Új hozzászólás Aktív témák
-
yogibear
addikt
válasz #64638144 #16014 üzenetére
Rég kilőttem az sms értesítőket... app meg nem kell... A számlámnál régebben 10 belépési kód kiküldése után volt fizetős az sms, akkor 2-3 naponta egyszer néztem bele a számlába, de mivel egy éve ideiglenes jelleggel ugyan, de nem számolnak fel érte pénzt, ezért ha akarom, napi 10szer is belépek ellenőrizni.
Az app inkább "kényelmi szolgáltatás"... de nálam alap hogy telefonon nem bankolok... arra ott a gépem azon fent van sok védelmi funkció, a telefonon meg a fene sem tudja, hogy gyárilag milyen "ware"-eket raktak fel... plusz nincs meg az, hogy vki szórakozik az email címekkel és letilt a rendszer 24 órára... Ha meg fizetek valahol, elkérem a blokkot is, amúgy is a kukában landolnak a boltokban, mert sokan nem viszik el... és tudom követni, hogy aznap mennyi volt a költés, az excelem ki van dolgozva, saját spéci képletekkel, amivel egyből látok mindent, hol merre mennyi... elég csak a költési összegeket beírni és kiszámol mindent... értem én hogy a mai rohanó világban nincs idő 5 perc excelezésre sem (több óra napi facebookozásra persze van), de én inkább rászánom ezt az időt, elvégre pénzről van szó...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Gitáros topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...