Új hozzászólás Aktív témák
-
Suineg
senior tag
válasz
Soma01 #55841 üzenetére
Kábellel nincs csatlakozás. Be van dugva konnektorba, csatlakoztatva van mindkét wifi sávhoz külön-külön (2,4 és 5 GHZ) Müködik is a lelkem, de a fő router hálózatán kívül (192.168.0.xxx) egy másik cimkiosztást hoz létre (192.168.10.xxx). Az átjárója xxx.xxx.10.1 lesz. Azt szeretném, hogy egy cimkiosztást használjon a fő routerrel, a DHCP-jét tiltanám és a fő router osszon címet. A Lan ip-t átirva xxx.xxx.0.2 -re beírva a mask és az átjárót, tiltva a DHCP-t, már nem csatlakozik fel utána és a webadmin sem jön be. Annyit még csináltam, hogy a routerben wds-t bekapcsoltam, ráléptem a wifi hálózatára (vagy a 2,4 vagy az 5 GHZ-en lehet csak). Router kikapcs/vár/bekapcs után már betöltötte a webadmint (192.168.0.2) de valami nem tiszta mert csak egy picit működik, azután szintén nem. Vagy valami nincs még megadva, vagy valami ütközik...
Van egy másik repeater is amit be tudtam állítani, remélhetőleg ezt is sikerül, kérem a segítségeteket, nem hiszem el, hogy nem akar összejönni. Egész nap szórakoztam vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Villanyszerelés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Energiaital topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vicces képek
- További aktív témák...
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest