Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
bobalazs
üzenetére
"hogy az fn gomb alatti kombókat nem engedi"
Nem, nem engedi mert ki sem próbáltam mert alapesetben ha OBS ablaka van felül akkor működik bármilyen kombinációval a felvétel és leállítás.
Amint előtérbe kerül a böngésző ablak már inaktív a gyorsbillentyű még mielőtt teljes képernyőre váltanék.
Kutattam a neten mi lehet a probléma Mac-en pl. több jogosultságot is meg kell adni, nem csak az OBS-nek hogy használhatók legyenek a gyorsbillentyűk.
Megtettem de a helyzet változatlan.
Apple Notebook topikban kaptam videós segítséget a beállításokról is ami nálam is ugyanaz csak a segítőnél külső monitoron készült a felvétel.
Igaz ő nem használ gyorsbillentyűt sem de működik a teljes képernyős felvétel.Kíváncsiságból leszedtem Win-re is az OBS-t és probléma nélkül működik a gyorsbillentyű vezérelt, teljes képernyős felvétel és leállítás.
Ezek szerint a valami egyéb Mac vs OBS probléma az én gépemen.
Alkalomadtán megnézem külső monitor is hátha összejön.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vezetékes FÜLhallgatók
- SSD kibeszélő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Hogwarts Legacy teszt
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / Nitro+ RX 9070XT/ 32GB DDR5
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest