- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
sasa58 #44261 üzenetére
Hát váltásnál rángatás az nálam "user error" kategória. Én rászoktam arra, hogy rárugok egyet a gázra minden váltásnál és vajsimán megy minden és gyorsan. Nem tudom máshol hogy megy biztos lehet ezt máshogy meg lehet le föl pöckölgetni egy joystickot a ferrariban meg az automatában váltás gyanánt, de azt meghagyom a nőknek meg a hülyegyerekeknek, igazi férfi bottal vált segítség nélkül
A klíma meg csak alul fogja meg, főleg alapjáratról induláskor, de ez is megszokás kérdése, kicsit játszani kell a gázzal induláskor. Feljebb már meg se érzed hogy rajta van egy nagy fogyasztó. Ilyen 4000 -től meg úgyis elszáll a fellegekbeEgyébként nincs olyan autó amit nem befolyásol ha beleraksz még 3 utast meg a légkondit rátolod. Lehet az 10 literes W12 motor is, akkor is, fizika törvényeivel nem tud szembe menni.
A VVT -ről, majd ha ilyen hányingerkeltő (márbocs) dízel hangja lesz akkor kell, nincs mese. Bár szerintem bajt akkor se csinál, csak nincs meg az a +10-20 ló a simához képest. Egyébként amikor a srác kicserélte, az újjal is van hangja indítás után, csak aztán lehalkul. Ennyi, ez normális.
w333 az se minden.. én 150 ezernél átvettem vezetett márkaszervizes pecsétesen, és hát olyan is. Azóta semmi nem került bele mert én végzem rajta amit kell. És mégis, sokkal jobban járna vele bárki, mert magasabb minőséget kap mint a szervizben
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gyúrósok ide!
- Milyen videókártyát?
- Futás, futópályák
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Napelem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Megújult a PROHARDVER!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Goodyear EfficientGrip Performance 2 205/50 R17 93W méretű nyári gumi
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest