- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 4
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocska
tag
Üdv Mindenkinek!
Hátha valakinek volt már ilyen problémája mint nekem és tudna is segíteni....
tipus: OP3N DOTT
model : W032-C3
Tudom, hogy a tablet nem egy mai darab, de a 2 nappal ezelőtti lemerüléséig/kikapcsolásáig tökéletesen működött és az akksija is több órát bírt.
A hiba előtt youtube videó volt nézve, amikor is 15%-os töltöttségi állapotot mutatott az akku.
Feltettem tölteni és kicsit később láttam, hogy a tablet kijelzőjén van némi háttérvilágítás. Nem volt teljesen sötét a képernyő ezért tűnt fel. Nem reagált semmire, ezért a power gomb hosszú megnyomásával kikapcsoltam a tabletet. Azóta sajnos nem lehet bekapcsolni. Próbáltam minden gomb kombinációt, de nem reagál semmire.
Lekaptam a hátlapot és úgy mértem, hogy az akku veszi a töltést. Jelenleg 3,78 V-ot mérek töltés közben. Javítsatok ki ha ez nem azt jelenti, hogy veszi a töltést.
Pc-re eddig még sosem volt kötve. 1-2 hard resetet csináltam korábban a szükséges gomb kombinációval, és akkor simán újra lehetett indítani az alap android-ot.
Win10Pro-t (64 bit) használok, így kétlem, hogy arra találnék vmi progit amivel újra lehetne húzni a gyári ROM-ot.
Tudnátok valamilyen tanácsot adni, hogy hogyan tovább?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- sziku69: Szólánc.
- iPhone topik
- Kuponkunyeráló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- További aktív témák...
- HIBÁTLANiPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest