- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
A jelszavakat mindig is titkosították, a többi adatot (könyvjelzők, stb.) nem titkosították. Azonban ez pár verzióval korábban megváltozhatott, mert most minden dokumentációban az szerepel, hogy titkosítják ezeket is.
Ettől függetlenül én az Operára nem bíznék adatot, főleg azután nem, hogy felnyomták őket. Jelszót pedig semmilyen szinkronizálós megoldásra sem.
-
lacoka007
tag
Utána néztem a titkosításnak, van titkosítás, hála a nagyszakállúnak.
Opera Biztonság
A szinkronizálás szempontjából a legkritikusabb tartalom kétségkívül a mentett jelszavak. Ezeket a böngésző titkosítja, és visszafejteni is csak a böngésző tudja. Az Opera szervereire csak a titkosított adatok kerülnek fel. A böngésző alapértelmezetten az Opera fiók jelszavát használja a titkosításhoz, de a felhasználó beállíthat egy mesterjelszót is, ami semmilyen formában nem kerül át a szerverekre. A mesterjelszó a fentebb is linkelt Beállítások aloldalon állítható be, de csak a 32-es verziótól kezdődően.
Az Opera a jelszavak titkosításához a nigori protocolt használja. A szinkronizált adatok HTTPS kapcsolaton keresztül utaznak a felhasználó gépe és a szerver között.
Nigoriról: [link]
-
lacoka007
tag
Köszi ezt nem is tudtam, hogy nincsenek titkosítva az operánál, a jelszavak. Na törlöm is őket. Akkor kezdeném elölről. Az operából hogy tudom kinyerni a jelszavakat? Annyira rég csináltam, hogy elfelejtettem. Valami dereng ezt kell mentenem? c:\Users\.........\AppData\Local\Opera Software\
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen autót vegyek?
- Synology NAS
- Okos Otthon / Smart Home
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 103 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest