Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
nike_
addikt
Sziasztok huszárok!
Holnapután vagy azután goo home
-
nagyúr
látom, megjött ergébé
remélem, szakállasok, intézkedtek!
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
-
ngabor2
nagyúr
válasz Integra #16753 üzenetére
takarékoskodni mindig ott kell, ahol a legkevesebbet lehet megfogni: irodafűtés, világítás, egészséges munkahely...
viszont mindent ki kell szervezni külső cégeknek, mert az leírható az adóból. nem számít, hogy a végén a cégnek 3x annyiba kerül... mert annak egy része megfelelő zsebekbe visszacsorog. nálunk is panaszkodnak, hogy egy 30k-s "beruházás" évek óta várat magára, emiatt nagyon macerás dolgozni, de egy takarításra 800k-t szó nélkül aláírnak.
-
-
Bubu79
addikt
válasz ngabor2 #16760 üzenetére
Mik a mostanság divatos mellékhatások, amiket a hatóanyag mellé kevertek?
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
addikt
Üdv.
Egy kis segítségre lenne szükségem a világot látott, illetve tapasztalattal rendelkező offtopic lakóktól.
Úgy néz ki 2 hét múlva megyek ki Franciaországba 10 napra dolgozni. Párizstól nem messze leszünk. Szállás+utazás cég fizeti.
Utoljára kb 20 éve ültem repülőn (kb 6 éves voltam), akkor voltam utoljára külföldön.Néhány hasznos tanácsra lenne szükségem.
Ami biztos, hogy repülés előtt / alatt nem eszek, mert valszeg kijönne belőlem, rövid úton. (legalábbis 20 éve kijött)
Van erre esetleg valami gyógyszer?Várok minden okosságot.
[ Szerkesztve ]
Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
-
nike_
addikt
válasz Bubu79 #16763 üzenetére
Erre van egy jó viccem:
Él együtt 3 öregasszony. Az egyik 92, a másik 94, a harmadik 96 éves. Fura dolgokat művelnek. A 92 éves például engedi a fürdővizet, levetkőzik, már menne bele a kádba, mire egyszer csak megtorpan: - Most én bemenni készülök a kádba vagy kijönni belőle? A 94 évesnek is vannak problémái: - Felmegy a lépcsőn majdnem a tetejéig, mire megtorpan és azt mondja: - Felmenni akarok a lépcsőn vagy most jövök le?
A 96 éves pedig éppen TV-zni készül, amikor azt mondja: Jaj, a hülye testvéreim.. Nekem még szerencsére semmi bajom nincs a memóriámmal. Ezt le is kopogom.. Kopp-kopp.. Ki kopogott? Megyek megnézem, és majd utána bekapcsolom a TV-t.
Xpod: Nekem akkor fájt kegyetlenül a hasam, amikor jöttünk hazafele Londonból (tudniillik kb. 6-7 óráig nem ettem előtte). Szerencsére az előttem ülő öreg néni adott egy kicsit a förtelmes ilyen zsemleféléjéből (magos volt ), amitől jobban lettem. Szerintem hányni nem fogsz, de a füled kegyetlenül fog szúrni, főleg az odaúton (nekem visszaúton nem szúrt). Rágót vagy cukrot mindenképp vigyél magaddal fel!
Szóval szerintem ne vigyél gyógyszert (zacsi úgyis van a repülőn )
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Mondjuk ha a cég úgy tervezi, hogy a megérkezés napján még dolgozni is kell (ez elég valószínű), akkor az nem biztos, hogy nagy öröm lesz nekem , egy kiadós rókázás után. Ezért rosszullét ellen csak kéne valami bogyó.
-
addikt
válasz ngabor2 #16768 üzenetére
Okés a deadalaon bezsákolva.
Külföldi árak? A kaját, legalábbis az ebédet biztos, hogy magunknak kell álni.
Repcsire fel lehet vinni mp3/mp4 lejátszót?
Egyáltalán, mit érdemes (és szabad) itthonról kivinni magammal?
(alapvető dolgokon kívül)[ Szerkesztve ]
-
bolondember
MODERÁTOR
mp3 OK.
mp4 OKkés, pisztoly, fénykard, stb NOK
gépre ne vigyél fel semmi folyékonyat, krémet, satöbbi. Innivalót sem. Ilyesmi a csomagtérbe való.
Kaja az szvsz min 8€/nap (bár fhansziákat nem ismerem, de szvsz ilyen árban lesz). ha meleget akarsz enni.még kérdés?
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
venember83
nagyúr
35 négyzetméteres lakásban csekély 40 percig kerestem a kimonóm. Hogy lehet így elpakolni a cuccokat, hogy az illető, aki elpakolta se tudja, hogy hova rakta...
[ Szerkesztve ]
-
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz venember83 #16773 üzenetére
gyanús vagy - kimonót hordasz?
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
Bubu79
addikt
válasz bolondember #16775 üzenetére
A gáz az, ha egy Katanát is rejteget alatta
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
-
Bubu79
addikt
válasz bolondember #16777 üzenetére
Miket nem feltételezhetsz...
Szia Rarri
[ Szerkesztve ]
-
neduddki
nagyúr
válasz bolondember #16779 üzenetére
HI!
meg a tobbi par sziget:- )))
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
addikt
válasz bolondember #16779 üzenetére
Oks, max veszek USB-s villaynborotvát, meg telefontöltőt.
-
Bubu79
addikt
válasz csapos2 #16785 üzenetére
A kék már stimmel, némi fizikai erőfölény alkalmazásával a színe még mélyíthető
-
addikt
Fakkk. Ubuntut akarok feltenni, de 700MB az iso. Nekem meg csak 650-es CD-RW-m van.
-
neduddki
nagyúr
válasz bolondember #16786 üzenetére
HI!
pl : malat
udv
neduddki
mod: de ha ez a kekfejjuoroszlyanyimnitator igazi ferfi akkor siman betolja abba is a dogot:- )))
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Call of Duty: Black Ops 6
- CPU léghűtés kibeszélő
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- EA Sports WRC '23
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest