- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- leslieke farmerzsebe
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- R.I.P. Aláírások
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Munkas
aktív tag
Kösz. Ezeket próbálgattam én is, de úgy meg nagyon furán néz ki, hogy vannak olyanok amiknek a mérte nem állítható, és fele kicsi fele nagy.
Abban bíztam, hogy van valami egységes skin amit lehet cserélni.(Lehet, hogy csak nem tudok haladni a korral. Ha az informatikusainknak nem lenne kényszerük a MS Magyarország szponzorálása, részemről még mindig XP-t és 97-es Office-t használnék.)
[ Szerkesztve ]
-
djnyakesz
aktív tag
Köszönöm a segítő válaszokat, visszakérdéseket
A kimenő szolgáltató az UPC lenne, az imap meg hát... én a cég weblapját írtam bejövőnek, így tudok küldeni leveleket. A céges levelezésemet akarom beállítani , jelenleg így van:
IMAP:
xy.husmtp:
smtp.upcmail.huViszont ha mappát hozok létre itthon a levelezésben, az az irodai gépemen nem jelenik meg (pedig ugyan azt a konfigurálást végeztem el). Annyit már elértem, hogy ha irodában olvasok levelet, az itthoni gépen is látom hogy el van olvasva, sőt mi több már a mappákba való rendezés is helyén van.
De miért nem látja a mappákat amiket létrehozok?
-
-
-
Bevallom ez nekem nem rémlik, mármint hogy "átviszi (törli) a régi leveleket az eredeti pst-ből."
Alap esetben outlook.pst az alapértelmezett adatfájl, ha erről készül másolat, akkor létrejön egy új pst, ami teljesen megegyezik az alapértelmezettel. Ha az idő múlásával megint archiválna az outlook, akkor sem "bántja", az alapértelmezett outlook.pst fájlt, max a korábbi archive fájlt írja felül.De tényleg nem vagyok biztos benne, mert én nem használom az archiválás szolgáltatást, ki van helyezve másik partícióra az adatfájl és arról én magam készítek pl havonta 1x egy másolatot, sima filecopy-val...
-
marteeka
csendes tag
Valamiből csak vissza lett állítva minden az utolsó kis jegyzettömbig, szóval mentés gondolom volt. Mégis hiányoznak ezek a levelek és nyilván akkor egy archív fájl. Azt viszont mégsem hiszem, hogy egy fájl csak úgy elveszik, mikor amúgy minden megvan...
Újratöltés kiszolgálóról kilőve, több tízezer levélről van szó, nem tároljuk fent csak pár napig, én viszont évekre visszamenőeket keresek. -
-
-
Hali!
Csupán azért bátorkodtam azt javasolni, mert olybá tűnt számomra, hogy úgy nem megy a kérdezőnél, viszont ha a netszolgáltatója smtp címét adja meg, akkor meg mennie kell...
(azt meg egyszerű megoldani, hogy Outlookból küldött levél esetén(szolgáltató smtp van megadva) akkor is a gmailes cím kerüljön a feladó mezőbe)Fire.
[ Szerkesztve ]
-
-
Cerebellum87
csendes tag
Szia,
Köszönöm a válaszokat! Igazából az első kérdéssel kapcsolatban az a tapasztalatom, hogy eddig nem igazán volt gond az, ha mindenhova ugyanazt az SMTP-t használtam, ezért gondoltam hogy így is menni fog. A furcsa az, hogy T-online-ost használva pl.: Freemailes fiók esetén ahol nincs saját SMTP szerver nincs semmi gond, feladónál kiválasztom hogy Freemail, és a Freemailes címem jelenik meg feladóként
A második kopogószellem, nemhogy nem szoktam nyitva hagyni leállításkor a programokat, még túlzottan óvatos is vagyok ezügyben, nem tudom miért nem szeret
Üdv.
Cereb -
greatchaos
addikt
-
amol
addikt
Nem írtam el semmit, tökéletesen működött évek óta így gondolom ők a hunyók. Várok pár napot hátha megoldódik, bár most már órák óta rendben van minden.
Az egyszerűség kedvéért: adott pld. 6 email-cím (2 ember, 3-3 cím), amiket ketté szeretnék osztani két pst-be és az elküldött elemeket is külön szeretném látni. Tehát lényegében mintha párhuzamosan futtatnék két outlookot különböző accountokkal de egyben. Thunderbirdben megoldható de Outlookban szeretném. Nem baj ha csak egy pst-vel oldható meg, a lényeg az hogy a különböző emberek által elküldött üzenetek ne keveredjenek a közösben.
-
-
ssrobi
csendes tag
Gondotlam rá én is..de shol nem találok ilyet hogy archiv mappa. Vagy hova tette akkor? Mert ugye a Microsoft Outluk létrehoz egy új Archiv mappát, de ez semmit, illetve én elvielg nemis archiváltam..dem ás lehet belepiszkált
De akkro hova tette? hogy tudom előszedni őket?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Láncfűrész topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen NAS-t vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!