Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
diablo1984
veterán
szerintem csak a nútjában van a tömítés, nem ragasztott, csak bele van a résbe téve....
(#62904) Szada85: én pl az olajszűrőt kézzel+smirdli párossal szoktam feltekerni(van leszedő szerszámom is, de annyira univerzális, hogy még egyik autómhoz sem fértem a szűrőhöz vele, mindig akadt valahol, viszont van nőgyógyász kezem(hosszú vékony ujjakkal ), levenni így ha nem jön, akkor áttolom rajta a nagy csavarhúzót és úgy kitekerem(na akkor leszek segglyukig olajos). az olajszűrőt persze feltöltheted olajjal, de mivel a blokk oldalán van fektetett pozícióban, így míg tekered felfelé kifolyik belőle a cucc, előny, hogy az legalább tiszta olaj, de az is épp oda folyik mint a használt(blokk illetve kézen át a likig végig). így ezt a dolgot nem ajánlom, csak ha állított elhelyezésű s szűrő mint egy teherautón....
[ Szerkesztve ]
-
honda 1993
senior tag
Najo. Én ezért jöttem ide, mert nem csináltam még és infó kéne. De azért érdekes higy a corsanál amiben szintén ecotec motor van, pl külön tömítés van az új szűrő mellé.
Tény, nem vágom annyira a témát de legalább van valami fogalmam a dologról és egyszerűen meg akarom oldani saját magam a dolgot, ezért szeretném ha valaki leirná hogy mire figyeljek még.[ Szerkesztve ]
XD alias IKSZDé
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Skil Red 9320 sarokfűrész
- Eladó vagy Csere Ebike Fully-ra a képen látható 2023-as Cube Stereo one77 pro kerékpár
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Max DE (Gar: 2027.08.13-ig)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips FC6725/01 SpeedPro vezeték nélküli porszívó közel 2 év garancia
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest