Hirdetés
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hauptmann
veterán
Multikormányt mennyire nehézkes beszerelni egy Astra G-be? A két gombsort del lehet szerelni a sima kormányra, vagy kormánykereket is kell cserélni?
-
Hauptmann
veterán
válasz
Szada85
üzenetére
Köszi az infót. Gyors utánanézés után Z22YH nem fordul elő az Astrákban szerencsére. A korai széria mit jelent? '98-'99? Én az utolsó évjáratos, '03-'04-es autók között nézelődöm eleve.
A tempomat kezelőszervei a kormányon vannak? Csak azért kérdem, mert rengeteg rossz hirdetés van, és korábban egy másik típusnál már párszor belefutotam abba, hogy azt mondták, van benne tempomat, közben meg nincs. És nem lenne hátrány, mert szoktam pályázni.
A digitális klímának van valami nyűgje, válasszam inkább a manuálist? Mondjuk, elég kevés autó van digitális klímával szerelve.
-
Hauptmann
veterán
78062-re esetleg tudna valaki válaszolni?
-
Hauptmann
veterán
Sziasztok,
Opel Astra G Cabrio-kat nézegetek, 1,8-as, vagy 2,2-es benzinmotorral. Milyen típushibák jellemzőek a típusra? Ezek a motorok is szeretik fogyasztani az olajat?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Motorola Razr 50 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest