- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
lacafaca #2272 üzenetére
Ezzel nincs gond, eleve így raktam fel win7 kompatibilitási módban, mert ezt megtaláltam 1-2 hsz-ben.
Szóval eddig:
1. Driverek fent vannak, ezt a flashtool installkor ki is írta. Mindkettő OK. A Flashtool szerint connected. Launcherből nem látszott.
2. Volt adb kilövés, tab restart, gép restart. Elsőre nem segített.
3. ADB driverrel volt valami, mert sárga volt device managerben. Kézi kiválasztás (Samsungos (?), ezt is egy régi hsz-ből láttam itt) és újabb restart után OK! launcher szerint van kapcsolat.Viszont most: Elindítom a launchert, T3-at beütöm, tab újraindul és bejön az usb ikon, közben a progi "waiting for device"... éééés a tab kikapcsol.
szerk: Win8.1 x64
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Samsung s10 ultra tab 256 wifi+cellular
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest