- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
félisten
Itt az a lényeg, hogy a havidíj-kedvezmény pont nem a lejáró határozott idejű szerződés időpontjában szűnik meg, ergo ki is játszották a törvényt.
Az eht-ba azért került be az adott rész, hogy ne lehessen szerezni beetető árakkal úgy más szolgáltatóktól ügyfeleket, hogy aztán azok örökre újabb és újabb hűségszerződést legyenek kénytelenek aláírni a normális havidíjakért cserébe, így akadályozva őket abban, hogy új szolgáltató felé továbbmehessenek. Tehát a versenykorlátozás ellen született az adott jogszabályi hely, ami mára viszont már valamiért nem annyira fontos... -
gabor9991
addikt
válasz
4Grider
üzenetére
Nálam azzal próbálnak hosszabbításra bírni, hogy az adott kedvezményt csak 10 hónapra adják, így ha azokat elveszted akkor magadtól fogsz hosszabbítani egyébként is.
Nyilván érdemes megvárni a hűségidő végét és az sokszor leírt ügyfélmegtartós szórakozással újra megkötni vaklamit ami megfelelő árban és tartalomban is. -
válasz
4Grider
üzenetére
Nekem flotta van, egy éve lejárt a hűség idő, nem váltottam, ezt a csomagot már ki is vonták 25 gb, korlátlan hívás 6000 ft, ami lenne helyette 15 gb, korlátlan hívás 6000 ft, vagy 50 gb, korlátlan hívás 8000 ft. Hívtak már meg küldik az emaileket hogy kössek újat de nem váltok. Ilyen az ex Digim is az is már lejárt, megszünt 7120 ft, mindent csak befizetek és nem b@szogatnak.
-
4Grider
félisten
válasz
daniele
üzenetére
Nagyon nem értetted meg, hogy mit írtunk. Talán próbáld meg még egyszer.
Te egy díjcsomagot használsz, amit a hűség lejárta után is változatlan feltételekkel kell használnod, mert lejáratkor jogszabályi előírás, hogy nem változhat meg az előfizetés az előfizető számára hátrányosan. -
4Grider
félisten
válasz
daniele
üzenetére
Még mindig jogszabály van rá, hogy a határozott idő (hűség) lejártakor a havi- és forgalmi díjak nem változhatnak, maximum az éves infláció mértékével.
Egy díjcsomagot addig használhat az előfizető, amíg ki nem vezetik. Ennek első lépcsője a lezárás (onnantól kezdve erre nem lehet előfizetni/váltani), majd rá néhány évre jön a kivezetés. Szóval még néhány évig ezek a díjcsomagok használhatóak.
Arra fel kell készülni, hogy minél jobb egy díjcsomag, jellemzően annál többször fognak megkeresni a szolgáltatótól ajánlani egy (nekik) jobb díjcsomagot. Egy idő után akár hazudnak is arról, hogy néhány hónap után nem használhatod már a csomagot, ha nem váltasz újra. Aki ilyenkor vált, az megérdemli, ui. arról is jogszabály rendelkezik, hogy ha egy díjcsomagot kivezetnek, előtte 60 nappal írásban értesíteniük kell róla, meg arról is, hogy milyen csomagba tesznek át. -
daniele
aktív tag
Sziasztok!
Volt Digi mobilosként tavaly felajánlottak egy Flotta Premium 25 GB Special csomagot 4.990 Ft-ért. Hamarosan lejár az 1 év hűség, és most személyesen az ügyintéző valami 6500 Ft-os, 5GB-os csomagot akart ajánlani.
Maradhatok a mostani flottában szerződés lejárta után? Ha igen, meddig, ha nem kötök új hűséget, valamint mennyi lesz a havidíjam?
Köszönöm! -
válasz
z123456z
üzenetére
Eu-s országokban + Egyesült Királyságban, Izlandon, Liechtensteinben, Norvégiában, Svájcban, Monacóban, és Törökországban eu romaing van, hazai opciókkal netezhetsz és telefonálhatsz. Itt lényeges, hogy nem magyarországról használod a telefont.
