- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Na voltam szemészeten... Szemcsepp és ha nem javul neurológia. Nem értem, nem utalt be egy glaucoma szűrésre sem... Utána jutott eszembe hogy úgy kellett volna magyaráznom a bajom, hogy mintha mindig a szemüveg kereténél néznék ki. Ilyen kis nagyítóval is megnézett mondjuk, de a zöldhályog nem tudom látható-e úgy. Az nem is hályog ugye, hanem "szenzorkárosodás".
-
törölt tag
Sziasztok!
Minek lehet a tünete kromatikus aberráció? Eleinte csak szemüvegben érzékeltem, azt hittem, csak lencsehiba, de hétvégén, szemüveg nélkül egy fekete-fehér képregényt olvasva is láttam a képeken.
Meg ezek a nagy fényerejű LED panel hirdetőtáblák szoktak még furák lenni, ha pl. fekete-fehér képet mutat, zöld aura van a színek találkozásánál.
Van egy IBD-m ami miatt van évente néhány hónapig kortikoszteroidot szedek, illetve egy vérképzőszervi betegségem, ami miatt nagyon magas a vérlemezke számom. Lehet ezeknek valami mellékhatása?
Ja meg rengeteget nézek kijelzőket, nem tudom ettől mennyire lehet.
-
törölt tag
Brutális amúgy, én meghökkentem mikor megtudtam hogy a keresztszennyezés is ennyire számít. Meki jól csinálta, nem csak bemondás volt a gluténmentes szendvicsük hanem minden étteremben külön ember foglalkozott vele, ezért volt a bevezetéskor csak néhány helyen elérhető. Nagyon kell figyelni még ott is ahol gluténmentes akármit hirdetnek mert sokszor csillagozzák hogy amúgy csak divatdiétázók számára ajánlják két Plant Based steak közt...
-
törölt tag
Ha a térdem feszül lépcsőzéskor azzal mit lehet kezdeni? Keveset mozgok. Alacsony terheléssel ha mozgatnám ilyen edzés szinten?
-
törölt tag
Vettem egy új cipőt és azóta fájdogál a lábam, mit lehet csinálni? Lehet túl szoros vagy túl laza, de nem tudom, nekem jónak tűnik. Most beletettem egy Rossmannos betétet, hátha. Lehet napközben veszek egy rendes Scholl-t valahol.
Nem értem hol nyomja mert mikor rajtam van tényleg kényelmes. Megőrülök olyan vagyok mint valami rokkant már, mindig van valami bajom
-
törölt tag
Az miért van hogy ahány helyen csinálnak vérvételt annyi félék a határértékek? Csomó magas meg alacsony értékem van a mostani Spektrumlabos eredményen de ha összevetem a múltkori kórházassal aszerint épp benne lennének a jó tartományban
-
törölt tag
Jöttek rajtam ilyen fura, nagyobbacska dudorok, egy a nyakamon, meg néhány a fejem tetején. Nyomásra fájdogálnak, meg néha picit belenyilall ilyen szúrósan. Fejemre gondoltam hogy beütöttem valahova, de hogy a nyakamon is jött egy, nem értem.
Meg a fülem mögött van egy pont ahol ha megnyomom magam, fáj. Mik lehetnek ezek? Hova kéne mennem ha néhány héten belül nem javulnak?
-
törölt tag
Sziasztok!
Csütörtök óta náthás vagyok vagy nem tudom de már az őrületbe kerget. Ha orrcseppet használok folyamatosan folyik az orrom, ha nem akkor meg eldugul. Nagyon elegem van az egészből. Máskor ennyi idő alatt át szokott ilyen menni rajtam most meg lassan egy hete kínlódok. Nem aludtam három napja.
Van valami praktikátok?
-
törölt tag
Ha három éve voltam szájsebészeten akkor megint kell beutaló? Azt mondta annak idején hogy 2-3 évente menjek egy panoráma röntgennel.
-
törölt tag
válasz
inf3rno #1882 üzenetére
Nem szedtem szerintem semmit. Se akkor se most. Csak akkor veszek be ilyesmit ha már tényleg a halálomon vagyok, nem akarom felkorbácsolni a krónikus vastagbélgyulladásom. Az kéne még hogy sántítva rohanjak a vécére.
Idegesít nagyon. Le fog járni a mozis ajándékjegyem, le fog járni az 5x1 napos bérletem...
-
törölt tag
válasz
inf3rno #1878 üzenetére
Szerintem csütörtökön a bakancs nagyon megnyomta, már aznap is fájt csak másnapra elmúlt. Aztán vasárnap ráterheltem, akkor még rosszabb lett de hétfőre sokat javult, hétfőn meg szoros volt az a bokakötés meg áztattam is fürdéskor. Vagy nem tudom.
Van itt TB-s ultrahang de nem tudom csinálnak-e ilyen eres verziót. Hasam már nézték azt tudom, egész hamar volt időpont is.
-
törölt tag
Ementem sebészetre, konkrétan felelősségre vontak hogy mit keresek ott lábfájdalommal.
Január végére kaptam időpontot ortopédiára...
-
törölt tag
válasz
inf3rno #1872 üzenetére
Bekentem Diclaccal most talán jobb. Meglátom reggel hogy leszek aztán ha nem javul lemegyek sebészetre, holnap délelőtt pont ász doki rendel.
Giga/liter ja, esszenciális trombocitémia. Meg nyilván a krónikus bélgyulladásom is feltolja valamennyire. Aspirin Protectet szedek rá.
-
törölt tag
válasz
inf3rno #1870 üzenetére
Pici dagadás van talán a bal bokagubó alatt (jobb láb), meg azon a részen reggel kicsit pirosas is volt de az mintha elmúlt volna. Ahogy mozgok úgy idővel jobb mint az elején. Ha mozgatom a lábfejem, főként fel vagy oldalra, olyankor ilyen szúró fájdalom van középen bokamagasságban. Zsibbadás nincs.
Viszér problémám nem volt még de jellemzően 1000 körül van a trombocitaszámom egy alapbetegség miatt. Mennem kéne hematológiára mert ez már sok.
-
törölt tag
válasz
inf3rno #1868 üzenetére
Nem tudom de már megőrülök tőle. Ha leteszem a földre olyan mintha elkezdene feldagadni érzem hogy lüktet aztán egy idő után jobb lesz. Polcolom munka közben de ki vagyok csavarodva tőle, minden másom is fájni fog előbb-utóbb.
Hétfőn tettem rá bokaszorítót is lehet az is baj volt? De hát bokára írták meg alig fájt már. Másnapra meg teljesen rossz lett. Legszívesebben levágnám már nagyon idegesít.
-
törölt tag
Fáj fáj fáj és nem múlik mit csináljak már a bokámmal?
Felül középen, már magában is lüktet nem is kell ráállnom
Ronthatott rajta hogy fürödtem? Meleg vízben volt elég sokat miatta. Nem fürdök soha többet csak szűnjön már meg
Semmit nem csináltam vele és elkezdett vasárnap fájni, hétfőn jobbnak tűnt ma meg megint rossz
-
törölt tag
-
törölt tag
Hát most lett vagy van vége egy náthának, nagyon a halálomon voltam vasárnap (torokfájással elmentem úszni aztán hulla lettem), de hétfőre nagyrészt kialudtam magam, szerda óta lényegében semmi bajom csak a takony meg a torokfájás. COVID-ot ennél azért hosszabb lefolyásúnak gondoltam
Annyira azért nem durva hogy Cataflamot meg ilyeneket kelljen szednem, ha annyira fájna elmennék orvoshoz.
Szeretném viszont megelőzni ha lehet.
Tantum Verdét olvastam reggel hogy jó, mondjuk cukrom van nem sprayem de egyelőre úgy érzem javult valamelyest.
-
törölt tag
Üdv!
Szerintem be van gyulladva az egyik mandulám (torokfájás nyeléskor de inkább kicsit feljebb érzem), van rá valami házi praktika?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Politika
- Eredeti játékok OFF topik
- Gmail
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Ingatlanos topic!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Targus Universal USB 3.0 - (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest