Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pitu
aktív tag
válasz
Findzs
üzenetére
1. fokozat: először csak hidegen kerregett kb. félpercig
2. fokozat: hidegen 1-2 percig, aztán kb. 40km megtétele után melegen
3. fokozat: állandóan
Különösebb teljesítmény csökkenést nem tapasztaltam, csak nagyon idegesített, meg égő volt a csattogás.
Időben kezeltük a problémát, mivel szaki szerint akár a vezérműtengelyen lévő bütykök is deformálódhatnak.
Próbáltam hidrotőke tisztítót is korábban, de az csak felerősítette a hangot, ill. előrébb hozta a cserét (gondolom kimoshatta a lerakódott olajsárt).Nem vagyok benne 100%-ig biztos hogy mindet kellett volna cserélni, de gondolom nem könnyű kiszűrni a hibásakat sem. (sztetoszkóp, összenyomás..stb.)
Úgy gondolom ez a jellegű javítás nem igényel "bejáratást", de egy darabig még próbálok kímélőbb üzemmódban hajtani.
Jól emlékszem neked is z12xe-s astra-d van?
-
sNORh
addikt
válasz
Findzs
üzenetére
Már tuti hogy szilent, msot forgalmizott a verda, megadták 2 évre, csak cseréljem ki minnél hamarabb. Inkább akkor recseg, hogy máshogy fogalmazzak

tomy: Érzek magamban annyi elhivatottságot, hogy megcsináljam. Olajcserét sem láttam mégTV-ben sem
még is 2 hete megcsináltam magamnak. Ki akarom ismerni az autóm, nameg a munkadíjból már megvan az első futómű.
És én tudom mit rakok bele.pl tavaly a szerelő Mann szűrőket "rakott bele" még a munkalapon is fel van tüntetve. Most hogy csináltam, rádöbbentem hogy feleannyiba kerülő kínaji volt benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Tesla topik
- Gitáros topic
- Gumi és felni topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- További aktív témák...
- Nemzetközi csomagküldés olcsón EU akár 2800 Ft-tól CsomagExpress
- LEXAR 32GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraWide 34WQ75C-B IPS Monitor! 3440x1440 / 60Hz / sRGB 99% / Type-C
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 4 - 14" - Ryzen 5 pro 7530U, 16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

még is 2 hete megcsináltam magamnak. Ki akarom ismerni az autóm, nameg a munkadíjból már megvan az első futómű.