Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Kenyér
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
croli
aktív tag
Fiatal még az Origin van mit csiszolnia 1992-től EA Store majd bezárták 200?.
Majd megnyitották 2008-ban Origin néven...
A Valve is 2002/2003-ban indította a Steam-et kellett neki 5-6 év mire ilyen sikeres lett!
Elvileg vannak újabb terveik az EA-seknek kérdeztem őket de azt mondták nem árulhatják el majd csak 1 max 2 héttel előtte... én már kíváncsian várom!(Egy másik érdekesség hogy mikor egy másik személyt kérdeztem ezt a választ kaptam:
Jelenleg semmi funkcióbővítést/fejlesztést nem készít cégünk. (Itt az egész világon lévő EA-t érti legalábbis gondolom)
Ha gondolja később is kérdezhet ennek kapcsán.
(Ez is már érdekes hogy ajánlja hogy később is kérdezzek?!)Megértését köszönöm.
Ha a továbbiakban kérdése vagy észrevétele van, forduljon hozzánk bizalommal.
Üdvözlettel,
(Személy neve)
Játéktanácsadó
Electronic Arts terméktámogatás
http://help.ea.com/hu936 Youri
Ja igen azt nekem is mondták valahogy így: A régi kódok kiadásakor még nem működött Origin szolgáltásunk ezért azok még nem kompatibilisek vele.937 orichalcos
Ha 2008-nál újabb engednie kell hogy regisztrálja.Bocs a hosszúért sok mindent magába foglal...
Új hozzászólás Aktív témák
- 48 hangszórós mélynyomó kanapé alá
- NVIDIA TITAN RTX 24GB (dobozos) - nagyon furcsa kishibával
- Sony Playstation 5 Slim Digital 825GB + Sony PlayStation Portal Midnight Black - FOXPOST AZ ÁRBAN!
- Skagen 816xswxc1 Ceramics White női karóra
- Philips Sonicare Diamond Clean HX922W ultrahangos elektromos fogkefe + fogkefék
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- MÉG OLCSÓBB Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest