- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia!
Néhány kommentel feljebb már írtam néhány dolgot az Onda V975M-ről én még mindig meg vagyok vele eléfedve nagyon gyors játékokat kiválóan viszi full grafikán (igaz ez meríti is rendesen
) filmeket is nagyon jó rajta nézni. A filmnézés nálam nem merített sokat csak néhány %-kal ment lejjebb az akku töltöttsége. Én mellé még használok egy 9.7" tabletekhez való billentyűzetes tokot ([link]). A tokkal nekem eddig semmi gondom nem volt működik kiválóan (GTA-hoz nagyon hasznos
) de az usb-t tövig be kell nyomni mert egy kicsit méllyebb mint a szabványos. A billentyűzet angol kiosztású de át lehet állítani magyarra és így ékezetes betűket is tud írni csak meg kell keresni melyik gomb írja az ékezetes betűt (én már kb tudom őket
)Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Lenovo Tab Plus TB351FU Új, bontatlan 8/256GB Luna Grey
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 64GB Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Apple iPad 10th Gen 64Gb, wi-fi + Cellular, ezüst színben
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro 16GB/500GB használt, szép állapot 87% akku (323 ciklus)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) filmeket is nagyon jó rajta nézni. A filmnézés nálam nem merített sokat csak néhány %-kal ment lejjebb az akku töltöttsége. Én mellé még használok egy 9.7" tabletekhez való billentyűzetes tokot (
)