Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Declare

őstag

válasz gban #33817 üzenetére

Persze ebben mind egyetertek es azt is irtam, hogy ez csak egy gondolkodasi mod, en igy gondolkodom, de siman adom, hogy ez nem feltetlen a tuti :)

En ugy gondolkodom, hogy gumibol pl., meg tudom venni a lehetö legjobbat. Azzal nagyon melle nem nyulok. Az lehet, hogy egy pl Aurora kb hasonloan jol viselkedik, mint egy "nagy marka", de azt nehezebben tudom elkepzelni, hogy mondjuk jobban. Mig forditva, hogy a "nagy marka" jobban teljesit azt könyebben el tudom kepzelni. Ez az a bizalom amiert en hajlando vagyok többet fizetni.

Egy adott szituaciobol viszont azon agyalni, hogy mehettem volna 5 el lassabban ez nekem feleslegesnek tünik.....mindig mehettem volna 5 el meg még 5 el meg még 5 el lassabban.....nekem ez a a felesleges kategoria. Akkor arrol is beszelhetünk, hogy ha reggel nem ülök az autoba.... :)
    Van egy szitu, en ennyivel mentem, ö ennyivel, ez es ez törtent. Pont. Ebböl a helyzetböl akkor hozom ki a maximumot, ha a kocsim a lehetö legjobb allapotban volt (fek/gumi...akarmi). Ettöl meg lehettem en a hülye, vagy a masik, de mas tenyezön nem kell ragodnom.

De megegyszer...ez csak filozas...en igy, Te ugy latod es biztos van mas aki meg megint mashogy :R

Lehetesögek meg megint egy mas kerdes....de ezt igy is irtam eddig is. Aki az alapvetö dolgokat nem teszi meg a masok biztonsagaert azt elitelem (pl nem az utviszonyoknak megfeleö gumi). Aki viszont ezt megteszi az rendben van. Mindenkinek masok a körülmenyei. Nekem nyilvan nem kell gyereket nevelnem egyelöre, nem kell idös szülökröl gondoskodnom stb... Igy könnyebben dönthetek ugy, hogy pl többet költök a gumira (marmint a kocsira :DDD ). ....de soha nem irtam egy fel rossz szot sem arra aki odafigyel az alapvetö dolgokra, csak a költsegeket mashogy kell elosztania ezert a lehetö leginkabb költseghatekony megoldast keresi.

De ettöl függetlenül leirom amin gondolkozom, mert erre valo szvsz a forum :) Aztan vannak dolgok amiben tartom magam a velemenyemhez es vitatkozom, mert nem gyöz meg az erv es van amikor valtoztatok, mert igazat adok masoknak :))

Ebben a storyban pedig most az alapvetö dolog a telen teli gumi....hogy milyen? Jo kerdes :) en a marketing aldozatakent hiszek a nagy markakban es azok altal nyujtott nayobb biztonsagban :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés