- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
:C:C:C:C:C
köszönjük szépen Oszi nevében!!
minden itt van ami kell .. répa és pussító nyuszigirl.:DD -
ToBeY
nagyúr
-
heihachi
addikt
Boldog névnapot oszkár.
Fogadd szeretettel: -
Ejnye bejnye..
Hát fel sem köszönti senki a magányos nyuszit???!!D
Ma van a névnapja.. ÉLJENEK AZ OSZKÁROK!!:C:DD:DDD -
net84
őstag
:))
azt nem néztem Sorry!
no de valami oka volt, hogy nem találtam ide.... :F
nem botlottam bele a fórumba :DD -
neduddki
nagyúr
HI!
Na lenn avgyok falun, bealltam akocsival, kiengedtem a kutyat, kirangattam alola a hujjjjjjjjjje macskat, mert az hang nelkul turte hogy a kutya raujjon, belokdostem a hazba, na ez mar ne teccet annyira neki, O kint kart maradni, es miko rfeljotte es leultem a gep ele, 1 percen belul utannam jott nyarvogott kettot, megvakartam a fejet, elkezdett dorombolni, kornbenyalta magat vagy 2* es azota itt horkol melletem, de ha lelovom a gepet es bemegyek a szobamban perceken belul ott alszik tovabbb:- ))))))))))
udv
neduddki -
-
net84
őstag
Na holnap lemérem. :)
Magasság, tömeg, hossz... (megint szerzek egy-két sebet) -
net84
őstag
-
Nem gondoltad komolyan hogy télen, kirakod egy fűtetlen helyiségbe??? Azért mégiscsak egy nyusziról van szó, nem pedig egy jeges maciról, aki elbirja a minuszokat..
Nálunk a Nyuszi csak az előszobában, és a konyhában van, télen pedig mindig odafigyelek, hogy nehogy fázzon szegényke.. nagyon rosszúl tűri a hideget, és a meleget egyaránt.. én ennyit tudtam mondani, de ha nagyobb szakmai segítség kell, akkor szólok bnőmnek, ő profi nyúl témában! -
net84
őstag
Némi segítségre lenne szükségem:
A gond az, hogy télre kellene valami megoldás. Most a család nyomására kiköltöztettem az udvarra. A régi ketrecét kinőtte... Nemtom, hogy mit csináljak vele télen. Elég sok salakanyagot termel, igaz azt veszem észre, hogy most már csak a ketrecébe piszkít bele :)
Nem hozhatom vissza télre a házba, ezért arra gondoltam, hogy kiraknám a faházikóba, ha hidegre fordul az idő. De a baj az, hogy ott nincs fűtés. Villany van. Mekkora hideget bír elviselni? Szalma + infralámpa megtenné füttésnek? -
net84
őstag
Hellosztok!
Lenne nekem is egy nyuszim... és a ''kicsike'' éppenséggel lány :DDD
No de lenne vele egy kicsi probléma: neméppen törpenyuszi, sőt ellenkezőleg. Szép megtermett a kicsike, és még nincs 1 éves (vagy valahol akörül van). :F
Pár kép a nyusziról:
[L]http://web.axelero.hu/incediweb/allati_0036.jpg[/L]
[L]http://web.axelero.hu/incediweb/allati_0048.jpg[/L]
u.i.:nufinak hívják... -
neduddki
nagyúr
HI'
Mencsuk m,eg Oszkaert, ize Pault, es odagyuk oszkarnak, hatha neve elleere lany a szerencsetlen.......:- ))))))))))))))))))
[L]http://index.hu/tech/net/nyul0729/[/L]
udv
neduddki -
Árpi bá
aktív tag
Próbálkoztál már a ''stabil'' tv-nél? :C
-
na szegény már nagyon kivan.. nagyon kellene neki egy kóbor numera.. épp az előbb beszélgettünk..:DD
most éppen rágcsál, reggeli ''fogmosás'' ez abból áll hogy szétrágja az ajtófélfát, és lerántja a tapétát..:DD
lassan romokban a lakás.. talán egy nyuszigirl lehűtené..:D
VKI PLZ segítsen.. csak egyetlen egy este.. a vacsorát természetesen OSZKÁR fizeti..:D
lesz DROPS is..:D (nyulaknak jutalomfalat) -
Árpi bá
aktív tag
Nem nyúl, őrző-védőnek kiváló! :DD
[L]http://neptunka.uw.hu/maca%20.jpg[/L]
Állandóan a gép körűl sündörög! -
bogingrol
aktív tag
:C
-
Árpi bá
aktív tag
Inkább ez, mint a ''kinek csattanik nagyobbat''..........:C
-
simonzé
addikt
Hát ez a topic baromi jó! Az agyamat szétröhögtem már rajta. Grat. Csak így továb. A macsó nyúl, az ázott macska, a kopasz izé, meg a homályos degu nagyon bejön nekem. A nyuszi bírja még nő nélkül?
-
neduddki
nagyúr
H!I
Na itt az a dog, vajjon eppen mit csinal???? [L]http://kep.tar.hu/neduddki/index.phtml?aid=27660480[/L]
udv
neduddki
p.s. az a tokeletesen szortelenitett lab az enyem akarna lenni:- )))), ami ugy 44-45 kornyekn leldzik, na ahhoz tessek merni a macskat, amugy nem rugdostam, csak megsimogattam:- )))), ja a pozokat is sajat maga generalta:- )))) -
Dilikutya
félisten
kicsit off: én nem nagyon vagyok nyúlpárti, a westendben járva megmutattam barátnőmnek a kaméleonokat meg a madárpókokat amik nagyon bejönnek aztán megláttam a lógó fülű törpenyulakat... anyám infarktust is kapott volna ha beállitok két szobanyúllal de olyanok voltak hogy alig tudtam otthagyni :D:D:D:D:D
upnak jó amig a kis Oszkár nem talál nőt magának :D drukkolok neki, mer a kis szürke törpenyuszik is nagyon bejöttek. addig nem nyugszom amig nem veszek egyet :) -
UP!
Oszi úgy ki van nyúlva ebben a melegben, hogy még enni sincs kedve..:)) folyik a bundijáról a víz:)) -
PoliZoli
csendes tag
he he, jópofa kis állatkák, jó a topic! :))
-
Sir Pocok
őstag
itt van az én kis kedvencem:
cukki :DD :DD -
MarKoo
addikt
Itt van két kép, hátha teccik a csajoknak a degu. :))
Ez a két kis állít úgy szereti egymást, hogy elmondani nem lehet. Együtt kajálnak meg minden. :DD -
TexT-BoY
addikt
nekem van két lány.... degum:DDD
[L]http://kep.tar.hu/danika007/index.phtml?aid=27638773[/L]:))
ha akarod áthozhatod oszkárt ketrecbe van hely neki is:) -
-
neduddki
nagyúr
hi!
De mindezek ellnere utobbi idoben raszokott az egerbecipeesere, na gondolhataod micsoda oromok vannak otthon mikor megjel;enik a macska szajaban egy elo egerrel.......
De a csucs az a fecske volt, hogy ez a rohatt dog hogy fogott meg egy levelgoben szallo fecsket az orok rejtejjj, de hajkauraztuk a lakasban afecsket mire sikerult kidobni, de gondolg el mijjen szemrehanyo szemekkel nez ijenkor az a dog!!!:- ))))
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
HI!
Hat ige ebben a mostani feher perzsank az egyik csucstarto!!! Lesesik a szekrol a padlora mert annyira alszik, hat nem igazan talpra erkezik, felnyarvog egyett, hopgy ez neki nem igazan teccik, majd ua. hejjen mindenfele megmozdulas nelkul alszik tovabb...
Masik: karacsony 8utan fa all, macska alszik fa feleltt a lepcson, hat szokas szerint leesik, vegig a faakag kozott, ossze hobelevanc leverese, majd leerkezik foldre, ertetlenul kosrbenez, lep kettot, es eldol, es alszik tovabb...
Szinten lepcso: alatta ruhak kiteritve, alszik-raesik, ruhaszarito, osszecsuklik, ruhak ossze vissza, macs korbenez, teccik neki az egyik cucc, ramaszik es alszik tovabbb.....:- ))))))))))
na egyit errol a szornyetegrol
udv
neduddki -
G@ben
addikt
Ha tényleg napi 26-28 órát alszanak, akkor nagyon okos macskák, mert feltalálták az időkibővítőt. :D :t
De a kismacskák nagyon nehezen ébrednek fel, az öregek meg minden kis neszre, ezért írtam, amit írtam.
Ja, tudom, hogy nem szekálunk senkit, de mire kihámoztam az írásodból, hogy mit is akarsz mondani... szóval helyesírás rulez. :)
[Szerkesztve] -
Keitaro
addikt
Eltűntek Oszkár képei
-
Dufresne
addikt
Ha már itt tartunk utsó offolásnak itt van a pici macska miközben szobatisztaságra próbáltuk szoktatni:)) [L]http://kep.tar.hu/dufresne19/images/pic5511941.jpg[/L]
És hogy bizonyítsam állatbarátságom, itt vagyok a macsekkal én is: [L]http://kep.tar.hu/dufresne19/images/pic5511944.jpg[/L] -
-
escie
őstag
szép hát, csak a rossz pillantban készült a fotó.
örülök, hogy ilyen szerető, állatbarát, felelősségteljes gazdája van.
amúgy él még a jószág, vagy már megpucolva, lefagyasztva tengeti szürke hétköznapjait?
:)
nehogy egyszer összekarmolt pofával ébredj... :DD
az előbb még jó kedvem volt, mostmár félek tőled egy kicsit... :D
[Szerkesztve] -
G@ben
addikt
Rossz az, aki rosszra gondol! :DDD
Igaz, félreérthető voltam. Akkor úgy fogalmazok, hogy lehet őket hajtogatni, dobálni, dögönyözni, befogni az orrukat (na ez vicces tud lenni) meg ilyenek.
Ja, nem szoktam kínozni a macskákat, mert imádom őket, és ez a hajtogatás meg dobálás is óvatosan megy ám, illetve ment, amikor voltak kicsik. :)
[Szerkesztve] -
-
G@ben
addikt
Esküszöm, szerzek egy ilyet Anyunak. A szőrös állatokat nem szereti, de elnézegeti mondjuk tesóm tegerimalacát, hogy miket művel, de nem fogná meg soha. Ez az ideális állat neki! :D
Mondjuk lehet, hogy sikítva menekülne, hogy ''Kopasz patkány, kopasz patkány!''
A nyuszi meg nagyon ari. A papírt nem szereti? A tengerimalac állandóan tesóm házi feladatként feladott házterveit eszegette és jól elvolt vele. :) -
escie
őstag
hátezbazze...
nem szoktam ilyeneket írni, de ROTFL...
nagyon előnyös a beállítás, de amúgy biztos szép cica
te se vagy száz, úgylátom... :C
----------------------------------------------
jah, és sok sikert Oszkárnak.
vidd el a diszkóba csajozni. :)
segíteni sajna nem tudok...
[Szerkesztve] -
-
jamez
senior tag
Akkor én is nyithatok itt a kopasz tengeri malacomnak? :DD
-
na ez nem semmi:) hihetetlenül gyorsan tudják rágni a kábelt, már megfigyeltem.. 2-3 másodperc és kész..:)
Oszkár általában csak az íze kedvéért kóstolja meg, na meg persze kell vmi viszonyítási alap a többi kábelhoz:) a legjobban eddig at internetkábel jött be neki.. sok benne a vitamin, és a vas:) -
aDM|RaL^
őstag
lehet hogy a nyulak szigetelnek és földeltek? mer az enyém elrágta a 220-at:D
-
aDM|RaL^
őstag
nekem is van egy nyuszim. nyuszinak hivják, sajnos fiu:D mármint a család szempontjából
ja és ilyenilye. szal eladták nekünk törpenyuszinak. aztán magyar óriás lett belőle:)
attól még aranyos...
de sajnos egy k. kábel se maradt épen:( -
Dufresne
addikt
Van most itthon 1 leány kismcska, ha gondolod összehozhatnánk 1 randit nekik:DD
Ő lenne az a bájos...:C [L]http://kep.tar.hu/dufresne19/images/pic5511164.jpg[/L] -
Cardinella
aktív tag
válasz
duracell89 #10 üzenetére
''amúgy alkalmi kapcsra lenne egy hörcsögöm vagy papagájom''
Ereszd össze őket, aztán lesz egy denevéred is...;] :)) -
Gh0sT
addikt
Nekünk van asszem 4 anyánk. Igaz házinyulak, de lehetne gruppent nyomatni. :)
-
_Volkovy_
nagyúr
up
-
Sir Pocok
őstag
figyelj nekem van egy tengeri malacom ragasztok rá egy nagyobb fület... így szerintem megoldodnának a kompatibilitási problémák.... :DD
-
Notes
senior tag
Csak óvatosan azokkal a kábelekkel legközelebb a tápkábelt fogja megrágni...
-
duracell89
senior tag
amúgy alkalmi kapcsra lenne egy hörcsögöm vagy papagájopm :DDD :DDD :DDD
-
duracell89
senior tag
VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ILLLLLLLLLYEN TOTYIKOT
LoooOOOoooL
:C :C :C :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD
ilyet rég mulattam
UP UP UP :DDD :DDD -
Agyzuzo
addikt
Megéheztem. Egy hétvégére gondját viselném. :D
-
_Volkovy_
nagyúr
Up a kanos nyuszinak :D
-
Loretto
veterán
Oszkár fiu? :DD
-
Gergarian
aktív tag
:DDD :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD
:C -
''Oszkárnak hívnak, 16 hónapos holland törpenyuszi vagyok.. Imádom a számítógépeket, de legjobban a kábeleket szeretem.. többször sikerült szétrágnom az internetkábelt, egér és billentyűzet kábelt, valamint telefontöltő kábelt is.. Esténként chatelek, és próbálok nyuszibarátnőt keresni.. Nagy álmom egy kis család.. ha tudsz segíteni, van nyuszilány ismerősöd kérlek írj!'':)
UI: kérlek ne nevess ki!!:)
Aktív témák
Hirdetés
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest