Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
-
Bubu79
addikt
-
Ramius
őstag
A navigátor párszor elmondja, hogy "ééésszel"
Egyébként nem bicikli, hanem picit még, én ezt értettem, bár azt nemtom mire mondta.mod: lehet h arra gondolt, hogy jobban vágja le a kanyarokat.
[ Szerkesztve ]
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
bnss
veterán
válasz Ramius #15659 üzenetére
Ennek egyszerű oka van, elúszik a fara az autónak ezen a pályán komoly gondok lehetnek belőle.
Nem is beszélve arról, hogy időre mentek, nem egy "lógatós" pálya. Igen, arra gondolt, hogy szűkebben vegye a kanyarokat, ahol lehet, rakja le egészen a kavicsra.
[ Szerkesztve ]
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
NoLF
veterán
hmm vajon jó lesz ma estére tenger gyümölcsi rizottó? múltkor láttam tescoba fagyasztott tenger gyümölcsei mixet, egész könnyen kivitelezhető lenne vele a dolog.
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
Ramius
őstag
ezt most találtam
"Engem legalább annyira nehéz megérteni, mint a cselekménysort követni a betűlevesben...Nem is beszélve róla, hogy ez egy nedves kor. Nappal vér folyik, este bor...."
-
NoLF
veterán
válasz bolondember #15663 üzenetére
nem tecskógazdaságos, és fagyasztott. ergo nem biztos hogy szar. frissen nemtok ilyeneket venni mert őrült drága...
Katica: szerintem kipróbálom. bár most nézem a receptet, igazi rizottóhoz húsleves alaplé is kellene... na mindegy valamit majdcsak kitalálok
hát a leveskocka nemtom mennyire adja vissza a rendes leves alaplevet... de szerintem az lesz viszont bort is kell vennem mert nincs otthon, abból meg csak 1,5 deci kell a rizottóba, ám a bort nem szabad magárahagyni (főleg a fehéret) úgyhogy a maradékot meg ki kell végeznem... ó-óóó
[ Szerkesztve ]
-
csapos2
addikt
NoLFi, én nem tenném a helyedben. Még a végén elveszik a sered.
Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.
-
Ramius
őstag
válasz venember83 #15670 üzenetére
arról már lekésett
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
Már csak 1 óra 42 perc. Ahhoz képest, hogy egyedül vagyok, meglepően nyugis...
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
NoLF
veterán
na frankó, egy robogós majdnem belémcsattant hazafelé. mivel vizes volt az út, ezért gyorsan blokkoltak a kerekei, úgyhogy akkorát nyalt mint az ólajtó, 10 peric pátyolgattam szerencsétlent az út közepén mire magához tért, közben persze mögöttünk dugó... fasza.
követési távolság meg nem tartása című fejezet, nem is pattogott szegény hogy az én anyámat, hiszen az övét. de akkor is sajnálom.
-
venember83
nagyúr
Ezért rossz az alacsony autó, egy Hummer H1 alatt simán elfér egy motoros is, nem csak robogós.
Idézet magamtól:
"Javaslom, hogy tiltsák be a robogókat."
"De a robogókat és a robogósokat mostani fejjel kitiltanám az országból, mondjuk a Csendes óceán egyik szigetére, ott vagánykodjanak egymásnak a 4-5 lóerős gépeikkel. Idióta fiatal ****ök!"
[ Szerkesztve ]
-
NoLF
veterán
válasz venember83 #15682 üzenetére
höhö. azért kicsit felhúzott a dolog.
mindegy, most kivételesen _bor_ és akkor induljon a tenger gyümölcsei rizottó.
-
nagyúr
tavaly jártam én is így, csak száraz időben...
békésen araszolok a budafoki úton, dugó van, balra akarok kanyarodni, ott állok középen a mazdával, indexelek, várok, és egyszer csak belém száll hátulról egy robogós.
én szinte észre se vettem, csak egy koppanást hallottam, nem is értettem, hogy mi volt ez.
aztán mondta a hátsó ülésen ülő srác, hogy egy robogós, aki, kb. 2 mp állás után feltápászkodott, és nemes egyszerűséggel elhúzott.
Se rendszám, se semmi, követni nem lehetett, kész.szerencsére csak egy kb. 10 centis karcolás maradt a kocsin, semmi horpadás, törés, de akkor is.
hogy lehet ilyen köcsög valaki? rosszul méri be a távolságot, meg a röppályát, arra nem képes, hogy egy álló autót (kocsisort) kikerüljön, lekoccol egy kocsit, majd cserbenhagy, hihetetlen.eszem-f.szom megáll..., de komolyan.
lőni kéne mindPleased to meet you - hope you guess my name
-
Ramius
őstag
-
NoLF
veterán
válasz venember83 #15687 üzenetére
már hogyne lenne az. fogadjunk nem ittál még jófajta pinot grigio-t vagy frascati-t!
a chablis-t és a többieket nem is említem...
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz venember83 #15687 üzenetére
Ja, és Te ember vagy?
magyarázatként: én pl. a legtöbb vörösbort rühellem, a fehérborok nagy részét viszont szeretem.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
venember83
nagyúr
Nem is fogok. Nem szeretem. Ha bor, akkor legyen jó testes, vörös. S kész. De ugye te most nem az általad megnevezett borok egyikét kortyolgatod?
Tim82: Sokan nem tartanak annak, én sem magam. Csak nagyravágyásból választottam ezt a nicket, de nem, ember nem leszek soha s eddig se voltam, max párszor, rövidke életem során. Különben leginkább egy vegetáló uborkára hasonlítok, nem emberre.
15692: Lényegtelen mire vonatkozott.
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz venember83 #15691 üzenetére
A beszólás csak arra vonatkozott, hogy a fehérbor - attól még, mert nem szereted - igenis bor.
-
csapos2
addikt
válasz venember83 #15691 üzenetére
Miért éppen uborka?
-
csapos2
addikt
válasz venember83 #15695 üzenetére
Ettől még nem jutottam közelebb a válaszhoz, de lehet, hogy éppen ez volt a cél...
Jancsi: Aha.
-
csapos2
addikt
válasz venember83 #15697 üzenetére
Ok, akkor úgy kérdezem, hogy miért tartod ennyire értelmetlennek a léted?
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest