- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocska
tag
Üdv Mindenkinek!
Hátha valakinek volt már ilyen problémája mint nekem és tudna is segíteni....
tipus: OP3N DOTT
model : W032-C3
Tudom, hogy a tablet nem egy mai darab, de a 2 nappal ezelőtti lemerüléséig/kikapcsolásáig tökéletesen működött és az akksija is több órát bírt.
A hiba előtt youtube videó volt nézve, amikor is 15%-os töltöttségi állapotot mutatott az akku.
Feltettem tölteni és kicsit később láttam, hogy a tablet kijelzőjén van némi háttérvilágítás. Nem volt teljesen sötét a képernyő ezért tűnt fel. Nem reagált semmire, ezért a power gomb hosszú megnyomásával kikapcsoltam a tabletet. Azóta sajnos nem lehet bekapcsolni. Próbáltam minden gomb kombinációt, de nem reagál semmire.
Lekaptam a hátlapot és úgy mértem, hogy az akku veszi a töltést. Jelenleg 3,78 V-ot mérek töltés közben. Javítsatok ki ha ez nem azt jelenti, hogy veszi a töltést.
Pc-re eddig még sosem volt kötve. 1-2 hard resetet csináltam korábban a szükséges gomb kombinációval, és akkor simán újra lehetett indítani az alap android-ot.
Win10Pro-t (64 bit) használok, így kétlem, hogy arra találnék vmi progit amivel újra lehetne húzni a gyári ROM-ot.
Tudnátok valamilyen tanácsot adni, hogy hogyan tovább?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE 45mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest