Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Hunork

veterán

válasz csaba951 #2076 üzenetére

Szia!

Közben még járt az agyam.
    Ha nem akar játszani, akkor minek az egész??? :F :F
    Bár a másik 3 játékot nem is néztem, időm sem volt rá, mert folyton kizártak. Ma mondjuk előre megbeszélten 24 órára.
    Múlt hét csütörtökig minden rendben volt. Csak ÉN használtam a fiókomat.Fiam multizik egyedül, kemény huszonvalahány óránál tart, tehát nincs "agyonnyúzva" a multi. Ha a szám közben nagyott nőtt volna, akkor lehetne gyanakodni. de nem.

Az idő terén nyerő vagyok.
    BF3 előrendelve jött, tehát nekem már akkor fent volt a gépen, mikor még 2 nap hátra volt a szerverek indításáig...

Közben:
    danih: hát a születési dátumot is átállította, ezen nem tudok segíteni, vagy elhiszik nekem, vagy nem, bár én az ilyen helyeken a valódi adatokat adom meg, elvégre úgy véltem, egy legális helyen ez nem probléma...akár a személyimet is elkérhetik, pont nem érdekel már ez sem...

Folytatás:

Bankkártya kizárva, kp-ban fizettem minden játékért. A legtöbb játék a CD Galaxis-tól jön, de befigyel a Supergamer-től, 576KByte-tól, Gameshop-tól is...mert erre akartam nevelni a fiamat...bár ez már kezd oldódni, mármint az elvek...

Ki a jogos tulaj?
    Én. Más nem lehet. :K
    Számlák itt vannak előttem, ha kérnék, ez a tuti. Meg a dobozos játékok, mindenféle kóddal, DLC-kel.
    Ez nem lehet vita. :N
    Ha kell, beviszem, csak nem tudom, hogy hova. De felőlem ki is jöhetnek hozzám, még kávét is készítek! :K

Csak nem értem, hogy minek reklamál abból az országból, chat-el a supporttal, mire ez az egész??? Még az jutott eszembe, és a jóhiszeműség vezérel most nagyon, hogy netalán az EA b@szta el, és kiadott két azonos kódú játékot??? Bár ezt nehezen tudom elképzelni...

Mindegy, reggel 9 előtt megkávézok, elszívom a szokásos kettő cigit hozzá, kitolom a kábelt :D , és megy a telefon. Már szinte családtagként fognak üdvözölni...Csak most kérek majd egy tökös gyereket, ne egy Beácska próbálja megoldani a számára valószínűleg lehetetlen feladatot... Közben meg majd tovább filózok a legalitás vs. torrent témakörön, hogy talán van más oka is, nem csak a pénztelenség ennek a háborúnak...

5 napja tart ez a kínlódás. Fáradok. Bár a Jóisten is megszusszant pindurkát a hatodik napon...

Új hozzászólás Aktív témák