- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Aktív témák
-
net84
őstag
:))
azt nem néztem Sorry!
no de valami oka volt, hogy nem találtam ide.... :F
nem botlottam bele a fórumba :DD -
net84
őstag
Na holnap lemérem. :)
Magasság, tömeg, hossz... (megint szerzek egy-két sebet) -
net84
őstag
-
net84
őstag
Némi segítségre lenne szükségem:
A gond az, hogy télre kellene valami megoldás. Most a család nyomására kiköltöztettem az udvarra. A régi ketrecét kinőtte... Nemtom, hogy mit csináljak vele télen. Elég sok salakanyagot termel, igaz azt veszem észre, hogy most már csak a ketrecébe piszkít bele :)
Nem hozhatom vissza télre a házba, ezért arra gondoltam, hogy kiraknám a faházikóba, ha hidegre fordul az idő. De a baj az, hogy ott nincs fűtés. Villany van. Mekkora hideget bír elviselni? Szalma + infralámpa megtenné füttésnek? -
net84
őstag
Hellosztok!
Lenne nekem is egy nyuszim... és a ''kicsike'' éppenséggel lány :DDD
No de lenne vele egy kicsi probléma: neméppen törpenyuszi, sőt ellenkezőleg. Szép megtermett a kicsike, és még nincs 1 éves (vagy valahol akörül van). :F
Pár kép a nyusziról:
[L]http://web.axelero.hu/incediweb/allati_0036.jpg[/L]
[L]http://web.axelero.hu/incediweb/allati_0048.jpg[/L]
u.i.:nufinak hívják...
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- Update 04.29. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest