- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Én is a ledekben bíztam, de sajna még elég kiforratlanok, azok is túl irányítottak, és a színük is a kompaktokhoz hasonlóan fura a szemnek. Na és drágák. Viszont a fogyasztásuk...
A szoba bevilágítására nem használnám őket, a kis bevilágítási szög miatt nem is lehetne, asztaliba talán jók.
Egyébként meg mindenkinek más az igénye a fény szempontjából. Volt osztálytársammal egyetem idején együtt laktam, ő szerette felkapcsolni a nagy csillárt, az asztali lámpát, meg a fali olvasót is, és ebben a tömény fényorgiában érezte jól magát. Én meg a falon lévő olvasót használtam szinte kizárólag, ami a falat világította meg csak, és elölről egy fémlemezzel volt árnyékolva. A nagy csillár nem tudom égett-e 10-nél többször 2 év alatt. Ugyanígy van akinek nem annyira érzékeny a szeme a kompaktok skálájára, míg nekem szörnyen bántja a szemem az a fénytartomány. A másik, hogy nagyanyám az átlátszó búrában a csillárban sima 40 W-os izzót éget, nagy nehezen rábeszéltük a 60-asra, de az már neki nagyon fényes, mi meg még azzal is szürkehályogosnak éreztük magunkat abban a nagy szobában. Az igazi amit nagyon szerettem, az az az albi volt ahol egyedül laktam, ott volt egy tolókapcsolós állólámpa plafonra irányítva, abban volt 2 db 75W-os izzó, na az ha kellett fehér fényárba borított, de az is kizárólag szórt fénnyel, ha kellett meg gyertyaként sárgán derengett. De minden esetben csak közvetve, a rikító hófehér, plafonon lévő álmennyezetet világította meg, és nekem az a fajta a legkellemesebb.
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- HP DL380 G7 /2x X5660, 9GB DDR3, 7x600GB SAS, 2x10G SPF+/
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Garanciális Gamer Számítógép (RX 6600 8GB, Ryzen 5 Pro 4650, 16GB Ram, 500GB SSD) Beszámítás! (27)
- Hp Laptop Alkatrészek Eladók!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest