Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
bsonnevend
csendes tag
Sziasztok, Outlook2000 kérdés, de talán tudtok valamit mondani:
Control panel -> Mail. Itt hozzá lehet adni új szolgáltatást, fel is jön egy lista, amiben ilyenek vannak, hogy: Internet Email, Lotus Notes Mail, Microsoft Mail, Personal Folder, Outlook address book, stb. Korábban volt itt egy olyan is, hogy Microsoft Exchange Server, de a jófej német feliratú gombokkal sikerült ezt törölnöm (anélkül, hogy visszakérdezett volna a mocsok, én meg nem tudtam, hogy Entfernen = végleg törlés visszakérdezés nélkül). Tehát most már nincs Microsoft Exchange Server a listában, viszont nekem pont az kellene a levelezésem beállításához. Hogy lehet ezt a szolgáltatást a listába visszavarázsolni? Lehet neki install file-t benyomni (németül Diskette... opció), de nem találom a file-t. Windows help természetesen szart sem ér, ezen nem is lepődtem meg - plusz az is német
Környezet: XP alatt Outlook 2000 van installálva, ráadásul németül...
Van valami ötlet? Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- 3 hónap Aimlabs Plus Premium - Valorant
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest