Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
psalm69
csendes tag
válasz
Hauptmann
üzenetére
Szia!
Egy Z14XEP Astra G-ben cseréltem multikormányt.
- vettem egy multikormányt
- kaptam egy bontott kormány/légzsák átvezetőt (mert az eredeti nem támogatta a multikormányt) ezt cserélni kell.
- volt egy olyan Pioneer rádióm ami vezetékesen távirányítható.
- vettem egy kontrollert a rádióhoz. [link] -
Szada85
aktív tag
válasz
Hauptmann
üzenetére
A legtöbb G Cabrio-nál - legalábbi mikor mi vadásztunk - nem nagyon adnak meg felszereltségi szintet, lehet nincs is.
A Linea Rossa a piros-fekete börbelsös típusok neve Volt, emellett Volt Line Blue is, ott kék-fekete börbelsövel. Illetve egy Edition 90 Jahre kiadás. Ezen felül nem nagyon láttam mást.Sok rosszat nem olvastam a tetöröl, azt kell megnézni, hogy rendesen, egyenletes tempóban nyíljon-záródjon, az olcsóbbaknál gyakran kiderül, hogy nem jó. Hátul a csomagtérben a jobb oldali rekesz fedele mögé benézve van elvileg a hidraulikaegysége, ott pl. hogy mennyi olaj van a rendszerben, azt érdemes lehet megnézni.
Elég sok Cabriot bontanak is mostanában, szóval ha bármi is kellhet hozzá, akkor nem nehéz szerezni szerintem. -
Szada85
aktív tag
válasz
Hauptmann
üzenetére
Fejböl sajnos már nem tudom pontosan mikor volt a visszahívás, de egy vezérléscsere egyébként sem árt egy ismeretlen elöéletü autónál, évjárattól függetlenül, jobb azt, mint késöbb bosszúskodni, ha esetleg beüt a krach.
A Tempomat kezelöje a G-ben az indexkar végén van, amelyikben van, ott keress két gombot.
A klímában annyira nem vagyok otthon, a digitálist picit komplexebbnek gondolom, mivel ott höfokot választasz ki, majd a szenzorokkal érzékelve teszi a dolgát, a manuális sztem ennél egyszerübb.
Bár nekem a G OPC-ben digitális volt, bajom 1 év alatt nem volt vele ( bár emiatt nem is túl hosszútávú a tapasztalat.
).Plusz, ahogy írod a legtöbben manuális klíma van, a digit nem volt túl gyakori, még a német autókban sem.
-
Szada85
aktív tag
válasz
Hauptmann
üzenetére
Szia,
Az 1.8-as talán a legjobb hírnek örvendö variáns a G Astra korából, elég strapabíró, relatíve kevés meghibásodást produkáló, egyszerü konstrukció, illetve van már benne annyi erö is, ami elegendöen mozgatja a kasztnit.
A 2.2-es ugyan benne van a Totalcar-os "20 Motor, ezeket kerülje " címü Bibliában, azonban inkább a 2.2 Direct ( Z22YH ) motorra volt sok panasz.
Ami a Z22SE-nél biztos, hogy a láncos vezérlésére nagyon kényes, a korai szériáknál volt gyári visszahívás is a rossz minöségü vezérlés miatt, így vétel után mindenképp érdemes vezérlést cserélni rajta, jobb a békesség, szerintem.Az, hogy egy motor mennyire olajzabáló, az Opel Ecotec szériájában eléggé lutri tud lenni, plusz függ attól is, hogy a korábbi tulaj hogy használta.
1.8-ból ritkán olvasni ilyesmiröl, de ez nem jelenti azt, hogy 100%-ban kizárható.
Barátnömnek 1.8-as G Cabrioja van, Ö nagyon szereti, nagyon gond nem is volt vele, eddig kopó dolgokat cseréltük neki, plusz egy olajbetöltö kupak tömítést, az elöregedett, és tolta ki az olajat, ezen kívül majd esztétikai dolgok lesznek ( lámpamattulás, apróságok ).
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPhone topik
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- Xiaomi Roborock S6 Pure robotporszívó hibátlan állapotban.
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4170
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Egyébként nagyon szeretem, rendben van az autó.

)
).