Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
blg
senior tag
válasz -FreaK- #9483 üzenetére
csak a főszámláról indítva, alszámlákon (megtakarítási számla, webkártya számla) nincs azonnali utalás - bár ezekről valószínűleg nem is lehet nem saját számlára utalni
csak 10 millió forintig - afölött voltál?
csak forintban utalva - devizát utaltál?
adtál meg teljesítési dátumot, ami nem a tegnapi nap volt? -
viktorhu
veterán
válasz -FreaK- #10785 üzenetére
Ezt a rendszert még akkor találták ki, amikor nem volt semmilyen értesítés. Hivatalosan a havi számlakivonat számít, azon pedig nem lesz rajta a tranzakció. Még én is úgy kezdtem bankkártyázni, hogy havonta egyszer levonták a számlaegyenlegemből a költéseket, és lényegében magamnak kellett vezetnem, hogy mennyit költöttem, hogy biztosan le tudják majd vonni
-
viktorhu
veterán
válasz -FreaK- #10787 üzenetére
Nyilván meg lehetne, de nem erre építették fel a kártyatársaságok rendszerét. Ilyen szempontból jobb volt a régi alkalmazás, az nem is mutatta a tranzakciókat, amíg azok valóban meg nem történtek.
Engem jobban zavar, hogy a meglévő lehetőségeket sem lehet használni tudatlanság miatt, mint hogy új funkciókat találjunk ki olyan dologra, ami, igaziból magától értetődő. Pl. ahova úszni szoktam menni, ott hiába lehet kártyával fizetni, egy ezrest kp-ban elkérnek a szekrénykulcsért letétnek, így mégsem lehet készpénz nélkül menni. Teljesen értelmetlen, pont erre is való lenne a kártyás zárolás, hogy az elején ráterhelnék foglalással a letét összegét, a végén pedig a valós "fogyasztást" kérnék el a banktól.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
- Kingston 32GB DDR5 5600MHz Kit(2x16GB) Fury Beast Black
- Apple iPhone 13 Mini 128GB Black újszerű szép független, 3 hó gar
- HP Pavilon 14-ce3012nh I5-1035G1, 8GB RAM 120GB SSD MX 130
- Kis túlzással ÚJ iPad Pro 12.9 6th M2 Wifi 512GB!!!
- ASRock B365M Phantom Gaming 4 + i5 8500 + be quiet! hütő + 32 Gb G.skill 2.400 Mhz Beszámitok!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest