- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
bobalazs #337 üzenetére
"hogy az fn gomb alatti kombókat nem engedi"
Nem, nem engedi mert ki sem próbáltam mert alapesetben ha OBS ablaka van felül akkor működik bármilyen kombinációval a felvétel és leállítás.
Amint előtérbe kerül a böngésző ablak már inaktív a gyorsbillentyű még mielőtt teljes képernyőre váltanék.
Kutattam a neten mi lehet a probléma Mac-en pl. több jogosultságot is meg kell adni, nem csak az OBS-nek hogy használhatók legyenek a gyorsbillentyűk.
Megtettem de a helyzet változatlan.
Apple Notebook topikban kaptam videós segítséget a beállításokról is ami nálam is ugyanaz csak a segítőnél külső monitoron készült a felvétel.
Igaz ő nem használ gyorsbillentyűt sem de működik a teljes képernyős felvétel.Kíváncsiságból leszedtem Win-re is az OBS-t és probléma nélkül működik a gyorsbillentyű vezérelt, teljes képernyős felvétel és leállítás.
Ezek szerint a valami egyéb Mac vs OBS probléma az én gépemen.
Alkalomadtán megnézem külső monitor is hátha összejön. -
zodo
nagyúr
Elnézést a szerk rész csak teljes képernyőn nem működik.
OBS ablaka van felül akkor megy a hotkey vezérlés de ha előtérbe hozom a böngészőt ahol fut a videó, teljes képernyőre teszem akkor már nem indul a felvétel.Azt szeretném elérni hogy háttérben fut az alkalmazás és csak hotkey-el használom mint pl. Win alatt a Radeon ága driver ReLive funkcióját.
-
zodo
nagyúr
válasz
bobalazs #332 üzenetére
Youtube pl. koncertfelvételek vagy Twitch játékmenet videók.
Időközben eljutottam odáig hogy macOS képernyőfelvétel és előnézeti képen jobb klikk, átalakítás - képernyőhöz igazítás.Működik a felvétel teljes képernyős módban is.
Viszont a hotkey rész nem.
Próbáltam Shift + . vagy F ugyanezeket Control + . és F de kizárólag az alkalmazás felvétel indítás gombbal tudom el és megállítani a felvételt.
Ok előtt az alkalmazás gombot is nyomtam a hotkey megadás után, kiléptem és vissza de az sem segített.
Erre van ötlet miért nem működnek ezek vagy szabály hogy milyen billentyű kombinációt lehet megadni?Szerk: Rendszerbeállítás, Adatvédelem és biztonság, bemenet figyelés alatt is adtam jogot az OBS-nek de semmi változás.
-
zodo
nagyúr
Macbook Air M1-en hogyan kellene beállítani hogy Safari böngészőben nézett online videó (youtube, twich) teljesképernyős megjelenítéskor is tudjak videófelvételt készíteni?
Legfrissebb OBS Studió van a laptopon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged