- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Kempingezés és sátrazás
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
obs 30.0 ...
Csak nekem van tele buggal?1: normál esetben indul winnel, leáll winnel, ez volt 27-28-29 esetén is. 30-nál minden ilyen esetben induláskor hiba, az obs nem rendesen állt le, és csökkentett mód obs vagy normál mód obs. normál mód, és fut. restart ismét. Le kell kézzel állítani és utána a win, ha nem akarok hibát
2: performance drop akkor is ha épp nem vesz fel, nem streamel. ha fut az obs, akkor 10% perf drop van, ott tűnt fel, hogy tesztelgettem az új vga-t (3080 ti egy i5-11600k-val) és egyszer elfelejtettem lelőni, és 14600pont lett 16500 helyett, max fps 143 (limiter) helyett 130 lett. ha fut a felvétel ha nem, ez a drop jelenik meg. erre sem emlékszek 29-es verziónál, de visszarakom tesztre szerintem
3: elmentett projektbeálításokat is frissíteni kellett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged