Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kokkantas
senior tag
Felmész valamelyik webshopos autóalkatrész kereskedő honlapjára és megnézed. talan ilyen
-
-
Findzs
addikt
amíg elhallgat én nem cserélném
nekem a h astrámban előjött 30 ezer környékén, és mire lecseréltem már olyan hangja volt mint egy diesel autónak, tehát már folyamatosan volt hangja nem csak indításkor
a 2 év garancia éppen lejárt úgyhogy zsebbenyúlós móka volt
de most is szívok a láncos autómmal z12xe g astra
hidegen semmi baja kb. 10km után üzem melegen hangosabb lesz a motor alapjáraton, ha kicsit is emelem a fordulatszámot elhallgat
a szerelőm azt mondja szerinte főtengelykopás
102 ezer van a kocsiba furcsának tartom, hogy ezt mondja, meg hát mikor emelem a fordulatot elhallgat, el kell vinnem egy másik szerelőhöz is, bár sose volt még olyan, hogy ne jött volna be a gyanújaén meg azt hittem himba vagy hidrotőke és, hogy milyen nagy kiadás lesz erre meg még rosszabb, főtengely

-
kispecek
aktív tag
Egyenlőre élj együtt vele, ha folyamatosan csinálja, akkor cseréltesd le.Egyre hangosabb lesz, észre fogod venni.
Elég jó kedvezményem van alkatrész terén, és egy szerelő ismerősöm csinálta, aki a Schillernél dolgozik, így 95 ezer volt összesen.
Vezérműlánc szett-Vízpumpa-Tömítések-Fagyállócsere-Olajcsere-Szűrők-MunkadíjElvileg a vízpumpára azt írja hogy nem szükséges cserélni, de ha már le van szedve ugye.....Szvsz érdemes.
-
-
kispecek
aktív tag
Annyira nem normális.Ha nem tudod mikor volt cserélve a vezérműlánc, akkor a saját magad nyugalmáért cseréltesd ki.Ha folyamatosan kerreg, (azért ezt ne várd meg) akkor már nagyon meg van nyúlva a lánc.
Az a kerregés addig hallatszik, míg a hidraulikus láncfeszítő nem teszi a dolgát. -
Spancer RE
aktív tag
-
Spancer RE
aktív tag
szerk. a többieknek:
Nem akarok beleszólni, de meddig fogtok még veszekedni és egymást leszólni az olajos téma miatt?
Lépjetek már túl rajta.
-
Borokafa
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Oppo Reno A17 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Apple Watch Space Black rozsdamentes acél szíj
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Én lehúztam a sarut róla és a csappantyút a külső állásban rögzítettem. Drága is és mivel nincs végállása, az új is ugyanígy fog járni.
legalabbis egy tipp erkezett a problemamra. Majd kiderül.....