/hu-hu/help/2770432/how-to-revert-to-an-earlier-version-of-office-2013-or-office-2016-click-to-runEgyenlőre nem sikerült vele a keresést visszaállítani. Most épp youtube-on keresem a megoldást.
-
válasz
qpakcovboy #6677 üzenetére
Az Office menüjéből indíts már egy újraindexelést, és nézzük meg utána is megvan-e még a probléma. [link]
-
qpakcovboy
őstag
válasz
Freddy76 #6674 üzenetére
Szia!
Ugyan ebben a cipőben járok. Jogtiszta w7 és office 365. A keresés nem működik, és így nagyon nehezen tudok dolgozni. Rendszergazda az újratelepítést ajánlotta, de ezzel még nem volt időm vacakolni.
Először arra gondoltam, hogy a háttérben letöltött egy frissítést, amit ezt okozta, de az irodában a többi gép hibátlanul keres. -
-
Freddy76
addikt
Sziasztok, a következő lenne a problémám:
Outlook 2016-ot használok Windows 7 Professional alatt. Minden jogtiszta. Pár napja jelentkezett a hiba, hogy az outlook-ban nem tudok keresni. Ha megnyitom az outlook-ot, az ablakban, ahol az adott mappa levelei vannak, felül itt van a keresési mező. Oda hiába írom be a keresett kifejezést, nem ad találatot. Ez korábban nem okozott gondot, teljesen jól működött, most viszont egyáltalán nem. Próbáltam teljesen egyértelmű keresésekkel, de bármit is keresnék, semmire sem ad találatot. Ha valaki tudna segíteni, hálás lennék...
-
válasz
hódmaci #6672 üzenetére
Nem, a sync range arra vonatkozik hogy telepítéstől visszamenőlegesen meddig szinkronizálja az eseményeket. A szinkronizálás vagy manuális, vagy automatikus. Utóbbi esetén azt jelenti hogy ha bármely fiókban lévő adatok között változtatás történik, akkor szinkronizálja azokat azonnal. Mivel a PC-n általában nem korlátos a net, felesleges is lenne azt a pár bytenyi adatot időpontokra bontva szinkronizálni. A telefonodon és egyéb mobil eszközökön pedig úgyis van csomagütemezés.
Calendar mappingban beállítod a Google (vagy más) naptárát, Authorizednek kell lenni.
A Sync directionnál megadhatod merről merre szinkronizáljon, érdemes a two way-t választani.
Az outlook calendar általában \\outlook\Naptár lesz de ki kell választani a select-tel.
Bal alsó sarokban enabled előtt pipa, és OK. Sync option-s ban megadhatod hogy melyik Naptár legyen az elsődleges (Primary).
A többi füllel nem kell foglalkoznod. -
hódmaci
senior tag
válasz
Williamgrant #6670 üzenetére
-
Gabás
addikt
válasz
hódmaci #6665 üzenetére
ingyen is van, szépen működik
-
hódmaci
senior tag
válasz
Williamgrant #6668 üzenetére
Szia!
Tud több email fiókot is kezelni vagy csak egyet?
Egy vagy több pc-n is futtatható? -
-
bozsozso
őstag
válasz
Williamgrant #6666 üzenetére
Ezeket hogy jeleníti meg az outlook? Külön naptárként vagy van lehetőség az outlook már meglévő naptárába szinkronizálni?
-
-
hódmaci
senior tag
Sziasztok!
Kis segítséget kérnék.
Sikerült beállítanom az outlookot email fiókjaimhoz.
Szeretném összehozni a naptárt is de nem sikerül.
illetve csak be tudom importálni és kész de az állandó szinkronizálást nem sikerül.
Gmail calendar fiókkal(kokkal) szeretném összehozni.
Őt találtam de azt írja csak valami fizetős verzióval megyen
Vagy ez nem lehetséges? -
StLui
veterán
Üdv!
kaptam egy ilyen levelet, de kétlépcsős be van kapcsolva, és nem jelzett, hogy be akarnának lépni valahol
Biztonsági riasztás
Úgy tűnik, hogy valaki más is hozzáfért a Microsoft-fiókjához (la*****@windowslive.com). Ilyen esetben egy biztonsági kérdéssel kell igazolnia személyazonosságát, majd a következő bejelentkezéskor módosítania kell a jelszavát.
Ha valaki más is hozzáfér a fiókjához, akkor megszerezte az Ön jelszavát, és lehet, hogy személyes adatokat próbál megszerezni, vagy levélszemetet küld a fiókból.
Ha még nem szerezte vissza a fiókját, segítünk most megtenni.
Fiók visszaszerzése
Tudja meg, hogyan javíthatja fiókja biztonságát.
Köszönettel:
A Microsoft-fiókok ügyfélszolgálataMegcsináltam a jelszó változtatást, de nem értem miért volt ez továbbra sem, semmi egyéb őroblémát nem is tapasztaltam.
-
Tökkentyű
csendes újonc
Szép napot! Hogyan lehet az outlook posta névjegyek automatikus összekapcsolását kikapcsolni, kivédeni?
-
ROBERTOH
őstag
válasz
zsamiatt #6658 üzenetére
Az ad-ban a user. Ilyenkor az outlook egyből jelszót kér a postafiókhoz, de mivel lockolva van, ezért nem fogadja el a jó jelszót sem. Ha kijelentkezne a gépből, akkor nem tudna bejelentkezni sem a lockolás miatt (mert domainbe van léptetve a gép) Ha AD-ben feloldom a lockolást, utána megjönnek a levelek, és egész nap nem lockolódik újra.
-
ROBERTOH
őstag
Sziasztok!
Windows 2008 server + Outlook 2010, exchange fiókkal. Az a probléma, hogy minden nap, amikor elindításra kerül az outlook, akkor a levél szinkronizáció kezdetekor lockolódik a user. Feloldás után gond nélkül lejönnek a levelek. Az outlookban a postafiók már ki lett törölve/újra fel lett véve, de csak pár napig nem volt utána ilyen probléma. Van-e valami ötletetek, hogy ne jöjjön elő ez a probléma?
Előre is köszi!
-
zsamiatt
őstag
válasz
Williamgrant #6653 üzenetére
alapvetően exchangeben is van. Az, hogy mennyire hatékony az más kérdés.
Amúgy a van amelyiknél igent arra írtam, hogy szerinted a mail szerver üzemeltető nem ad jogot a spam listába beleszólni. -
-
zsamiatt
őstag
válasz
Williamgrant #6651 üzenetére
van amelyiknél igen.
Pl a user is felvehet blacklistre tartományokat, vagy white listre engedélyezettet. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Androidos tablet topic
- Renault, Dacia topik
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- iPhone topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest