- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Léc
tag
Köszönöm.
Meg fogom nézni majd délután meló után.
Volt hogy feltoltam én is a bit rate-t 5-6000-ig de akkor meg nem adott streamet csak valami hibaüzenet jelent meg twitch-en mikor megnéztem telefonon hogy milyen a stream élőben. Azon gondolkodtam hogy kipróbálom a Twitch prime 7 day trialt hátha azzal jobb lesz, de akkor megpróbálom ezeket a beállításokat előtte, aztán leírom a tapasztaltakat.
Még egyszer köszi.
-
Léc
tag
Én OBS használok és egyszerűen nem tudom úgy beállítani hogy normális streamet tudjak produkálni vele twitchen. A problémám az hogy másoknál látom hogy 720P-ben is szép folytonos a kép viszont nálam mindíg pixeleződik főleg akkor ha hirtelen forgatom a kamerát. A hardverem i7-7700k meg egy 1080Ti a netem meg 500/20 Mbit-es internet. Nem tudom hol lehet a probléma. Ha esetleg tud vki segíteni azt megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest