Új hozzászólás Aktív témák

• AtHoS

nagyúr

válasz dqdb #27588 üzenetére

Ez elég triviálisnak tűnő alap megoldás és ilyen kérdéseket olvasva azért el szoktam gondolkodni, hogy csak én szoktam pakolászni a könyvjelzőket egyik mappából másikba, ami miatt ilyen alap kérdések fel sem merülnek nálam :F

Eszembe is jutott egy lassan 20 éves történet, mikor egy szomszéd srácnak telepítettem a gépét vírusfertőzést követően, majd miután elvitte fél óra múlva ismét itt volt, mert megpróbálta átparticionálni a winyót és sikeresen letörölt egy adatokat tartalmazó particiót, amire a VolkovCommander is volt rakva és a backup winyóról nem tudta visszamásolni az adatokat. Akkor kérdeztem rá, hogy a copy paranccsal mi újság? az sem megy? Hát nézett is rám, azt hitte káromkodom.....No mindegy, csak meglepő, hogy a könyvjelző pakolgatás sem megy még saját kútfőből sok esetben, de hát ez van....főnökömnek is naponta többször kell elmondanom a ctrl+c, ctrl+v rejtelmeit, pedig az MS billentyűzetén ez még rá is van írva a C és V billentyűkre :DDD inkább megyek iszom valami feszültségoldót, nehogy ezzel álmodjak véletlenül :B

[ Szerkesztve ]

read-only mode on the forum

Új hozzászólás Aktív témák