Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Markizmark
addikt
válasz
Pityka_
üzenetére
Felejtős, nálunk illegál, ha rendőr észreveszi akkor szigorított vizsgára lehet jelentkezni.
Egyébként a 40ezres kategória (osram stb.) működőképes, kelleni fog terhelő ellenállás, anélkül a BC hibát dob és lekapcsolja a lámpát 1-2 másodperc után, de az ellenállás nem fér be a búrába (és nem is ajánlott betenni mert melegszik), nem lehet rátenni a gumikupakot, párásodni fog.
Itt a topikban már van tapasztalat, de nem B zafival. -
ncc1701
veterán
válasz
Pityka_
üzenetére
Cseréld. Nem sok mindennel tudod védeni az autód, de a rendszeres folyadék, és szűrők cseréje az egyik. Enyém ilyen volt 15ekm után.
Én nem tudom, mit pancsolnak a gázolajba, de durva. Én csak prémiumot tankolok, ÖMV, Shell, MOL, úgyhogy nagyon gáz sztem a szitu. Ugye, ha esetleg nem lenne világos, ez fehér gyárilag. -
bul07
nagyúr
-
bul07
nagyúr
válasz
Pityka_
üzenetére
Ez hiba, mármint hogy nem kérdezel rá hogy milyen márkát rak be
Mert nagyon nem mindegy, még ha relatíve sűrűn van cseréle akkor se hogy milyen márka
Unix, Bardi tud meglepően gagyit is árulni jó olcsónDízel esetén nagyon fontos a szűrők minősége
A turbónak meg a levegőszűrő minősége meg hogy ne kapjon fars levegőt
Turbó lapátját a porszemcsék idővel szépen elkoptatják, minél jobb a szűrő minél kisebb szemcséket is megfog annál jobb a turbónakPersze ha sokáig tervez a kocsival az ember , mert eladás előtt pár ezer kilométerre tök mindegy

-
kocolaci
csendes tag
válasz
Pityka_
üzenetére
Szia!
Az autóban lévő középső kijelző típusától és programozásától függ a kiégett izzókra vonatkozó visszajelzés. Érdemes lenne elsőként kiolvasni műszerrel a tárolt/fennálló hibát a REC-ből. A csere még bontott esetében is jelentős költség, és csak olyat tudsz feltanítani, ami korábban le lett választva az előző autóról (illetve utólag is lehet nullázni, de az újabb plusz költség). Ahogyan előttem is írták, a betűkód fontos: egyezzen, vagy magasabb felszereltségű autóból származzon. Sajnos én sem ismerek róluk leírást.
Üdv -
zgospel
őstag
válasz
Pityka_
üzenetére
Többféle típus létezik, felszereltségtől függően eltérő a tudásuk. Van rajta egy betűkód, az alapján lehet azonosítani. Sajnos így hirtelen nem találtam listát róluk. Ha jól tudom a csere után össze kell tanítani az autó többi részével, ahhoz pedig kelleni fog a carpass kártyán található kód.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- iPhone 13 512GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo L13 G2 Core i5 1135G7 Intel Iris XE 8Gb Ram 256Gb NVMe SSD Boltból Garanciával Számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest