- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Indavideo te bánat.
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- R.I.P. Aláírások
- A KOReader ebook olvasó program
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gardener
senior tag
-
Bigya
őstag
Helló!
elfelejtettem, hogy a fiók beállítások milyen fájlban vannak tárolva...
megmondaná valaki? *.pst nem vitte át ezeket a beállításokat. -
vagamo
őstag
Egész idáig rossz topicban próbálkoztam /nem figyeltem/!
Tehát askkor itt!
Az otulook 2007-ben van rá mód, hogy a fiok beállításokat kimentsem(32 bit XP) és bemásoljam (64bit Vista) ? Nincs kedvem a beállításokkal szöszmötölnisok a fiok!
Ennek a beálításaira gondlok
-
dilipok
veterán
Sziasztok,
először is bocsánat ha már erről volt szó, de én nem találtam.
Tehát probléma: Outlook 2007, Gmail account, Imap beállitva. Minden tökéletesen működik, kivéve, hogy néhány cimet mintha nem jól fejtene vissza. Értem ezalatt, hogy ha reply-t nyomok, akkor mindeféle karakterek kerülnek a cimzetthez, majd utánna < idekerülaküldőemailcime >. Ami ugye nagyon nem jó, mert a mailer daemon visszadobja hogy nem jó a cim. Persze mindig nincs kedvem kijavitani, ezert erre ha vki tudna megoldást nagyon hálás lennék.
Előre is köszi!
-
MIFtIli
aktív tag
Van egy vinyó ami egy notiban volt, most egy rackben. Outlook is telepítve volt.
Hogyan tudnám megkeresni a leveleket a winchesteren? -
törölt tag
minden rendesen be volt allitva, es tegnap ota muxik
nem tudom miert, de ez jo -
gardener
senior tag
Eszközök/küldés/fogadás.....
Küldés fogadás jobb klikk.
Ütemezett küldés/fogadás letiltása van pipa? -
törölt tag
sziasztok,
ha elinditom az outlookot, nem keri le automatikusan a leveleket
hol lehet ezt beallitani...? -
legiaap
félisten
Sziasztok!
Mesélek kicsit azt kérdezek.
Mese:
Régebben a melóhelyemen az egyik munkatársam gépén akartam msn-ezni, de nem volt fenn neki semmi ezért a fapados msn-el próbálkoztam. Regisztráltam az email címem. Nem is volt ezzel semmi gond. Csak akkor mikor haza mentem. Állandóan mikor akarok msn-ezni itthon, akkor azt írja ki, hogy valaki már bejelentkezett az msn-emre. Arra gondoltam, hogy a munkatársam outlookja lehet a bünös. Azt az Outlookot használja ami eredetiben benn volt a gépében. És tegnap megnéztem valami céges levelet az outlookjával és az egyik ismerősöm írt msn-en, pedig be se voltam jelentkezve.
Kérdés:
Hogyan tudnám megoldani, hogy ne dobjon le állandóan az msn, mikor a melótársam bejelentkezik outlookba? -
Pá
addikt
Jött egy levelem kódolva, vagy digitálisan aláírva, nem tudom ilyen kis piros plecsni van az ikonján.
Van benne 3 csatolt file, ami nekem kéne viszont nem tudom megnyitni. Csak nagy ürességet látok. Amikor érkezett, kb egy hónapja, a kollégámnak működött, szóval ok volt. Most viszont már Ő sem tudja megnyiitni, viszont kéne a file ami benne van.Mit tehetek?
-
válasz
gardener #1071 üzenetére
Hali!
Kösz a gyors reagálást. Azóta kipróbáltam az Office 2007 pro-val is, dettó ua. csinálja, ott sincs menüpont.
Amit mondtál az persze működik, gondolom arra érted, hogy csak úgy felülírni az eredet "outlook.psd" fájlt. Persze az megy, de engem azért érdekelne, hogy ezt miért csinálja.
Lehetséges hogy a fájlrendszer miatt, arra értem hogy ugyebár nem "program files"-ba, hanem "program files (x86)" ba telepítí magát, meg angol xp+magyar office nem biztos hogy "nagyon szeretik" egymást.A válszod köszönöm, azért megszólítom a Microsoft-ot is, mit tudnak mondani.
Fire.
-
gardener
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #1070 üzenetére
Nincsenek a jogosultságaid tiltva valamilyen módon?
(Kiszedni könyvtárból is ki tudod szedni a pst file-t.)
Ha létrehoznál egy új profilt. Ott meg már lehet az import nem lenne inaktív. -
Hali mindenki!
Adott XP PRO SP2 X64(nem 64 bit edition!!!), MS Office 2003 Pro, minden jogtiszta.
Eddig (XP PRO SP2 x86, az Office ugyanaz) ahogy szokás exportáltam PST-be, aztán importáltam PST-ből, most meg nem lehet. Az office fájl/importálás és exportálás... menüpont inaktív, magyarul nem lehet rákattintani.
Várom az ötleteket, hogy most akkor mi is van.
Fire.
[ Szerkesztve ]
-
-
gyga
senior tag
valaki 1057# -re?
-
törölt tag
válasz
Balusbáá #1064 üzenetére
nalam is ez a problema
outlook expressznel megtalaltam a beallitast,. hogy hany nap utan torolje a leveleket, vagy esetleg a torolt elemek mappa uritesenel, de eppen most akartam en is melohelyen levelet nezni, es nincsen egy darab sem...
beallitasoknal nem talaltam meg ezt az opciot
hol lehet megtalalni, hogy csak akkor toroljon pl a freemailrol levelet, ha az a torolt elemek mappabol is torlesre kerul? -
Balusbáá
csendes tag
Sziasztok!
Végre sikerült összehangolnom az e-mail címemet az outlook expressel.... Egy problémám van vele: leszedi a bejövő e-maileket a freemailről és utána már nem tudom freemailen keresztül megnézni őket... Esetleg nem tudja valaki, hogyan kell beállítani az outlook-ot, hogy a freemailen is fent hagyja az üzeneteket??
Aki tudja a választ, kérem segítsen, mert fontos lenne!
-
wolfman
veterán
Miért van az hogy 32 embernél többnek nem tudok egyszerre üzenetet küldeni? Ha ezt túllépem, akkor mindég ugyan azokat az embereket dobja vissza(nem az utolsókat). Már javasolták, hogy rakjak egy keveset a címzetthez a többit meg a "Másolatot kap" részhez, de ez se segít.
Valakinek valami megoldás?
-
kalló
aktív tag
Sziasztok!
a címzettnél a legördülő listát hogyan mentem el a régi gépen illetve hogyan töltöm vissza az új gépre???
winXP, office2003
*.pst;illetve a címjegyzék exportálással nem ment nekem
előre is köszi
üdv.:kalló[ Szerkesztve ]
-
gyga
senior tag
hmm most próbáltam outlook ról gmail fiók által küldeni és az üzi eltünt értsd nem jött meg chellora de elment az outlook szerint gmail postafiók által.
-
gyga
senior tag
Érdekes problémával akadtam össze: tehát van 2 db kiszolgáló névszerint a chello és a gmail.
de ha azt választom hogy a chellos szolgáltatóval akarok gmailes címre küldeni akkor nem megy ki a levél 550 relaying mail to gmail.com is not allowed ezzel a hibával visszadobja.
amit próbáltam: a fiók beállítások működnek rendesen mert mind kettőről tudok emailt fogadni , és küldeni is, csak a chellósról->gmailra nem megy át. de ha bejelentkezek a webmailra a chellonál akkor onnan gondnélkül tudok a gmailra küldeni. tehát valami beállítási gond lehet az outlook 2007-ben, de vajon mi? -
Biaggio
őstag
Még mindig kérdés: ha találkozót / meetinget szervezek, a visszajelzések / tracking oldalon látom a meghívottak listáját. Ki lehet ezt valahogy nyomtatni, a visszajelzésekkel együtt
-
-
Polllen
nagyúr
Sziasztok!
Windows live mail-t használok, beállítom a fióknál, hogy az üzikből hagyjon egy példányt a szerveren, de beikszelem a 'ha kitörlöm és ürítem a törölt elemek mappáját, törölje a szerverről" is opciót. Ennek ellenére az összes levelet fenthagyja...vmi ötlet, mi lehet a baj?
Tudom outlook topic, de live mail topic nincs...
-
gyga
senior tag
kérdés: Ha az outlook2007-be elküldök 1 mailcímre valamit akkor azt a cícmet ugye megjegyzi, de mit csináljak ha ez én nem akarom hogy megjegyezze. kitudom törölni vhogy?
-
nagash
senior tag
Sziasztok!
A gondom a következő:
Adott x darab PC a cégnél. Mind fullra updatel-ve, mind WinXp, mind Office 2000 szinten.
Az Outlook-ból való kilépés után megjelenik középen a szokásos "...az Outlook kilép, bla, bla, bla..." szöveg, de semmi több. A felhasználók teljesen másképp használják az Outlook-ot, nincs két egyforma fiók. Mi lehet a gond?Természetesen tartományban vannak, van víruskereső (Panda) is. De más gépeken ezek nem zavarnak be, tehát ezt is kizártuk mint okot.
A segítségetek előre is köszönöm!
-
amol
addikt
Az első problémám megszűnt, a hiba nem az én készülékemben volt.
-
amol
addikt
Nem írtam el semmit, tökéletesen működött évek óta így gondolom ők a hunyók. Várok pár napot hátha megoldódik, bár most már órák óta rendben van minden.
Az egyszerűség kedvéért: adott pld. 6 email-cím (2 ember, 3-3 cím), amiket ketté szeretnék osztani két pst-be és az elküldött elemeket is külön szeretném látni. Tehát lényegében mintha párhuzamosan futtatnék két outlookot különböző accountokkal de egyben. Thunderbirdben megoldható de Outlookban szeretném. Nem baj ha csak egy pst-vel oldható meg, a lényeg az hogy a különböző emberek által elküldött üzenetek ne keveredjenek a közösben.
-
Gabás
addikt
az első nekem akkor szokott előfordulni, mikor valami beállítást elírok vagy hülyéskedő kiszolgálóknál
külön pst fájlokat legegyszerűbb, ha létrehozol egyet a fájl menü utolsó pontjában, akkor lesz még egy személyes izé mappád, és persze azt is beállíthatod, melyik fiók melyik pst-be pakolja a leveleket[ Szerkesztve ]
-
amol
addikt
hogy van-e menve valahol a postafiókok, vagyis az email címek beállításai, amiket az Outlook-ban használtam. Úgymint SMTP, POP3, felhaszn név, jelszó, stb.
Ha telepítve van, a beállításmentő varázslóval elmenthető minden beállítás, így ezek is. Az üzenetszabályokat külön mentheted (szabályok/beállítások).
-
amol
addikt
Sziasztok!
Két gondom lenne (O2003):1. Több címről töltöm le a leveleket és van köztük pár freemailes. Az utóbbi időben véletlenszerűen felbukkan az ablak ami kéri a jelszót hozzájuk de nem minden esetben. Gondoltam szerverprobléma és majd elmúlik, de már kb. egy hete tart. A többi szolgáltatóval nincs gond. Próbáltam ritkítani a lekérdezést ill. hosszabb timeout-ot adni de hasztalan. Tipp?
2. Megoldható valamilyen módon hogy két "személyes mappák" fám legyen? A beérkezett üzeneteket szét tudom válogatni de a küldötteket/piszkozatokat stb. szabályokkal nem. Ideális esetben két különálló pst fájlt szeretnék használni.
thx
-
hektor24
aktív tag
Sziasztok!
Outlook 2003-ban van egy olyan problémám, hogy amikor egy levelet szeretnék kinyomtatni, nem nyomtatja ki a "Mellékletek:" szöveget és ami mellette van (azaz a mellékleteket). Hol kell azt beállítani, hogy ezeket a szövegeket is nyomtassa ki? Már csomó helyen néztem, de sehol nem találtam, kezdek bekattanni!
Előre is nagyon köszi a segítséget!!!!!
-
wolfman
veterán
Mivel még válasz nem érkezett, megoldást meg nem találtam rá:
Szoktam küldözgetni olyan E-maileket amit mindenkinek el akarok küldeni a címlistámban, de a pl. 25 emberből párat mindég visszadob (nem az utolsókat hanem össze vissza), hogy túl sok címzett. Ezt valahogy lehet szabályozni? Nem túl jó dolog, hogy korlátozva van a címzettek száma. Valaki tud ebben segíteni?
-
Integra
titán
beimportáltam az angol outlook2007-ből a teljes pst mentésem a magyar outlook2007-be.
igen ám...
de természetesen minden folder és egyéb angol volt, így csinált magának angolt a magyar megnevezések alá.. LOL már magában, hogy ezt nem tudja logikailag az outlook de mindegy.
a leveleknél és a névjegyeknél nem volt gond, hogy átmásoltam az egészet és simán utána az üres angol foldereket kitöröltem.
de..
a calendár/naptár esetében már más a szitu.
most van egy magyar naptáram, tök üres, az angol calendar meg tele.
de hogy viszem át az calendarból az adatokat a naptárba, hogy utána töröljam a calendart és már csak naptáram legyen??? -
Jarod1
veterán
válasz
Motion_Blur #1029 üzenetére
pedig a pst fileban van a címjegyzék ....
-
Obus
tag
válasz
Motion_Blur #1027 üzenetére
Érdekes. Pedig ott kellene lennie.
Egyéb ötletem nincs. Talán próbálj meg rákeresni a meghajtón *.PST -re
-
Obus
tag
válasz
Motion_Blur #1025 üzenetére
Errefelé keresgélj:
C:\Documents and Settings\"neved"\Application Data\Microsoft\Outlook\Itt kellene lennie az Outlook.PST file nak, meg az Archive.PST-nek is.
Előbbi a leveleidet tartalmazza, az utóbbi az archivált levelezésedet. -
Obus
tag
válasz
kraftxld #1021 üzenetére
Bocsáss meg, de ha lett volna válasz a kérdésemre, akkor nem tettem volna fel. Nem az érdekel, hogy hol vannak a levelek tárolva, hanem az, hogy van-e menve valahol a postafiókok, vagyis az email címek beállításai, amiket az Outlook-ban használtam. Úgymint SMTP, POP3, felhaszn név, jelszó, stb.
Hogy ne kelljen ezeket újra összekeresgélni, hanem ámásoljam, és be legyen állítva mind.
-
Obus
tag
Outlooknál mely file tartalmazza a postafiókok beállításait, és hol tárolódik?
-
kraftxld
félisten
-
Motion_Blur
félisten
Üdv!
Adott egy Office 2003 Pro. Újra kellett tennem a gépet, nem tudtam, hogy az outlook tele van... Mindent kimentettem, kivéve a Windows mappát. Program files, doc. and settings, minden megvan egy mobil vinyón.
Most vissza kéne állítanom a kontaktokat és a leveleket. Van rá esélyem?
-
Bengio
tag
Hali!
annyi a kérdésem, hogy outlook 2003-ből, illetve outlook XP-ből a leveleket, és a címlistát, hogy tudom átmenteni, ha például win-t akarok reinstallálni? -
Obus
tag
Azt szeretném tudni, hogy Microsoft Outlook-ból hogyan, és mit kell elmenteni ahhoz, hogy teljes rendszertelepítés, és installálás után az összes beállítás használható legyen, és a teljes levelezés is visszamásolható, használható legyen, beleértve az archívumot is.
Köszönöm a tippeket előre mindenkinek!
-
wolfman
veterán
Sziasztok!
Nekem is lenne két problémám az Outlook 2007-el, de asszem a korábbival is ezt csinálta.
1.: Szoktam küldözgetni olyan E-maileket amit mindenkinek el akarok küldeni a címlistámban, de a pl. 25 emberből párat mindég visszadob (nem az utolsó kat hanem össze vissza) hogy túl sok címzett. Ezt valahogy lehet szabályozni? Nem túl jó dolog, hogy korlátozva van a címzettek száma.
2.: Ha akarok küldeni egy levelet aminek mérete meghaladja a kb 15-20 megát akkor azt nem tudja elküldeni. Azt jelzi nekem, hogy folyamatosan tölti fel a cuccost, de sose hagyja abba. 20 perc elteltével meg már inkább törlöm. 4Mb-es netem van.
Köszönöm!
-
kutga
nagyúr
Sziasztok!
Windows újratelepítés előtt állok, és szeretném lementeni az Outlook beállításaim. Jelenleg OutlookXP-t használok, az új win alatt viszont Outlook2003-as lesz, nem tudom ez számít-e. Két fiók van most beállítva, szükségem lenne a komplett levelezésre, emellett szűrők azok amik kellenek. A kérdésem, hogy hogyan tehetem meg ezt, illetve hogyan importáljam később az új rendszerbe? A segítséget előre is köszönöm!
-
lúzer
veterán
vbs-el, példa xxx.vbs
Set objEmail = CreateObject("CDO.Message")
objEmail.From = "...@freemail.hu"
objEmail.To = "...@freemail.hu"
objEmail.Subject = "tárgy"
objEmail.AddAttachment "F:\...."
objEmail.Textbody = "Tisztelt Címzett! Mellékelten...."
objEmail.Sendát lehet adni messageboxal vagy változóval is pl. címzettet
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen NAS-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- További aktív témák...
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24