Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Dell Venue 8 Pro
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
Persze ebben mind egyetertek es azt is irtam, hogy ez csak egy gondolkodasi mod, en igy gondolkodom, de siman adom, hogy ez nem feltetlen a tuti

En ugy gondolkodom, hogy gumibol pl., meg tudom venni a lehetö legjobbat. Azzal nagyon melle nem nyulok. Az lehet, hogy egy pl Aurora kb hasonloan jol viselkedik, mint egy "nagy marka", de azt nehezebben tudom elkepzelni, hogy mondjuk jobban. Mig forditva, hogy a "nagy marka" jobban teljesit azt könyebben el tudom kepzelni. Ez az a bizalom amiert en hajlando vagyok többet fizetni.
Egy adott szituaciobol viszont azon agyalni, hogy mehettem volna 5 el lassabban ez nekem feleslegesnek tünik.....mindig mehettem volna 5 el meg még 5 el meg még 5 el lassabban.....nekem ez a a felesleges kategoria. Akkor arrol is beszelhetünk, hogy ha reggel nem ülök az autoba....

Van egy szitu, en ennyivel mentem, ö ennyivel, ez es ez törtent. Pont. Ebböl a helyzetböl akkor hozom ki a maximumot, ha a kocsim a lehetö legjobb allapotban volt (fek/gumi...akarmi). Ettöl meg lehettem en a hülye, vagy a masik, de mas tenyezön nem kell ragodnom.De megegyszer...ez csak filozas...en igy, Te ugy latod es biztos van mas aki meg megint mashogy

Lehetesögek meg megint egy mas kerdes....de ezt igy is irtam eddig is. Aki az alapvetö dolgokat nem teszi meg a masok biztonsagaert azt elitelem (pl nem az utviszonyoknak megfeleö gumi). Aki viszont ezt megteszi az rendben van. Mindenkinek masok a körülmenyei. Nekem nyilvan nem kell gyereket nevelnem egyelöre, nem kell idös szülökröl gondoskodnom stb... Igy könnyebben dönthetek ugy, hogy pl többet költök a gumira (marmint a kocsira
). ....de soha nem irtam egy fel rossz szot sem arra aki odafigyel az alapvetö dolgokra, csak a költsegeket mashogy kell elosztania ezert a lehetö leginkabb költseghatekony megoldast keresi.De ettöl függetlenül leirom amin gondolkozom, mert erre valo szvsz a forum
Aztan vannak dolgok amiben tartom magam a velemenyemhez es vitatkozom, mert nem gyöz meg az erv es van amikor valtoztatok, mert igazat adok masoknak 
Ebben a storyban pedig most az alapvetö dolog a telen teli gumi....hogy milyen? Jo kerdes
en a marketing aldozatakent hiszek a nagy markakban es azok altal nyujtott nayobb biztonsagban 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Linux kezdőknek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Villanyszerelés
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gumi és felni topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i5 7600K 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 3GB Zalman Z1 CHIEFTEC 500W
- Apple iPhone Air 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- LG UltraWide 34WQ75X-B IPS Monitor! sRGB 99% / 3440x1440 / 5ms / 60Hz / DAS
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 16GB/512GB karcmentes 87% akku 191 ciklus
- 243 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

). ....de soha nem irtam egy fel rossz szot sem arra aki odafigyel az alapvetö dolgokra, csak a költsegeket mashogy kell elosztania ezert a lehetö leginkabb költseghatekony megoldast keresi.