- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
Én meg a Costa Brava-ra esküszök, kétszer voltam, ráadásul ugyanott. Hihetetlenül barátságosak az emberek, ráadásul a portugálokkal szemben nagy részük beszél angolul.
Egy este gyanútlanul beültünk koktélozni a Café del Mar-ba, a vége az lett, hogy se előre, se hátra. Az utolsó pincér csaj még betakargatott minket és kiírta egy fecnire, hogy reggel dobjuk be majd a kulcsot a postaládába ha elmegyünk.
-
Mawyx
őstag
Nekem Malagában volt olyan melegem, hogy azt hittem leolvad rólam a cipő a betonon
Kérdezte valaki a hálózsákot, én símán mosom mosógépben, semmi baja, de nem mosom sűrűn, pedig abban alszok mindig. Márkás és márkátlan is van, mindet mosom gépben 30 fokon. Szárításnál kell figyelni szerintem, hogy vízszintesen száradjon, ne lógasd ki valahova. Kap egymagában egy szárítót és kiterítem ameddig nem lóg le róla és forgatom.
Portugáliába repülés TAP Portugallal vagy átszállással az ismert fapadosokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LEGO klub
- Trollok komolyan
- Spórolós topik
- Linux Mint
- Xbox Series X|S
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA CM 650W
- Eladó makulátlan Nothing phone 3a 8/128GB / gyári garanciával
- Bontott, vadiúj, SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
- HPE Aruba switch, 48 port, Layer 3, PoE+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest