Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
farkas-j
üzenetére
Nem hiszem, hogy bárki ne venné észre az autóján ha egy beavatkozás után az jobban húz, jobban gyorsul, hogyha egy emelkedőn korábban csak visszaváltással tudott felmenni most meg röhögve felmegy rajta, valamint a tankolásoknál és a fed komputer adatainál is azt látja, hogy az autója kevesebbet fogyaszt mint korábban.
Ugye ismerjük mindannyian a vízcsőre tett mágnes után literrel kevesebbel autózókat. Ha úgy nézzük a dolgot, működik. A homeopátiára is egész iparág épült és milyen jól tejel
Az is lehetetlen, hogy az éves szerviznél kérésre leméretve az autó még mindig kényelmesen teljesíti az euró 6-os normát.
Nem lehetetlen. DPF ütések után is tudnak autók simán átmenni műszakin. Az más kérdés, hogy akkor eredetileg ott igen jól tolták a mérnökök.Az is lehetetlen, hogy egy jóval fiatalabb fejlesztésű, újabb B14XER motort be lehessen úgy állítani, hogy tudja azt a nyomatékot és teljesítményt mint a 15-20 éves fejlesztésű Z14XER motor.
Ez sem lehetetlen. Csak az előző mondattal kombinálva úgynevezett ellentmondásokba ütközünk. Erre a gázpedál-tuning nevezetű eljárást szokták bevetni a tunerek. 30%-ra 100%-as pillangó és már ugrik is a vas.Most azon gondolkodom, hogy lehet hozzá sem nyúltak az autóhoz, csak engem és a családomat hipnotizálták?
Attól függ. Pufó, chip, direkt szűrős sztorit mesélt Göbi, hogy mérés előtt a srác betippelt 25 lovat pluszba, mert úgy megy a kocsi, hogy atyaég. Na, gyári alá ment vagy 20-al. A hit hegyeket mozgat.Bár ebben az a buktató, hogy csak én voltam jelen a beavatkozásnál. Vagy lehet, hogy a Rigotech-es fiuk jobbak mint Uri Geller és pl. a lányomat és a családtagokat is távolról hipnotizálták? :Y
Nincs benne buktató, ebben az esetben te vetted át a hipnotizőr szerepét. Esetünkben te voltál Uri bácsi és a családod a közönség
De, hogy véglegesen pontot tegyünk a dolog végére lenne egy javaslatom. Elvégeztetem a mérőpadi vizsgálatot. Ha a mérés azt igazolja, hogy a B14XER motor jelenlegi teljesítménye jobb mint a gyári beállítással, azaz kb. hozza azt a nyomaték és teljesítmény görbét mint a 15-20 éves fejlesztésű gyári beállítású Z14XEP, akkor Te kifizeted a mérés árát, cserébe bekeretezve elküldöm neked a mérési diagramokat.
Teljesen jó. Mondjuk azzal kezdjük, hogy nem hozzájuk viszed vissza. Van még pár pad, nézz rá egy függetlenre, nehogy esetleg bármilyen tényező kicsit befolyásolja a dolgokat.
Ha kiderül, hogy nem igaz a teljesítmény javulás, akkor a mérést én fizetem, plusz kifizetem neked is még pluszban a mérés árát. A Te szempontodból nézve nem lehet kockázat, hiszen Te tudod a tutit így számodra nincs kockázat. A Te szemszögedből csak én kockáztatok. Még azt is vállalom, hogy a teljes mérés mentét videóra veszem, nehogy az legyen a kibúvó, hogy nem az én autómról készült a mérés. Összehozzuk a dolgot?
De nem értem min megy a rugó. Totalcar, Erőmérő. Basszus, erre van a sorozat
Ingyen és bérmentve mérik a verdákat, lesz videó is róla, van pár mérnök is ott helyben ha lenne kérdés. Én azt nem értem mire vártál ennyit
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB E-SIM Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4262, 95% Ak
- Alienware 17r4 olvass
- Eladó EVGA GTX570HD 2.5GB videokártya
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ingyen és bérmentve mérik a verdákat, lesz videó is róla, van pár mérnök is ott helyben ha lenne kérdés. Én azt nem értem mire vártál ennyit