A világ napijegy itt használható: [link]
-
z123456z
őstag
Sziasztok.
Kicsit összezavarodtam.
A világ napijegy csak EU -n kívüli országokba kell, és ott fizetős, vagy EU országokban is számolják a napidíjat? Ez meglepnek, hiszen jónéhány éve nagy örömmel jelentették be a rouming díjak eltörlését. De most elbizonytalanodtam. -
snooze
veterán
nem értem miért ajánlja fel a b..i one a jó dolgokat, amikor azt irja ok, de mégsem adja meg.. 🤮
-
repvez
addikt
Ma voltam bent megkérdezni a dolgokat. Hát egyrészt pont az van amit irtatok, hogy meghatalmazás vagy személyes megjelenés kell hozzá, hogy tudjak modositani a dijcsomagon. De nálam pont az áll fent, hoyg korházban van a személy és neki szerettem volna intézni, tehát a személyes megjelenés kizárt, a meghatalmazás meg mire lebonyoklitom addigra meg már nem lesz fontos anynira, hogy legyen net.
A másik, hogy az is kiderült, hogy eléggé nagy a kavarc a cégen belül is.
Mert megvették ugye a vodafonet és a digit is, de mégse lett egy cég.Nem lett közös felhasználoi felület és adatbázis.
Tehát a digi részérol D-one, mig a mobilos dolgok lettek a sima one.
ÉS ezért hiába van elöfizetésem és érvényes regisztráciom a korábbi digi, most d-one-nál, nem jo a mobilos applikáciohoz mert az a mobil szolgáltatásokhoz van ami megint külön rész. -
dredjudge84
őstag
-
Bucy
aktív tag
Sziasztok!
Egy kártyához szeretnénk beállítani a hívásátirányítás ha foglalt tiltását, hogy a hívónak jelezzen foglaltat, de se kóddal, se menüből nem lehet, benne marad a 98 végű szám.
A hívásvárakoztatást ki lehet kapcsolni az működik. Ezt csak a szolgáltató tudja most állítani, vagy egyedi hiba? -
arcszesz
aktív tag
Legnagyobb kár abban a pillanatban éri az embert amikor szerződést köt valamelyik rabló mobilszolgáltatóval. Csak egy új telót szeretne tájékozatlan öreg és egyből nyakába akasztják a havi 10ezres előfizetést amit semmire nem használ +biztosítás +miegymás. Meg persze nyitva hagyják az előfizetésen a hatalmas biztonsági rést amin keresztül csalók egyből csapolni kezdik a számláját havi 6+ ezerrel, és amit megszüntetni sem tudnál. Na ez a bűncselekmény, rohadékok.
-
zzola
titán
válasz
arcszesz
üzenetére
"Azért egy minimális rugalmasság nem ártana ezen a téren."
Mindaddig így gondolod, amíg nem ér valami kár. Abban a pillanatban, amikor ez megtörténik, már azt fogod sulykolni, hogy miaz hogy egy nem szerződő fél módosítást hajt végre az előfizetéseden.
Nincsen olyan, hogy "rugalmasság". Szerződő fél van és meghatalmazott/jogi képviselő. -
arcszesz
aktív tag
-
MadMancs
veterán
válasz
arcszesz
üzenetére
Pedig de, előfizetés egy magán vagy jogi személyre szól, nem egy családra.
Ilyen célra vannak meghatalmazások. Mindenki ír mindenkinek aki keresztbe szeretne intézkedni és még van oldva.
Vagy csak online ügyintézéshez lehet jogosultságot adni x előfizetéshez x embernek külön one fiókkal. -
dredjudge84
őstag
válasz
Fenyi Leopol
üzenetére
Igazad van. Nekem egy éve még a flotta Basic Special volt ennyiért. De akkor is spórolok vele. 12x1000 Ft egy évben.
-
Fenyi Leopol
tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Az 1490 Ft inflació követő emelés után 1850 Ft lett. One irányba korlatlan, a többi irányban 100 perc, ezután 6 Ft/perc. Net csak 200 MB.
-
kisapa
őstag
válasz
remetelvtars
üzenetére
Nem nekem van problémám.
