- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Terheléses támadás alatt a PROHARDVER! lapcsalád
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ZolaMan: Nincsen bírás! Avagy sérülés a 3. rétegben. Javítsuk meg!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Thome: Dune 2000
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
diablo1984
veterán
szerintem csak a nútjában van a tömítés, nem ragasztott, csak bele van a résbe téve....
(#62904) Szada85: én pl az olajszűrőt kézzel+smirdli párossal szoktam feltekerni(van leszedő szerszámom is, de annyira univerzális, hogy még egyik autómhoz sem fértem a szűrőhöz vele, mindig akadt valahol, viszont van nőgyógyász kezem(hosszú vékony ujjakkal
), levenni így ha nem jön, akkor áttolom rajta a nagy csavarhúzót és úgy kitekerem(na akkor leszek segglyukig olajos). az olajszűrőt persze feltöltheted olajjal, de mivel a blokk oldalán van fektetett pozícióban, így míg tekered felfelé kifolyik belőle a cucc, előny, hogy az legalább tiszta olaj, de az is épp oda folyik mint a használt(blokk illetve kézen át a likig végig). így ezt a dolgot nem ajánlom, csak ha állított elhelyezésű s szűrő mint egy teherautón....
-
honda 1993
senior tag
Najo. Én ezért jöttem ide, mert nem csináltam még és infó kéne. De azért érdekes higy a corsanál amiben szintén ecotec motor van, pl külön tömítés van az új szűrő mellé.
Tény, nem vágom annyira a témát de legalább van valami fogalmam a dologról és egyszerűen meg akarom oldani saját magam a dolgot, ezért szeretném ha valaki leirná hogy mire figyeljek még.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigantikus igényt adott le a H20 gyorsítóra több kínai cég
- Opel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Formula-1
- Hobby elektronika
- Házimozi haladó szinten
- PlayStation 3
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 49 mm Használt, karcmentes állapotban, 100% akku!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest