Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunork
veterán
válasz
csaba951
üzenetére
Szia!
Közben még járt az agyam.
Ha nem akar játszani, akkor minek az egész???

Bár a másik 3 játékot nem is néztem, időm sem volt rá, mert folyton kizártak. Ma mondjuk előre megbeszélten 24 órára.
Múlt hét csütörtökig minden rendben volt. Csak ÉN használtam a fiókomat.Fiam multizik egyedül, kemény huszonvalahány óránál tart, tehát nincs "agyonnyúzva" a multi. Ha a szám közben nagyott nőtt volna, akkor lehetne gyanakodni. de nem.Az idő terén nyerő vagyok.
BF3 előrendelve jött, tehát nekem már akkor fent volt a gépen, mikor még 2 nap hátra volt a szerverek indításáig...Közben:
danih: hát a születési dátumot is átállította, ezen nem tudok segíteni, vagy elhiszik nekem, vagy nem, bár én az ilyen helyeken a valódi adatokat adom meg, elvégre úgy véltem, egy legális helyen ez nem probléma...akár a személyimet is elkérhetik, pont nem érdekel már ez sem...Folytatás:
Bankkártya kizárva, kp-ban fizettem minden játékért. A legtöbb játék a CD Galaxis-tól jön, de befigyel a Supergamer-től, 576KByte-tól, Gameshop-tól is...mert erre akartam nevelni a fiamat...bár ez már kezd oldódni, mármint az elvek...
Ki a jogos tulaj?
Én. Más nem lehet.
Számlák itt vannak előttem, ha kérnék, ez a tuti. Meg a dobozos játékok, mindenféle kóddal, DLC-kel.
Ez nem lehet vita.
Ha kell, beviszem, csak nem tudom, hogy hova. De felőlem ki is jöhetnek hozzám, még kávét is készítek!
Csak nem értem, hogy minek reklamál abból az országból, chat-el a supporttal, mire ez az egész??? Még az jutott eszembe, és a jóhiszeműség vezérel most nagyon, hogy netalán az EA b@szta el, és kiadott két azonos kódú játékot??? Bár ezt nehezen tudom elképzelni...
Mindegy, reggel 9 előtt megkávézok, elszívom a szokásos kettő cigit hozzá, kitolom a kábelt
, és megy a telefon. Már szinte családtagként fognak üdvözölni...Csak most kérek majd egy tökös gyereket, ne egy Beácska próbálja megoldani a számára valószínűleg lehetetlen feladatot... Közben meg majd tovább filózok a legalitás vs. torrent témakörön, hogy talán van más oka is, nem csak a pénztelenség ennek a háborúnak...5 napja tart ez a kínlódás. Fáradok. Bár a Jóisten is megszusszant pindurkát a hatodik napon...
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen monitort vegyek?
- Foxpost
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mini PC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- LG 55QNED80T3A 2024 - 4K Ultra HD, QNED okos TV 23 hó garanciával.
- Samsung 27" 2K 2560x1440 monitor Pivot is, állítható magasság S27A850D PLS panel, picit gyenge talp
- szinte új DELL C2422HE full HD 1920x1080 IPS monitor- rejtett Webkamera - nagy hangszóró - USB-C
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 1db fekete szálka a képen! EIZO FlexScan EV2750 fekete 27" 2560x1440 2K IPS monitor PIVOT, HDMI
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

, és megy a telefon. Már szinte családtagként fognak üdvözölni...Csak most kérek majd egy tökös gyereket, ne egy Beácska próbálja megoldani a számára valószínűleg lehetetlen feladatot... Közben meg majd tovább filózok a legalitás vs. torrent témakörön, hogy talán van más oka is, nem csak a pénztelenség ennek a háborúnak...