-
remetelvtars
junior tag
Lepj be a fiokjaba, adj magadnak teljes hozzaferest, es a sajat fiokodbol/appodbol fogod tudni az ovet is teljeskoruen intezni. Gyakorlatilag felhatalmazassal er fel, evek ota igy hasznalom, bizonyos ugyeket igy meg telefonon is el tudtam intezni a kezeltjeimnek.
Milyen emaillel akarsz belepni? Nem tudsz csak ugy ad hoc regisztralgatni am, azt az elejen kellett. Ha docog, akkor ufsz.
-
repvez
addikt
válasz
Peter.70
üzenetére
Csak azt nem tudom, ha a weboldalom jo akkor itt miért nem, mert ha uj regisztáciot csinálok, akkor hogy fogja tudni, hogy ahhoz a elöfizetéshez tartozok,
és lehet ha uj regisztráciot csinálok , ugyan azzal a email cimmel akkor meg azért nem fogadja el, mert már van ilyen a rendszerben.Ez amit nem tudok, hogy egyezőnek kell e lennie a weboldali bejelentkezésnek az appossal, vagy csak elég a emailcim és más jelszo?
Vagy nem értem, hogy mi lehet a problémája. -
repvez
addikt
tudna nekem valaki abban segiteni, hogy mi a probléma akkor, ha a weboldalon a one oldalán bejelentkezek email és jelszo segitségével és sikeres is a belépés, de most töltöttem le az one mobil alkalmazást és ugyan azzal a email jelszo párossal sikertelen az azonositás hibát ir és nem lép be.
Vagy a mobil apphoz uj jelszot kell beállitan i nem jo ugyan az ?Illetve a mobil alkalmazásban másnak a telefonjának a feltöltésést és csomagváltását extra csomagok vételét is meg tudom csinálni.?
Én T mobilos vagyok és a saját telefonomra töltöttem le a one alkalmazást mert a szüleimnek a telefonja vodafonos feltöltökártyás volt most ONE.ÉS az ö számlájukat szeretném fizetni/feltölteni és modositani az én készülékemről.
A weboldalon nem találtam rá opciot , hogy hol tudnám ezt megoldani , hogy tudnám a telefonszámukat vagy a kártyás csomagot megjeleniteni és figyelni, mikor menyni az egyenleg. -
gabor9991
addikt
válasz
arion123hu
üzenetére
Nekem most 1990-es van one korlátlan/50perc halón kívül+10.2GB adat
1490-ért volt one korlátlan+100perc hálón kívül/200mb adat de ez tavalyi infó nem tudom mit adnak most.
-
Kiflikoch
csendes tag
Az meglepett, hogy amióta One lett, a telefonok árai csökkentek.
Mert addig Vodafone-nál voltak a legdrágábbak a telefonok, szolgáltató szinten. -
4Grider
félisten
-
dredjudge84
őstag
Nekem jövő hónapban lesz aktuális. Aki profi ebben sughatna, hogy honnan lehet tudni hogy egy adott ugyfelmegtartótól sikerült e kicsikarni a legjobb ajánlatot? Vagy hogy létezhet e jobb mint amit ajánl csak nem mondja?
-
McAdam6
aktív tag
Aki Digimobilos volt és nem szerződött át a One-hoz, és megkapta az új SIM-et, mi a helyzet ? Nekem azóta nem jön számla, de kaptam a 1750-ről sms-t, hogy fizetési hátralékom van. Ügyfélkapun csak a vezetékes szolgáltatások látszanak.
-
leo81
aktív tag
Elhanyagolt hálózat, nulla fejlesztéssel, igen... ez tényleg így volt. Viszont a Digi hálózat/frekvencia eladásából 68 milliárd folyt be (Pro-M Zrt) [link] , amit a one (voda) hálózatra költenek. A fejlesztések elindultak, még itt a zalai alvégen is több vidéki bázisállomás, Zeg-en 4 új és egy még épül ezen felül 6 meglévő bázison N78 és 4x4 MIMO fejlesztés volt az elmúlt egy év alatt. Azért csak történik valami. Persze a Yetteltől még messze vannak, de elindult a felzárkózás...
-
pdr755
aktív tag
Az a baj, hogy alapban lerohadt, elavult hálózatokat vettek meg hitelre és azzal nem számoltak hogy fejleszteni kell (újabb hitelek), hanem csak a pénzt akarják belőle kivenni.
Én ezt (a mondat második felét onnantól h azzal nem számoltak) készséggel elhiszem ha forrást is mondasz rá. (A "trust me bro"-n túlmenően).
Elfogadom, hogy manapság egy _szakmai_ fórumban a forrás elvárása legalább annyira idejétmúlt mint a 20. század eleji fürdőruha, de azért mégis.... -
kl122
tag
Ugye múltkor volt hogy nem mentek a segélyhivások náluk...azt is kimagyarázták...
Másrészt minden állomáson ott a mikró backupnak, és a mai mikrók azért elviszik azt a kapcitást ami a One hálózata tud.
Harmadrészt mostanában szinte napi szinten rohad le náluk valami ami lefekteti a vezetékes vagy mobilhálozatukat több körzetben.Az a baj, hogy alapban lerohadt, elavult hálózatokat vettek meg hitelre és azzal nem számoltak hogy fejleszteni kell (újabb hitelek), hanem csak a pénzt akarják belőle kivenni. Na ez így nem megy.
-
kl122
tag
Komolyan elgondolkodtató, hogy mi folyik ennél a cégnél ha már az alapszolgáltatás nyújtásával (telefonálás) is egyre több műszaki probléma van náluk...
-
4Grider
félisten
válasz
arion123hu
üzenetére
3000 Ft-os előfizetés megszüntetése a one-nak jó, arra szerintem nem fogsz ügyfélmegtartó ajánlatot kapni...
-
arion123hu
tag
Sziasztok,
Jelenleg egy ExDigis 30GB-is előfizetésem van a ONE-nál. Nincs már rá hűségszerződésem. Amennyiben felmondom, vagy feltöltősre váltom ezt az előfizetést, akkor a ONE milyen ügyfélmegtartó csomagot ajánl fel? -
pdr755
aktív tag
válasz
4Grider
üzenetére
Kíváncsiságból megnéztem pár országot. Az ABC elején kezdtem és rögtön találtam is egy megalol adatot:
Albánia: az one saját leányvállalatánál NINCS volte roaming, a helyi vodafonenál van.
Józan paraszti ésszel az ember azt gondolná hogy cégen belül a legegyszerűbb megoldani. Persze lehet hogy ez csak ahogy Móricka elképzelte... -
4Grider
félisten
válasz
danopeti
üzenetére
Így van, hívás közben 5G-ről ugyanúgy le fog váltani a telefonod 2G-re ha nincs VoLTE roaming az adott roaming szolgáltatónál. És én is a VoWiFi-t javaslom (ha tényleg nincs az adott országban egyetlen VoLTE roaming képes roaming partner sem), már ha tudja a telefonod. Esetleg ha komoly VoWiFi-s telefonod van, akkor elég sok ma már tudja azt, hogy ha helyi mobilnetes sim-et teszel a második kártyahelyre és direkt elrontod a one-os sim hálózatát (pl. 3G only-ra kényszeríted), akkor VoWiFi-re elkezdi használni a helyi sim mobilnetét (backup call). Ezzel két legyet ütsz egy csapásra...
-
domper2015
senior tag
válasz
domper2015
üzenetére
Ha valaki megosztja veled a netet, akkor VoWifin tudsz telefonálni és egyszerre használhatod az internetet.
Ez egyébként tényleg nagyon jó a One-nál. -
danopeti
csendes tag
válasz
4Grider
üzenetére
Most nekem 5G Auto van de akkor megpróbálom 4G átrakni és úgy kipróbálni. Jövő héten már külföldön leszek, kiváncsi leszek rá! Viszont a kollégák akik telenort vagy Telekomot használnak tökéletes működik a net telefonálás közben. Mindenesetre érdekes. Most váltottam szolgáltatót de mivel nekem a munkámhoz kell így lehet kell egy másik előfizetés mert itt van még egy év hűségem! Nagyon jó
de köszönöm azért! -
4Grider
félisten
válasz
danopeti
üzenetére
Pedig egyáltalán nem bonyolult:
Hívás közben 4G-n vagy 3G kell legyél, hogy tudj közben netet is használni. 4G esetén viszont kell a VoLTE is, ami itthon egyértelműen megvan, roaming közben viszont helyi hálózati támogatás és megfelelő telefon is kell a VoLTE roaminghoz. Ha ez nincs meg, le fog váltani híváskor a telefon 2G-re és nem lesz közben mobilnet.
A one-nak kevés VoLTE roaming partnere van, viszont még a Telekomosok és a Yettelesek többsége sem tud az összes roaming hálózaton VoLTE-t használni, mert nincs VoLTE támogatás egy csomó roaming partnernél. A VoLTE roaming képes partnerek listája megtalálható az összes szolgáltató roaming oldalain.
Szerk.:
Közben megnéztem néhány országot VoLTE roaming tekintetében a https://www.one.hu/ugyintezes/hasznos/roaming oldalon. Tény, hogy a One nagyon jelentősen le van maradva a VoLTE képes roaming partnerek tekintetében, gyakorlatilag egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány európai országban lehet one előfizetőként VoLTE roamingot egyáltalán használni. Szomorú, de ez van, ebben is lemaradt ez a cég. -
danopeti
csendes tag
Üdv. Lehet hogy nem idevaló de nem találtam mást. Van egy telefon előfizetésem az One-nél és mikor külföldön vagyok telefonálás közben nincs internetem! Jeleztem már többször de mindig mást mondanak de a hibát nem tudják orvosolni! Kollégáim közül is mindenki ezzel küszködik aki one van! A telenor és telekomosok normálisan működnek ebben a tekintetben! Valaki járt már így? Vagy tud megoldást esetleg!! Köszönöm!!
-
4Grider
félisten
válasz
Lackooo84
üzenetére
Arra sok éve törvényi hely van, hogy hűség lejártakor nem változhatnak az előfizetés kondíciói. Ezt a jogszabályt a nagy szolgáltatók betartják, különben nagy bírságot kapnának. Általában ezt azzal játsszák ki, hogy hűség esetén az első néhány hónapban adnak némi kedvezményt, hogy a végére ne maradjon a kedvező ár. De itt nem erről van szó, így maradnak a mobileplus árai hűség lejártát követően is. Nyilván a one kereskedői majd hívogatni fogják ezeket az előfizetőket és próbálják majd őket a one számára kedvezőbb díjcsomagok felé terelni, de akinek van esze és tisztában van a jogaival, azt nem lehet megvezetni.
-
gabor9991
addikt
válasz
Ed McLeves
üzenetére
Szolgáltatón belül nincs számhordozás, utólagos se.
-
bebeago
tag
Ha a MobilePlus (2990 Ft/hó, 15 GB net, havi 200 perc lebeszélhetőség), határozott idejű szerződésem lejár, mi a teendő? Van lehetőség ezt meghosszabítani, vagy ha lejárt, vége? Ha a honlapon a Meghosszabbítás-t választom, csak kedvezőtlenebb tarifákat ajánl fel.
-
pdr755
aktív tag
válasz
arcszesz
üzenetére
Ki fogott itt össze és hogyan? Arról volt szó hogy ugyanazzal a telefonnal (kulcsszó: ugyanazzal!) a yettelnél sokkal jobb volt a sebesség. Akkor miért is nem lenne jó a szóban forgó telefon? Csak nem one-al kell használni ha az illetőnek a nagyobb sebességre szüksége van ott ahol szeretné használni.
-
remetelvtars
junior tag
válasz
Ed McLeves
üzenetére
V pl veszel egy feltoltos one-t, es arra hordozod vissza a 70es-t, az 50est meg bekenhagyod.
-
bp15
junior tag
válasz
Ed McLeves
üzenetére
a régi 70-es átviszed yettelhez, miután ez megvan kéred a ONE-t hogy hordozza rá az exdigisre.
Az 50-es számod elbukod.
Olyan nincs hogy a 70-es az 50-es és a tarifacsomagod is megmaradjon. Ezekből 2-t választhatsz.
A telekom nem szeret dominora hordozni...
A yettel 500 Ft-ért ad egy sim-et, kérni fogják, hogy töltsd fel 3000 Ft-tal....Feltöltöd....majd amikor visszahordoztad a one-hoz, visszakéred a yetteltől a 3000 Ft-ot. VIGYÁZZ: lehet, hogy startból valamilyen 5 napos "huncutságos csomagot" bekapcsolnak...ha nem vagy résen, a 3000 Ft-ot leszívja...
A 70-es one feltöltőkártyád egyenlege is visszaigényelhető. -
4Grider
félisten
válasz
Ed McLeves
üzenetére
Túl sok a kérdés, számhordozással, majd ráhordozással járható, amit akarsz, nyilván amire ráhordozol, annak a száma elveszik. Számhordozást követően 30 napon belül visszaigényelheted a bennragadt egyenleget.
-
Ed McLeves
tag
Sziasztok!
Kb 20 éves, már One-nál lévő feltöltőkártyás, 70-es számomat szeretném ráhordozni a már szintén One-nál lévő, ex-Digis, most már MobilePlus (2990 Ft/hó, 15 GB net, havi 200 perc lebeszélhetőség) tarifacsomagos 50-es számomra anélkül, hogy a MobilePlus tarifacsomag elveszne/megváltozna.
Futottam két kört a telefonos ügydélszolgálaton, cégen belül ez nem lehetséges (se a számok megcserélése, se a ráhordozás). Az 50-es számhoz nem ragaszkodom (a MobilePlus csomaghoz annál inkább).
Írtátok itt anno, hogy ebben az esetben a 70-es, feltöltős számot ki kell hordozni valamelyik konkurens céghez, majd onnan visszahordozni a One-hoz, ekkor lehetséges a ráhordozás az 50-es (MobilePlus előfizetéses) számra, ekkor az 50-es szám talán elveszik, de a tarifacsomag megmarad, melyhez a 70-es (korábban feltöltőkártyás) szám lesz hozzárendelve.
A 70-es számhoz és a MobilePlus tarifacsomagomhoz feltétlenül ragaszkodom.
Kérdéseim:
1. ez a művelet még járható-e?
2. garantált-e, hogy a nehezen kiharcolt MobilePlus csomagom megmarad és a 70-es szám lesz hozzárendelve?
3. Változik-e bármi (a hívószámon kívül) a MobilePlus tarifacsomaggal kapcsolatban, vagy minden marad a régiben?
4. A One Androidos appban (és a webes fiókban) automatikusan megváltozik a MobilePlus-os szám a 70-esre és eltűnik az 50-es?
5. Feltétlenül el fog veszni az 50-es szám, vagy esetleg van lehetőség azt feltöltőkártyás csomagban megtartani? (nem fontos, de ha lehet, megtartanám)
6. Amennyiben a fenti művelet működik, kell-e tennem valamit azelőtt, hogy belevágnék (pl. átirányítások stb esetében)?
7. Mi lesz a 70-es, most feltöltőkártyás szám (nem jelentős összegű) egyenlegével?
8. Kicsit off: melyik másik szolgáltatóhoz érdemes hordozni a 70-es feltöltőkártyás számomat, hogy a fenti művelet a legolcsóbban/legkönnyebben legyen lebonyolítható?
Előre is kösz, bocs a hosszúért, próbáltam félreérthetetlenül fogalmazni. ÁSZF-ben nem sikerült megtalálnom a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Otthoni szolgáltatások ITT!
● Díjnet téma ITT!
- Házi erősítő építése
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung kuponkunyeráló
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gyúrósok ide!
- LEGO klub
- Háztartási gépek
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dell Precision 7810 TOWER,E5-2670 v3 (12/24) 16GB DDR4,256GB SSD,QUADRO M4000 8GB VGA,WIN11
- 268 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285HX, RTX 5060 (multitouch)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Dr Bubo