Hirdetés
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz Winner_hun #2899 üzenetére
Á, azt alapból bekalkuláltuk, hogy a frissítés hiánya vagy késése miatt lesznek fehér foltok, ahol szántón, búzamezőn, meg efféléken fog bukdácsolni, és nyomatta is párszor az újratervezést, meg túlgyorsanmész-t De a szövegelés ott is sántított jópárszor, ahol már évtizedes az útvonal.
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
nike_
addikt
válasz Winner_hun #2902 üzenetére
"a hangok követtem" szerintem ezt.
Bár ez inkább fogalmazási hiba szvsz.
-
ngabor2
nagyúr
válasz Winner_hun #2899 üzenetére
az hagyján... nemrég mentünk fel pestre, és az akkori épp legfrissebb igo2006 térkép volt a pda-mon. egy fél órát bolyongtunk a városban, mert folyamatosan olyan helyre akart vinni, ami nem volt a térképen (volt valami új híd, azt nem ismerte hogy melyik, azt ne kérdezzétek, kétévente félszer járok pesten kocsival...)
-
1010
őstag
válasz BlacKSouL #2898 üzenetére
sztem a tieddel valalmi gaz van. nekem eddig kb 2x hibazott
korforgalomba meg mondja szepen a masodik kijaraton......mondjuk nekem csak magyar terkep van felteve
lehet ezek valami komunista titkos terkepek es elnagyoltak
mint mikor bajkonurt kb 300km re tettek a szovjetek a terkepen a tenyleges helyetol
es mikor elszor emntek arra ujsagorok csodalkoztak hogy 40 perc volt az utngabor2
azert a megyeri hidat nem ismerni,meg ha nem is pesti vagy,nem gyakran adnak at uj hidat itt pesten se[ Szerkesztve ]
-
nike_
addikt
válasz Winner_hun #2908 üzenetére
Oké, nekem nem para.
-
Winner_hun
titán
Körforgalom.. osztálykirándulás, osztályfőnöknél meg nálunk is volt GPS. Indulásnál kicsit felhúztuk az agyár (részletkérdés), amikor mondta a körforgalomnál a GPS a második kijáratot kiment az elsőn Persze nem mentem utána, megvártam míg jön utánam, élmény volt nézni ahogy megfordult a kisbusszal a két sávon úton
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
nike_
addikt
válasz Winner_hun #2910 üzenetére
Na gyorsan szerkeszd át ezt a szöveget is
-
venember83
nagyúr
válasz Winner_hun #2910 üzenetére
Ejnye, egyre több baj lenni elgépeléseddel, Motkány úr. Nem van ennek jó vége. Ha már vég, akkor húzok én is, ez a nap is eltelt, mindegyik nap telik a másik után, előbb-utóbb csak megunom. Jóccak.
-
BlacKSouL
addikt
Nem tudom, de tény hogy itthon még nekem sem nagyon hibázott A román meg Horvát viszonyokat viszont 2007 decemberi állapotukban jól adta vissza, szóval szerintem csak a képi anyag nincs összhangban a szöveggel. És az elnagyoltság sem lehet gond, mert még a román földutakat, sőt, még a két sétálóutca közötti összekötő járdát is jelöli pontosan
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
Winner_hun
titán
válasz venember83 #2912 üzenetére
Az a fajta szöveg néha irl is megy
-
ngabor2
nagyúr
nem, nem ismerem a megyeri hidat. és az igo sem ismerte. nem nézek tévét (mert nincs, pontosabban van, csak a bátyámnál, mivel mikor itt volt akkor se kapcsoltam be), nem hallgatok híreket, nem érdekel pest közlekedése. épp elég debrecené. te például hallottál a debreceni fórum átadásáról? az se túl gyakori esemény, és mégis az a tippem, hogy nem igazán. mindenkit a helyi dolgok érdekelnek.
-
ngabor2
nagyúr
válasz zolynet #2919 üzenetére
mostanában nem hinném, hogy kelleni fog, azért köszi.
lajos: azért azt nem árt tudni, hogy most épp melyik egyirányú utca irányát fordítják meg... mert mifelénk ez nem ritka. no jó, országos híreket is hallgatok, naponta 1x, de csak munkanapokon. délelőtt 5-kor az mr1 kossuth rádióra kelek. kipróbáltam a többit, azokra visszaalszok.
-
Winner_hun
titán
A magyar rendőrautókban is van elöl kamera?
-
ádyz
addikt
válasz Winner_hun #2921 üzenetére
Igen.
-
ngabor2
nagyúr
nekem se tetszik a fórum (mármint a tőlem 6 percre levő betonhodály), csak voltam benne párszor. viszont a házirend pár pontja igen érdekes ha itt is bevezetnénk, a látogatottság erősen megcsappanna (persze csak akkor, ha be lenne tartva... ami a jelenlegire se mindig igaz )
-
máyköl
veterán
Nah, az első karácsony este letelt, mindenki örül az ajándékának, és mindenkinek tele van a hasa.
Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek.
-
-
NoLF
veterán
á azzek ennyit nem lehet enni...
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
ToBeY
nagyúr
Nekem is az van. Gillete Fusion Power jó kis beretva
[ Szerkesztve ]
-
NoLF
veterán
már a sör is alig fér belém... baj lesz
na jó, megteszem
mellesleg zuhog a hó...
[ Szerkesztve ]
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
ádyz
addikt
mennyi ilyen fej van hirtelen.
kékségecskekecske: Mekkora szőröd van neked?
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest