Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Geri Bátyó: Miért fontos a reset gomb? XD
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Fr0z3n
őstag
Köszönöm, már ez is sokat segít. Tudom, elég hurka az 1,6 de ez van a közelben és 90% városi használat, fl előtti comfort felszereltséggel elég jó. A másik jelölt egy scenic 2 1.9 dci. Az lett volna a terv de ez a szép zöldség közbe jött és régóta nagy kedvenc a forma. A rönót már láttam (elég patika de csak van a hülye francia előítélet), ezt holnap nézném meg.
-
Fr0z3n
őstag
Sziasztok
C vectrával (1.6 benzin) van tapasztalata valakinek? Rohadás, nagyobb szerviz igény stb... Mit érdemes átnézni megvétel előtt? A válaszokat előre is köszönöm
-
Fr0z3n
őstag
Jász akkuval van valakinek tapasztalata? Kicsit gyenge már a dízelbe ami most van és ezt ajánlották direkt dízelbe, 75ös, 680A indító áram. Jól hangzik csak nem ismerem a márkát.
-
Fr0z3n
őstag
Sokkal egyszerűbb, vágsz egy darab vízálló vékony anyagot, és bedugod a szűrő mögé amíg lehet meg elől is lógjon túl illetve a szélén is. Azt csókolom
Nekem konkrétan egy nagyobb darab hőtükör fólia van oda téve. Nem ázik, nem párásodik. -
Fr0z3n
őstag
Valakinek esetleg cseréltetni kellett adagolón tömítést? Mennyibe fájhat?
-
Fr0z3n
őstag
Mindenképp

De mi az amit írtál? Fingom nincs róla
Amennyire képbe vagyok, meg azért volt kpm-es ismerőst kérdeztem, a festés is egyedi lesz. Sima fehér caravan, de az előző tulaj lefestette ecsettel az egész autót fehér festékkel, szép matt az egész. Erre fújok fényes fehér festékkel. Így ott a minta meg nincs. Az lenne az igazi ha találnék fluoreszkáló festéket vagy fehér vagy átlátszó verzióban. Illetve azt nem tudom matricát mennyire enged ez a szép szolid ungarishe szabályozás -
Fr0z3n
őstag
Gallytörő rácsot látott már valaki astrán?

-
Fr0z3n
őstag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Késő van, nem értem

-
Fr0z3n
őstag
Műszaki vizsgát érintő kérdésekben valaki otthon van? Első sorban a szín miatt kérdem.
-
Fr0z3n
őstag
Nem szeretnék olaj háborút, volt "szerencsém" másik tocipba végig olvasni. 1,7 d-be milyen olaj kell? Annyit találtam hogy 5 liter, de 10w30as meg 15w40ig bezárólag volt minden. 😕
-
Fr0z3n
őstag
Szerelt valaki utólag már be központi zárat? Ránézésre nem bonyolult a dolog. Valamicskét érték az autó szereléshez, elvégre szakmám, csak 10 éve tanultam és max sajátot szereltem
-
Fr0z3n
őstag
Sziasztok
Lehet a topikhoz csatlakozni egy csotrogány f astra 1.7 D-vel?
-
Fr0z3n
őstag
Ahol kevés, csak azt írják ki. 150k km felett már nem szokták. Mondjuk ja, az a beszakadt duda érdekes

Erről a motorról nem tudsz valamit? Népítéletbe nem nagyon szidják, sprintmonitoron meg egész jó fogyasztást produkál. 1x volt eddig Fordom, meg 3x japán. Nem igen ismerem az opeleket

-
Fr0z3n
őstag
A motor mindegyikben ugyan az. Tégy, hogy a vectra sokkal szebb, modernebb kívül belül. Ugyan abba a kereskedésben vannak, szerdán elmegyek.
tboy93: Ismerem a kereskedést, illetve aki szervizeli az autókat nekik. Nem nagyon szoktak kamuzni. Eredetvizsgán meg úgyis kiderül ha mahinált.
-
Fr0z3n
őstag
Sziasztok!
Autóvásárlás előtt vagyok és kinéztem pár G astrát. Az egyik 2.0 dti club 99-es 115k km, a másik egy 1,7 dti kombi 2000es évjárat. Valaki tud valamit ezekről a motorokról? Tudok nagyon szép isuzus fasztrát, de túl öregnek tartom. Van egy 2002-es B vectra is, fullos, digit klíma stb... De az 750, míg a G astrák 550 környékén tanyáznak. Ennyivel jobb a vectra?
Új hozzászólás Aktív témák
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Okos Otthon / Smart Home
- Fogyjunk le!
- Horgász topik
- 007 First Light - Bemutatkozott a PC-s gépigény
- Apple MacBook
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Saeco Intelia Deluxe (HD8904) automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Eladó D1S LED izzók Canbus 160W 25000LM 6000K 2 db
- Xiaomi Roborock S6 Pure robotporszívó hibátlan állapotban.
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest