- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
bobalazs #337 üzenetére
"hogy az fn gomb alatti kombókat nem engedi"
Nem, nem engedi mert ki sem próbáltam mert alapesetben ha OBS ablaka van felül akkor működik bármilyen kombinációval a felvétel és leállítás.
Amint előtérbe kerül a böngésző ablak már inaktív a gyorsbillentyű még mielőtt teljes képernyőre váltanék.
Kutattam a neten mi lehet a probléma Mac-en pl. több jogosultságot is meg kell adni, nem csak az OBS-nek hogy használhatók legyenek a gyorsbillentyűk.
Megtettem de a helyzet változatlan.
Apple Notebook topikban kaptam videós segítséget a beállításokról is ami nálam is ugyanaz csak a segítőnél külső monitoron készült a felvétel.
Igaz ő nem használ gyorsbillentyűt sem de működik a teljes képernyős felvétel.Kíváncsiságból leszedtem Win-re is az OBS-t és probléma nélkül működik a gyorsbillentyű vezérelt, teljes képernyős felvétel és leállítás.
Ezek szerint a valami egyéb Mac vs OBS probléma az én gépemen.
Alkalomadtán megnézem külső monitor is hátha összejön. -
zodo
nagyúr
Elnézést a szerk rész csak teljes képernyőn nem működik.
OBS ablaka van felül akkor megy a hotkey vezérlés de ha előtérbe hozom a böngészőt ahol fut a videó, teljes képernyőre teszem akkor már nem indul a felvétel.Azt szeretném elérni hogy háttérben fut az alkalmazás és csak hotkey-el használom mint pl. Win alatt a Radeon ága driver ReLive funkcióját.
-
zodo
nagyúr
válasz
bobalazs #332 üzenetére
Youtube pl. koncertfelvételek vagy Twitch játékmenet videók.
Időközben eljutottam odáig hogy macOS képernyőfelvétel és előnézeti képen jobb klikk, átalakítás - képernyőhöz igazítás.Működik a felvétel teljes képernyős módban is.
Viszont a hotkey rész nem.
Próbáltam Shift + . vagy F ugyanezeket Control + . és F de kizárólag az alkalmazás felvétel indítás gombbal tudom el és megállítani a felvételt.
Ok előtt az alkalmazás gombot is nyomtam a hotkey megadás után, kiléptem és vissza de az sem segített.
Erre van ötlet miért nem működnek ezek vagy szabály hogy milyen billentyű kombinációt lehet megadni?Szerk: Rendszerbeállítás, Adatvédelem és biztonság, bemenet figyelés alatt is adtam jogot az OBS-nek de semmi változás.
-
zodo
nagyúr
Macbook Air M1-en hogyan kellene beállítani hogy Safari böngészőben nézett online videó (youtube, twich) teljesképernyős megjelenítéskor is tudjak videófelvételt készíteni?
Legfrissebb OBS Studió van a laptopon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo 3DS és DS topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- BMW topik
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest