- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
Kicsit még hektikus, de úgy tűnik, jó lesz ez. A fizikai kártyát sikerült hozzáadnom, érthetetlen okok miatt viszont a webkártyát nem. Pedig épp ez utóbbinak lenne igazán jelentősége. Na mindegy, hátha reszelnek még rajta.
Viszont találtam egy eléggé lehangoló passzust a tudnivalók között.
"Nem működik aZ ÉRINTÉSES MOBILfizetés AZ ALKALMAZÁSSAL, ha:
- ...
- Ha készülékedben NFC SIM-kártya található."Ugye ez csak vicc? Amikor a Mobiltárcás megoldás elindult, csak sokadjára sikerült NFC-s simet kapnom (szarakodtak a telekomos ügyintézők, aztán az aktiválás nem ment, csak sokadik telefonálásra), végül csak sikerült. Aztán mire kényelmesen használtam volna, ez megszűnt, de megnyugtatott a Telekom, hogy a simet nem kell lecserélnem, mert az extra funkciója nem fog működni, de hagyományos simként meg igen.
Most meg megint cserélhetem le? Ne szórakozzanak már... Másfél éven belül összesen 4!!!négy!! (hagyományos, cserélt, de rossz, egy végre jó NFC-s, újra hagyományos) sim kártya fordulna meg a kezemben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Milyen TV-t vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Suzuki topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- RITKASÁG !! ASUS P5QL-M DELUXE/WIFI-AP /Xeon Bios /Xeon X5470 /2X4GB DDR2 /Thermaltake Hűtő
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 16/1TB QUADRO P520 2GB FHD
- Ryzen 3 3200G processzor
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged