- Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- WLMouse BEAST X MAX Gamer egér és WLMouse Xsoft L egérpad
- Intel Core Ultra 5 245KF teszt - az alsó középkategória csúcsa átlagosan közepes
- Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Sokat késik a vonatod? Itt a megoldás! [mávtp]
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
CheGhost
aktív tag
válasz
doberman #7551 üzenetére
Egyik ismerősöm szerint tipikus amatőr hozzáállás, hogy ha van egy púpos kondi, akkor elkezdi az összeset kicserélni. Pedig így lesz nagyobb valószínűséggel használhatatlan az egész áramkör, nagyobb a hibázás lehetősége. Nem egyik pillanatról a másikra pukkannak el a kondik. Egy csomó időt rászánsz feleslegesen, ha már a pénz ilyen pár tíz-száz forintos tételeknél nem is számít.
Csak megjegyeztem, ha jobb a lelkednek, hogy kicseréled, akkor tedd, csak az ismerősöm és szerintem, nincs akkora értelme, mint sokan hiszik.Nem rejtőzködök tovább!
Nagyjából egy hónapja raktam össze a nas-omat.
Pár héttel ezelőtt felmerült, hogy ki milyen alaplapot használ, nekem Asrock J3455-ITX van. A fogyasztását nem mértem még, de több összehasonlító oldalon kb. azonos az alatta lévő proci fogyasztásával, aminek a neve most nem jut eszembe, és a teljesítménye magasabb.
Háznak egy BitFenix Colossus Mini-ITX-et választottam. Az alaplap és a ház esetén is a több, mint 2 sata csatlakozási lehetőség volt a szempontom.
Tápegységre a BeQuiet Pure Power 10 300W-ra esett a választásom. A csöndessége és a lehető legkisebb névleges teljesítmény okán. Panel és más számomra egzotikus és megfelelő védelem nélküli tápokat nem akartam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Figyelem!
Megjelent a Debian 10-re épülő OMV 5 stabil kiadása.
Új telepítésre ez a verzió ajánlott.
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro K2200 4GB GDDR5 PCi-e videokártya 2xDP, 1xDVI
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest