Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hintalow
senior tag
válasz
haromegesz14 #698 üzenetére
ha hétvégén adsz meg utalást, más bankba, azt csak hétfőn indítják (mostmár az új rendszerben ez azt is jelenti, hogy aznap meg is kapja a címzett)
bankon belüli utalás teljesülhet hétvégén is akár, de ez nem szentírás, hanem bankfüggő. -
haromegesz14
aktív tag
Hétvégén is mennek normálisan az átutalások másik banknál lévő számlára nem? 24 óra már bőven letelt, számlámról az átutalni kívánt összeg nem tűnt még el, semmi értesítőt sem kaptam. Lehet kihagytam online utalásnál az utolsó lépést?
-
remington2
senior tag
Hali!
Azt szeretném kérdezni, hogy az OTP jump számlához tartozó webkártyát hogyan tudom "aktiválni"? Bizonyára kell hozzá OTP direkt is, de nekem az sincs. Akkor először kell a direkt, majd onnan valahogy aktiválni a netes kártyát?
- Azt olvastam erről a netes kártyáról, hogy full biztonságos, nem a valódi kártya adataival működik, és annyira lehet terhelni, amennyit éppen vásárolok. Akkor ez tutibiztos, hogy ha valaki valamit "ellop" valahonnan (bankkártyadatatok, bankkkártya száma) akkor fix, hogy nem fognak tudni visszaélni vele? Ha jól értem az egész leírást, ezt éppen erre, illetve az ilyen visszaélések ellen találták ki?
-
randras
veterán
Helló!
Lehet kettő OTP Junior számlám/kártyám is?
-
fulton
addikt
Leginkább az érdekelne, hogy pontosan mennyi összeg jár pl 500.000 Ft után Otp Takarékszámlán, ha az évi alapkamat 3,5% EBKM: 3,42%. Ugyanis pár nap híján 1 hónapja nyitottam és kamatjóváírásként kaptam 455Ft ot
ez mi? hogy van ez kiszámolva. Leírná nekem valaki a menetét megköszönném, mert én tényleg nem értem.
-
fulton
addikt
Sziasztok
Tudna valaki adni egy k* telefonszámot amin közvetlenül elérhetek egy OTP-s embert? ne kelljen 10 jegyü meg **** kódot megadni, amit azt sem tudom hogy mi.ilyen egy ügyintézést.
köszönöm előre is
-
Racze
tag
Sziasztok.
Olyan kérdésem lenne, hogy azt tudjátok-e, mennyi annak a biztonsági kódos sms-nek a díja, amit minden egyes alkalommal elküldenek, mikor be akarok lépni a webes felületre? Lehet jobban járnék vele, ha ezt az opciót lemondanám.. -
XtremLor
őstag
amiota atdolgoztak az otp direkt feluletet szinte hasznalhatatlan
-
szijartg
őstag
Srácok, a smart bank nevű okosság az fizetős?
nem találtam róla semmit... -
canniball
nagyúr
válasz
DataTraveler #680 üzenetére
-
DataTraveler
tag
Sziasztok!
2hete beállítottam a telefonomon az OTP SMS értesítő funkcióját!
Mitől van az, hogy amikkor a bankkártyámról leveszek, pénzt nem küld az az OTP egyből SMS-t, hanem 1-2 nap múlva vagy, nem is küld? Nálam van csak ez a probléma vagy másnál is így van? -
Sziasztok! Következő lenne a kérdésem. A zÓTéPé mennyit számol fel egy Junior számla megszüntetéséért?
-
canniball
nagyúr
Attól függ milyen számlatípusod van.
-
Troy.
addikt
Hello!
Kártyakontroll szolgáltatás ingyenes vagy sem? üdv -
-v-
addikt
Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani, otpdirekt-nél interneten hogy tudok az értékpapírszámlára átutalni zsét? "???hu.mw.EPSZAMLANEMLEHETCEL???" hibaüzenetet kapom a sima belföldi forint átutalásnál.
Köszi.
-
haromegesz14
aktív tag
-
marsu
veterán
Sziasztok!
Nem tudok belépni az OTP Direkt azonosítómmal / jelszavammal
Csak nálam van gond?
Az azonosítóm és a jelszavam is a régi, sosem változtattam meg, azt sem tudom hol kell.
Mi lehet a gond?
" Hiba a bevitt adatokban!
Sajnáljuk, de az Ön által megadott felhasználói azonosító vagy jelszó hibás. Helytelen jelszó megadás a Caps-Lock billentyű bekapcsolásából is adódhat. "
-
canniball
nagyúr
válasz
OTP_Segitunk #663 üzenetére
És a számlakontrollhoz tartozó sms küldésének idejét lehet-e állítani valahol? Nem mindig örülök a 7 órás pittyegésnek.
-
cocka
veterán
válasz
Gabesz1019 #664 üzenetére
Úgy mellesleg:
Ha junioros vagy nem kell csak ha valami junior extrában vagy. Amúgy minden más esetben kell.
Én csak azt nem értem, hogy ettől:
miért hitelesebb forrás, ha egy másik ember írja le ugyanezt?
-
Gabesz1019
senior tag
válasz
OTP_Segitunk #663 üzenetére
Szia!
A Számlakontroll szolgáltatásnak van valami havidíja, vagy csak az SMSekért kell fizetni?
-
OTP_Segitunk
csendes tag
válasz
Gabesz1019 #662 üzenetére
Szia!
Több féle Kontroll szolgáltatásunk is van:
Kártyakontroll, amely valamennyi bankkártyával végzett on line tranzakcióról (ATM-en keresztül/POS terminálon keresztüli bankkártyás vásárlás, készpénzfelvétel) küld SMS értesítést.
Számlakontroll, amely a bankszámlán történt terhelésekről, jóváírásokról, vagy a valamilyen okból visszautasított tranzakciókról küld értesítést.Az általad leírtak alapján úgy tűnik, hogy Kártyakontroll szolgáltatással rendelkezel, Számlakontroll szolgáltatással nem, és ezért nem érkezik SMS értesítés, amikor átutalás történik. Az OTPdirekt felületén van lehetőséged a Számlakontroll beállítására.
-
Gabesz1019
senior tag
válasz
OTP_Segitunk #661 üzenetére
Szia!
Értem, köszönöm.
A másik: tegnap este utaltam el a pénzt, az illető ma reggel kapta meg (Ő is OTP-s) viszont a tranzakcióról nem kaptam SMS-t. Amikor vásárolok a kártyával vagy a mobilomat töltöm fel mindig kapok SMS-t, erről az átutalásról viszont nem kaptam. Ez miért van?
-
OTP_Segitunk
csendes tag
válasz
Gabesz1019 #660 üzenetére
Szia!
Más számlaszámra a főszámládról (JUMP számla) van lehetőséged utalni. A Webkártya számlán terhelés csak internetes vásárlás céljából, illetve a JUMP számlára történhet a fel nem használt összeg visszautalása céljából.
-
Gabesz1019
senior tag
Sziasztok!
OTP-nél van Jump számlacsomagom és ehhez tartozik egy Webkártyaszámla. Erre a webkártyára utaltam át egy kis összeget a másik számlámról. Kérdésem, a webkártyáról lehet tovább utalni egy sima folyószámlára pénzt? Mert szerettem volna utalni róla egy személynek de azt írta, hogy nincs hozzá jogosultságom. A "normál" számlámról tudtam utalni.
-
rizso
addikt
Sziasztok!
OTP-nél hogyan lehet igényleni webkártyát (vagy mit)? És milyen díjakkal jár? Paypal miatt kellene...
-
Az OTP-nél van egyáltalán valami ingyen? Junior kártya, de amire azt mondták ingyesen az egyáltalán nem az...
Egyenleglekérdezésre is vonnak le?
-
_ak_
addikt
Sziasztok!
lehet, h hülye kérdés, de postán csekken keresztül tudok magamnak pénzt küldeni a számlámra? "komoly" 1 órás út lenne a legközelebbi OTP, a posta meg csak 10 perc...
-
cocka
veterán
A paypal váltja át nyugi
Hát nekem mindegy, a paypal összességében többet rabol tőled, mint amennyiért az otp átváltaná. Ha neked ez így megfelel, akkor szívjál csak a paypal köztudottan szar árfolyamkonverziójával.
Paypal accountom megnyitása után első dolgom volt, hogy beállítsam, hogy ne a paypal, hanem a bank konvertáljon, mert valahogy nincs kedvem a semmire többet fizetni. Hát erre mondják, hogy kinek a pap, kinek a papné. De ha ilyen sok van, adhatnál nekem is.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Xbox One
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Opel topik
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- Villanyszerelés
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G / 6/128GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest