- Digitális Állampolgárság Program
- Gurulunk, WAZE?!
- Asszociációs játék. :)
- i5 12400F - báránybőrbe bújt farkas
- Digi és a követeléskezelő házassága... (újra nincs netünk)
- leslieke farmerzsebe
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Durrogtass
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Ez elég triviálisnak tűnő alap megoldás és ilyen kérdéseket olvasva azért el szoktam gondolkodni, hogy csak én szoktam pakolászni a könyvjelzőket egyik mappából másikba, ami miatt ilyen alap kérdések fel sem merülnek nálam
Eszembe is jutott egy lassan 20 éves történet, mikor egy szomszéd srácnak telepítettem a gépét vírusfertőzést követően, majd miután elvitte fél óra múlva ismét itt volt, mert megpróbálta átparticionálni a winyót és sikeresen letörölt egy adatokat tartalmazó particiót, amire a VolkovCommander is volt rakva és a backup winyóról nem tudta visszamásolni az adatokat. Akkor kérdeztem rá, hogy a copy paranccsal mi újság? az sem megy? Hát nézett is rám, azt hitte káromkodom.....No mindegy, csak meglepő, hogy a könyvjelző pakolgatás sem megy még saját kútfőből sok esetben, de hát ez van....főnökömnek is naponta többször kell elmondanom a ctrl+c, ctrl+v rejtelmeit, pedig az MS billentyűzetén ez még rá is van írva a C és V billentyűkre inkább megyek iszom valami feszültségoldót, nehogy ezzel álmodjak véletlenül
[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest