Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
buherka
addikt
Van egy ennél is rosszabb lehetőség...ha valaki megelőz aztán eléd vág (geciségből) és féktávolságon belül besatuz, hogy beledurranj hátulról.
Ez velem is sajnos megtörtént.
Ha ők ketten vannak vagy többen és te egyedül...baromi nehéz bebizonyítani, hogy nem te voltál a hibás.
Sokan csinálják ezt, hogy lehúzzák a biztosítót (Btk. 318§). -
#TOTTI
őstag
Jaja igen ez tiszta... De ez az esetemben nem áll fenn és ha tolat akkor meg aztán végképp nem tudom tartani a távolságot maximum ha én is elkezdek tolatni.. Na meg ha előtte le is állt az út szélére egy helyzetjelzőt vagy egy elakadásjelzőt használhatott volna..
szerk.: az én esetemben az oldalába mentem bele mert keresztbe állt két sávot elfoglalva..
Új hozzászólás Aktív témák
- Saeco Intelia Deluxe (HD8904) automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Eladó D1S LED izzók Canbus 160W 25000LM 6000K 2 db
- Xiaomi Roborock S6 Pure robotporszívó hibátlan állapotban.
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest