- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szada85
aktív tag
válasz
kmarci25 #73172 üzenetére
Neem, nem hagytam ki semmit, kíváncsiságból a Trabimba nekem is Volt cirka 2 napig strobi a helyzetjelzö helyén, de aztán beláttam, hogy nem az én világom.
Nincs azzal baj, ha valaki igényesen, ízlésesen optikázza az autót, inkább a másnak látszani akarás a megmosolyogtató.De ez már egy egészen más, az autótól eltérö magatartásbeli norma felé mutató témakör, ez meg egy autós Topic, szoval done.
Illetve manapság azért azok akik technikailag alakítják az autót, Ök legtöbbször külsöleg igyekeznek a minimálishoz konvergáló átalakításokat eszközölni, szóval nincs még veszve minden.
Most, hogy beszereztem a Gsi-re én is a gyári felniszettet, és a gyári koptatót, külsöleg csak az Irmscher hátsó pilács lesz, ami nem OEM vonal, a motortérbe meg úgyse lát be senki.
Szóval amíg be nem indítom, addig nem bukok le vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- No Voice in the Galaxy
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Commandos: Origins teszt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Cyberpunk 2077
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házimozi belépő szinten
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- Kamerás bébiőr új 6hó jótállással!
- Bezámítás! ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) OLED notebook - Ultra 9 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest