Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Ettetek, ittatok?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Aktív témák
-
Mawyx
őstag
Hallod, nekem is meggyűlt most a bajom a nappali sulival és én is a levelezőkön mérgelődök, hogy nekik miért olyan nevetséges az egész?! Amiből nekünk beadandók tömkelege+vizsga is, abból nekik írásban!! kell 15kérdésre tőmondatban válaszolni, beadja a lapot és kész, el se olvassa a tanár, kapásból megvan a jegye, mi meg csak szívunk.. Olvaslak egy ideje és nagyon egyetértek veled Csak símán meg nem lehet levelezős senki, csak ha már van egy diplomája, nem? Vagy az az estis képzés?
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
tildy
nagyúr
Tegnap is kuruttyoltál ilyenkore Mondani is akartam
Aztán meg jó , hogy délig alszolNa ma először is jó reggelt, másodszor az ablakon kinézve ez a látvány fogadott:
Valaki kidobott egy ágyat egy kukát, egy szárítótJa és mehetek dolgozi. Nálunk választható munkanap volt, vagy ma megyünk, vagy márc. 28-án. Mivel hoznak fincsi rántott camambertet két adagot is ma, hát ki nem hagynám a mai napot
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Pisztillus
senior tag
A te eseted más, a kulcs a 4-5 éve. Ezek a bacik nem kaptak kiképzést, a sima penicillin is (nagy adagban, ezért a Maripen Extra) hatékony még rájuk. Felezni meg nem szabad, mert a gyomorsav nem tesz jót a hatóanyagnak. Jobbulást.
Vannak harcok, ahol veszteni szégyenletes, de győzni is megalázó. - Moldova György
-
tildy
nagyúr
Rúgás? Inkább simogatás emg paskolás legyen. Meg persze masszír
tiv83us :apudnak jobbulást.[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
-
-
pohár
félisten
Ha majd velük leszel a kocsiban és te vezetsz, forgasd meg valahol a verdát, vmi jó jeges-havas úton
Lehet nem mernek beülni melléd többetGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Str8 sk8r
őstag
...nem szégyen az... ...én életemben elösszőr egy köztéren sikeredtem be a haveri kannásbór ivó versenyen még legénykoromban... ...ott egy kisfiú kérdezte az anyutól, hogy a "bácsi mit csinál?",erre anyu csak annyit mondott: "utánozza a szamárbőgést,csak még nem megy neki"...
...pohár: 1010 arra célzott, hogy a káromkodást máskor pontozd inkább ki... ...aludj lol, álmodj székeket...
[ Szerkesztve ]
×o°”~`”°o× Jim ×o°”~`”°o×
-
ladybug
őstag
Ez nekem is új, de hát minden szerkezet másképp működik. Amúgy meg micsoda dolgos legény vagy. Örülhet Párod.
Sül a mákos guba, mire a lányok hazaérnek, ki is hűl. Ebédre meg készítettem fincso nokelit tejfölös-paprikás csirkével. Nyamm.
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
kételkedem
addikt
Mosogatsz, kimosod a szennyest, biztosan a wc ülőkét is lehajtod. Te jó ég mi lesz így belőled?
Sikerült elintéznem az elintézendő ügyek felét.
Ladybug: nekem a billentyűzetem romlott el. Ez tudna még emelni a halódó Win élvezetén.
NoLF: söröset, boldogat!
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
NoLF
veterán
-
ladybug
őstag
Biza, biza, biztos jólesik neki a figyelmesség. Egy fárasztó nap után nehéz még a háztartást is rendben tartani.
kételkedem: Sokszor nem működik a "d" betű a billentyűzetemen, csak ha rácsapok. Meg amúgy is kezd elegem lenni kicsit a gépemből, mert megint lefagyott a TC és az Explorer is akadozik. Ez a görgetés már megint szörnyűséges.
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
pohár
félisten
Hhhmm...
Ezt amúgy ki mondta neked?
Nekem HerrZ mondta, vmi gyógyszerész lesz a lelkem ha végezEzt vegyünk máááár
Ezt az elmebeteg bandát
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
Húú...
Hát nemtom akkor...Majd egyszer egy őrült Passion-ös fősulis bulin ráiszok vagy fél liter vodkát ahogy szoktam
Ez mekkora játék
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Pisztillus
senior tag
Szép estét!
Pontosan, a betegtájékoztató tartalmazza. Az összes NSAID (nem szteroid gyulladáscsökkentő) gyógyszerre igaz, hogy szeretik tönkrevágni a gyomrot. Ez leginkább a nagy klasszikusra, az acetilszalicilsavra igaz (ha most kellene törzskönyvezni, soha nem lenne belőle gyógyszer), de a többinek sincs szégyenkezni valója. Kivétel a paracetamol (ez a kategóriából is kilóg - nem gyulladáscsökkentő), de cserébe az a májat amortizálja le. Az aminofenazon (és származékai, pl. Algopyrin) meg emellett okozhat egy agranulocitózis nevű vérképzőrendszeri elváltozást is - nem véletlen, hogy vényköteles lett.
Vannak harcok, ahol veszteni szégyenletes, de győzni is megalázó. - Moldova György
-
pohár
félisten
Wwwááá nem irigyellek...
Nekem is a bal alsó hatossal volt kis problémám, konkrétan 1 hétig napi 5 szem Algopyrin...Mondjuk nekem már nem sok volt a fogamból...
-
Pisztillus
senior tag
Jó is az, a fogorvosok előszeretettel írják. Gyulladt fognál kell is, mert a gyulladásos részbe nem, vagy csak kis mértékben tud bejutni az antibiotikum, ami mellé adják.
A mellékhatásokról annyit, hogy normál (az orvos által előírt adagban) használat mellett nem, vagy ritkán jönnek elő. Ilyen esetben a szervezet "javító részlege" lépést tud tartani a gyógyszer esetleges rombolásával, aminek az eredménye az, hogy a fájdalom elmúlik, és a gyomor is megmarad.Pohár: Az már szép mennyiség... Vérkép, májfunkció rendben?
[ Szerkesztve ]
-
-
frame>24
addikt
NE felejtsük el azt a megfizethetetlen értéket, a látókör szélesedését,, amit azáltal nyer, hogy ezt a területet választja az egyetemi tanulmányok nagy választékán belül. Én, ha újra kezdhetném, orvosira mennék. Lehet itt beszélni, de azért az orvosi, igen nagy presztízs szakma. És valóban, külföldön pl. hülyére keresheti magát.
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest