Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teszla_
senior tag
Én 2016-ban vittem el a debreceni Opel szalonba átnézetni egy 3.2-es signumot. Volt jópár hibája, de a legkomolyabb az volt, hogy összefolyt az olaj a vízzel. De szerencsére nem titkolták el, hiába ott volt a kereskedő is. Nekem megérte az árát a vizsgálat.
Más: F Astra-nál lehet valamit kezdeni házilag azzal, hogy az első szélvédőre szinte semmi levegőt nem fúj a ventillátor? Ma este tiszta pára volt és 5 perc alatt egy millimétert se vitt le belőle. Odaraktam egy papírzsepit és alig mozgatta, pedig a kapcsolót arra tekertem, hogy csak az első szélvédőt fújja, közben meg az egyel lejjebb lévő szellőzőrostélyokból több levegő jött

-
Szada85
aktív tag
"Ma ismét megnéztem a kiszemelt autót, mivel még nem kelt el, illetve az ára is némileg csökkent."
Mióta van fent, illetve mennyi idö telt el mióta elözöleg megnézted? Nem tudom eredetileg mennyiért hírdették, így pusztán gondolat, hogy ha tényleg annyira jó, mint ahogy a leírásban említik, akkor nem kellett volna már az eredeti áron, hamar elkelnie?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kompakt vízhűtés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Autós topik
- Peugeot, Citroën topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Gaming PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / B550 / 32GB 2666Mhz / 512GB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- LG UltraGear 39GX90SA-W OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.23-ig garancia, számlával!
- AKCIÓ! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest