- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
ngabor2 #7821 üzenetére
én rég ettem ilyen finom sajtos-tejfölös makarónit, köszi foodexpress!
utána a tengerihalas saláta bazsalikomos paradicsomöntettel közel sem volt olyan jó, de meg lehetett enni. (meggyőződésem, hogy paradicsommártásos konzervhal volt, ráhintettek egy kis bazsalikomot meg mellétűztek 5 kukoricaszemet és 3 falevelet)
-
rarri
senior tag
válasz
ngabor2 #7743 üzenetére
Én bízom a vegyületekben, amit gyógyszernek hívunk. Nem szenvedek ha nem muszáj . / ha ezt hallaná a természetgyógyász anyukám !
/
Amúgy a szépítőszereknél is inkább a tömény vegyületekben hiszek / pl: Loréál, Vichy/, mint mondjuk egy zöldségpakolásra az arcomon.Én ilyen vagyok.
Amúgy nálunk nem szoktunk táppénzre menni, csak ha elkerülhetetlen.Én 3 éve nem voltam.Poffsoft: mi aza HP?
-
tiv61us
őstag
válasz
ngabor2 #7429 üzenetére
nekem csak a haloszobaban van kpi
az agyam pl a szoba kozepen van es korulotte szamtalan hasznalat targy
a nappalim gyakorlatilag ures
felbutoroztam a iatalokat mikor szetkoltoztnk es nem hasznalom
nem veszes a konhy se meg a furdoszoba se, de rafer egy alapos sika mika
meg a jo szivem, mert O keresett meg es tudom kell neki a love
hat en ilyen vagyok -
Bubu79
addikt
válasz
ngabor2 #7331 üzenetére
Ez egy volt kollégámtól származik - céges bulin rendesen beszívva általában ezt a pár szót ismételgette fennhangon, megpróbálván ráhúzni az összes hallott, vagy hallani vélt nóta dallamára, ami csak előfordult a buli alatt
Vénség: Fér még arra a kőtáblára, amin az eddigi vétkeimet őrizgeted?
-
venember83
nagyúr
-
venember83
nagyúr
válasz
ngabor2 #7122 üzenetére
Dacia 1410 - Suzukinál olcsóbb, többet fogyaszt, de az alkatrészek jóval jóárasítottabbak. De nekem az autó többet jelentené, mint közlekedési eszköz, azért nem is lesz a közeli jövőben négykerekű, motorral ellátott, kedvemre való gépjármű.
bolond: 1993 - 2008 - 15 éves.
-
venember83
nagyúr
válasz
ngabor2 #7046 üzenetére
Nem akartam más routert, úgy voltam vele, hogy jó az ami van, akkor is, ha szakadozik, néha csak resettel kelthető újból életre, stb. Ha már voltam olyan hülye, hogy megvettem, akkor élvezzem a szolgáltatásait, legyen az feature vagy bug. De megláttam a napokban, szerdán, azt hiszem, ezt a WRT54GL-t viszonylag jó árban, olyan 3000 forinttal olcsóbban, mint ahogy másképp hozzá tudtam volna jutni s úgy döntöttem annyit megér. Hirtelen felindulásból született döntés volt, ami 3 napig érlelődött bennem.
Fonera ügyben teljesen tudatlan vagyok, azt hiszem utánanézek mire is jó.
-
venember83
nagyúr
válasz
ngabor2 #7034 üzenetére
Családtag lennék? Ez megtisztelő.
Nem nyomtam rá semmi 3rd party fw-t, nekem abszolút alap szolgáltatásokat nyújtó, stabil, a sávszélességet minél jobban kihasználó wireless router kellett, második választásommal remélem sikerült rátalálnom az igazira.
Vicc, hogy mikor az ember megtalál egy számára megfelelő melót, akkor hirtelen jön egy meghívás egy interjúra. Ha eddig megvoltak szerény személyem nélkül, akkor ezután is meglesznek. Bezzeg mikor akár utcát is elmentem volna seperni, csak húzhassak el az akkori melóhelyről, akkor mindig max ígéretig jutottam el.
-
Verus
senior tag
válasz
ngabor2 #6631 üzenetére
Felénk is kis nyominger busz jár, küldhetnének szép nagy Neoplant és akkor mindenki örülne neki, hogy (ahogyan már mondtad) a második buszmegállóban ne azon kelljen izgulni hogy be tudja zárni a sofőr az ajtót vagy mi is közé szorulunk. Az a bosszantó, hogy más vonalon, ahol közel sincs ennyi utas nagyobb a busz és sűrűbben közlekedik, pedig sokan vannak, oda elég a kicsi aki akar feltömörül alapon.
Bátyus: Az még hagyján, ha nem dugod az orra alá a bérletet akkor is meg vannak sérülve, persze ha beszélget és nem figyeli hogy mutatod az már mellékes....Akkor is neki van igaza. Ő vezet, rá van bízva az életed, jobb nem kötekedni.
(#6634): Szerintem utáljuk együtt buszt és az ilyen sofőröket
-
venember83
nagyúr
válasz
ngabor2 #6417 üzenetére
Pedig elküldtelek volna szépen a modkerbe legelni, mert sok a legelnivaló, parlagon hagyott, meg nem művelt hsz.
Mennyire égő, ha egy szgépeket és szgép alkatrészeket árusító üzletben nem lehet kártyával fizetni? Mondjuk ők jártak rosszul, mert pénz híján így náluk maradt a jóárasított Linksys WRT54GL.
Aktív témák
Hirdetés
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - 2 akku, tartozékok (5.)
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- Sony PlayStation 5 ( PS5 ) Sony PlayStation VR2 Csomag
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ 13600HX 14C / 16G D5 / 1T G4 workstation
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest