Új hozzászólás Aktív témák

• cocska

tag

Üdv Mindenkinek!
    Hátha valakinek volt már ilyen problémája mint nekem és tudna is segíteni....
    tipus: OP3N DOTT
    model : W032-C3
    Tudom, hogy a tablet nem egy mai darab, de a 2 nappal ezelőtti lemerüléséig/kikapcsolásáig tökéletesen működött és az akksija is több órát bírt.
    A hiba előtt youtube videó volt nézve, amikor is 15%-os töltöttségi állapotot mutatott az akku.
    Feltettem tölteni és kicsit később láttam, hogy a tablet kijelzőjén van némi háttérvilágítás. Nem volt teljesen sötét a képernyő ezért tűnt fel. Nem reagált semmire, ezért a power gomb hosszú megnyomásával kikapcsoltam a tabletet. Azóta sajnos nem lehet bekapcsolni. Próbáltam minden gomb kombinációt, de nem reagál semmire. :(
    Lekaptam a hátlapot és úgy mértem, hogy az akku veszi a töltést. Jelenleg 3,78 V-ot mérek töltés közben. Javítsatok ki ha ez nem azt jelenti, hogy veszi a töltést.
    Pc-re eddig még sosem volt kötve. 1-2 hard resetet csináltam korábban a szükséges gomb kombinációval, és akkor simán újra lehetett indítani az alap android-ot.
    Win10Pro-t (64 bit) használok, így kétlem, hogy arra találnék vmi progit amivel újra lehetne húzni a gyári ROM-ot.
    Tudnátok valamilyen tanácsot adni, hogy hogyan tovább?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés